Отговори
# 570
А от другия път ще гледаме филм тип "Как да разкараме гаджето за 10 дни" със сърцераздитателната реплика на Джемрета  newsm34"Умолявам те! Моля те, Кузей! Не мога да живея без да те виждам!", която е сигурен начин да отблъснеш един мъж.  smile3538

Hug
A, дано, а дано! Много го унизиха в тая серия и няма да има прошка за Джемре. И Гюлтен, и Гюней. И да го моли,  и да се беси, няма връщане назад.

Няма да ви напомням как точно свърши гореспоменатия филм... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 23:55 от Добро Утро

# 571
Бай, бай, Джемре. Чак не е истина, просто.

# 572
Ама, верно ли не ви омразна да разкарвате Джемре от филма? Там ще е , че и до Кузей навсичкото отгоре , нали дадоха фрагмана от затвора . Макар че до последно ще ни въртят на шиш, сега Кузей ще избере отмъщението пред любовта, после пак ще се върне към Джемре и така до незнам кой сезон Wink, и естествено докато не се избият с Гюней, но не заради Джемрето, а просто защото Гюней е един многооооо комплексиран човек Peace
Много взех да си мисля, че накрая ще убият Джемре, което може и Гюней да го стори Thinking

# 573
Макар че до последно ще ни въртят на шиш, сега Кузей ще избере отмъщението пред любовта, после пак ще се върне към Джемре и така до незнам кой сезон Wink, и естествено докато не се избият с Гюней, но не заради Джемрето, а просто защото Гюней е един многооооо комплексиран човек Peace

Може.А какво внушава в такъв случай фабулата на филма?

# 574

тук има по -дълбоки и вкоренени емоции :peace

Именно.Днес писах кои са според мен.А според теб?
Мисля, защото може би така искам, че братята се обичат, въпреки всичко.Не искам да се избиват. Sad Искам да намерят пътя един към друг отново, да си простят и да се подкрепят, така както го правеха като деца.
Гюней наистина се държи гадно, но и Кузей има голяма вина.Това виждам аз.

# 575

Сигурно съм много тъпа, но аз до този момент не съм я разбрала.Моля, ако някой може, да ми разясни. newsm78

# 576

Сигурно съм много тъпа, но аз до този момент не съм я разбрала.Моля, ако някой може, да ми разясни. newsm78

Сигурно това, че щом обичаш и си обичан ти е позволено да газиш всичко що ти се изпречи на пътя, защото това е човек да се бори за любовта си  Shocked .Днес едно изказване ми прозвуча така - "След мен и потоп".Майната им на всички.Аз съм!!!И всичко що диша е длъжно да се съобразява с мен. ooooh!

# 577
Макар че до последно ще ни въртят на шиш, сега Кузей ще избере отмъщението пред любовта, после пак ще се върне към Джемре и така до незнам кой сезон Wink, и естествено докато не се избият с Гюней, но не заради Джемрето, а просто защото Гюней е един многооооо комплексиран човек Peace

Според мен както е и в живота, така и в турските сериали, каквотото и да правиш , както и да постъпваш каквото е тръгнало да става ще стане.  Показаха ни как Кузей като се опитваше да угоди на всеки и да пренася себе си в жертва пак не успя, след това като реши да прави това което му диктува сърцето пак лошо за брат му.
Дори и когато беше със Зейнеб и нямаше и помен за Джемре, пак му беше крив на брат му, спомням си, колко криво му стана на Гюней ,като видя че брат му може и да успее да направи нещо за себе си,как най-подло го изгони от фирмата.
Незнам как са били като деца, но чувствата които Гюней таи към брат си не са породени заради Джемре, просто това му е като оправдание за да покаже завистта си към Кузей. Не съм измислила аз образа на Гюней, но винаги е имало такива хора, и доста по-страшни неща са ставали м/у родни братя и сестри Peace, това че неискаме да е така не го прави да изчезне, нали?
В случаят най-правилна е изтърканата фраза" прави каквото трябва ,пък да става каквото ще".

# 578

Сигурно това, че щом обичаш и си обичан ти е позволено да газиш всичко що ти се изпречи на пътя, защото това е човек да се бори за любовта си  Shocked .Днес едно изказване ми прозвуча така - "След мен и потоп".Майната им на всички.Аз съм!!!И всичко що диша е длъжно да се съобразява с мен. ooooh!
Кой , кого е мачкал? Ако става въпрос за Джемре и Кузей,по-добре така отколкото да лъжеш Зейнеб, че я обичаш та още по-вече да хлътва по теб, или пък да се омъжиш за Баръш за да избягаш