Отговори
# 525
Да ги остави да се избият ли? Освен това сигурно е наясно, че пред нея доста по-трудно ще се изпотрепят, отколкото ако са сами.

Това сигурно е шегувка.  Peace Ако Джемре изобщо има властта да ги спре да се трепят, то това няма да стане чрез физическото и присъствие между тях.
Е, как! Кой ще защити Кузей, ако не тя!

# 526
Да ги остави да се избият ли? Освен това сигурно е наясно, че пред нея доста по-трудно ще се изпотрепят, отколкото ако са сами.

Това сигурно е шегувка.  Peace Ако Джемре изобщо има властта да ги спре да се трепят, то това няма да стане чрез физическото и присъствие между тях.
Е, как! Кой ще защити Кузей, ако не тя!
rotfImao rotfImbo

# 527
Аз мисля, че в  тая серия ще отслужат заупокойна молитва в памет на ВНЛ-то. 

Като нищо, защото май нещо се молеше на Кузей да го вижда.Не може да разбере все още, че Кузей я пази, че стои настрана от нея, че ако се приближи...Фърат знае , че нея обича най- много.Може отново в безсилието си да прибегне до предизвикването на ревност в любимия и да реши, че Баръш и е под ръка...

# 528
Лагуни, за мен единственият наистина кух образ във филма е този на Зейнеп.
Така и не го изпълниха със съдържание.
Любопитна, натрапчива, досадна, момиче за една креватна история..., а сега и злобна.
Прелест просто !
Като си помисля, че в началото Али я харесваше, но като истински приятел я отстъпи на Кузей, след като разбра, че интересът й е към него.
С което пък по-късно спечели Демет  Heart Eyes

Не отдавам никакво особено значение на клептоманията на Джемре.
Това е психическо заболяване, имало си е някакви причини да се прояви, после се справи с това.
Джемре е силен човек.

# 529
Браво на Зейнеп!
Zeynep:...I am not so pathetic as to hold on someone`s life the minute he doesn't want., I am not you..

# 530
Браво на Зейнеп!
Zeynep:...I am not so pathetic as to hold on someone`s life the minute he doesn't want., I am not you..
Браво ! Няма да има повече креватни истории Зейнеп-Кузей, Джалма и пр. ала бала глупости.
Но ще я има ВНЛ с Джемре ! Heart Eyes

На който не му харесва това, да си избира друг филм.
В този - това ще е !

# 531
Аз мисля, че в  тая серия ще отслужат заупокойна молитва в памет на ВНЛ-то. 

Като нищо, защото май нещо се молеше на Кузей да го вижда.Не може да разбере все още, че Кузей я пази, че стои настрана от нея, че ако се приближи...Фърат знае , че нея обича най- много.Може отново в безсилието си да прибегне до предизвикването на ревност в любимия и да реши, че Баръш и е под ръка...
Ще иде при Баръш, рускините пишат, че тя е в депресия,  той в депресия. сродни души. Стават за двойка.

# 532
  • Тук някъде.....
На когото му е омръзнало да гледа как Джемре плаче /той и Кузей ще си пореве след разговора с Гюлтен/, да не гледа. Това е тяхната любов - крива, права, възможна или не, слаба, силна. Друга няма да има във филма, колкото и на някои да им се иска  Peace

София, ако обичаш, си задръж съветите кой да гледа и кой да не гледа. Брееей, който изрази мнение, че нещо не му харесва и да спирал да гледа. Моя работа си е дали ще гледам или не. Пиши си за филма и не се занимавай с хората, които пишат. Peace

Снежка, моите уважения, ама не ми дръж такъв тон, ако обичаш. Така, както който каквото не харесва, ще си го пише и ще четем чаршафи от сорта /или ще ги прескачаме  Mr. Green/ "Ох, писна ми тая Джемре да реве", така и аз ще напиша най-добронамерено - на когото не му харесва, да не гледа. Просто е. А аз- каквито съвети искам, такива ще давам, доколкото не нарушавам правилата за писане във форума.  Peace

# 533
Лагуни, за мен единственият наистина кух образ във филма е този на Зейнеп.
Така и не го изпълниха със съдържание.
Любопитна, натрапчива, досадна, момиче за една креватна история..., а сега и злобна.

Алиса, уловила си безпогрешно иронията.
Значи до тук имаме една бивша клептоманка.Аз се съгласявам.Бивша е. Peace
Имаме и една любоптка.Аз обичам хората , които задават въпроси.Особено ако те са логични, адекватни и недвусмислени.Това че някой поставя въпроси е индикация за мисловни процеси.За това и така много се радваме на будните , питащите деца.Има и една поговорка, която си харесвам по тоя повод."Който пита , той не скита."
Изобощо не я намирам за досадна и натрапчива Зейнеб.Вероятно ти я намираш такава, защото просто обърка схемата на твоята любимка.И после, щом за Джемре можем да кажем, че е бивша клептоманка, при това , че си е позволявала да краде не веднъж, то защо пък Зейнеб да е момиче за една креватна история.Кога я показаха, каквота се опитваш да я изкараш- к...а?Че той света , тогава е пълен с такива.

# 534
Браво на Зейнеп!
Браво ! Няма да има повече креватни истории Зейнеп-Кузей, Джалма и пр. ала бала глупости.
Но ще я има ВНЛ с Джемре ! Heart Eyes

Не бързай да се радваш.Забрави , че Зейнеб е злобна, отмъстителна и сега си връща на Джемре.Какво и пречи да казва като Джемре едно , пък после да прави точно обратното.Нищо чудно да вкара отново в леглото си Кузей.Може и Бану каквато е хитрана да уреди някоя съвместна командировка на Кузей и Зейнеб.Нали гледаме драма, та това за по- голяма такава.

# 535
Джемре е силен човек.
Затова го удари на молби и рев.

# 536
Снежка, моите уважения, ама не ми дръж такъв тон, ако обичаш. Така, както който каквото не харесва, ще си го пише и ще четем чаршафи от сорта /или ще ги прескачаме  Mr. Green/ "Ох, писна ми тая Джемре да реве", така и аз ще напиша най-добронамерено - на когото не му харесва, да не гледа. Просто е. А аз- каквито съвети искам, такива ще давам, доколкото не нарушавам правилата за писане във форума.  Peace

Скрит текст:
Какво беше - каквото повикало, такова се обадило. Оставам си на позицията да си задържиш съветите за себе си, били добронамерени или не. Омръзна ми като напиша, че нещо не ми е интересно и не ми харесва, някой да ми казва да гледам или не. Аз подобни неща не си позволявам и затова се дразня. Тук е форум за филма, не за добронамерени съвети, аман от такива. Повече не смятам да продължавам по темата, защото е безпредметно и каквото исках го написах. А ти ако искаш отговаряй. Peace

# 537

Ще иде при Баръш, рускините пишат, че тя е в депресия,  той в депресия. сродни души. Стават за двойка.
Да, и аз го четох.А Зейнеп я искат с Бурак.
Хареса ми тяхната идея, Кузей да се влюби в Дениз /дъщерята на най-големия му враг/, което е равносилно на това, да е влюбен в годеницата на брат си.Отново невъзможна любов.

# 538
В едно съм вече абсолютно сигурна. При тоя ад и тия простотии около Кузей, ще му става  все по/хубаво и хубаво при Дениз. 

# 539

Да, и аз го четох.А Зейнеп я искат с Бурак.
Хареса ми тяхната идея, Кузей да се влюби в Дениз /дъщерята на най-големия му враг/, което е равносилно на това, да е влюбен в годеницата на брат си.Отново невъзможна любов.
И завършват образа на неудачника Кузей.

Общи условия

Активация на акаунт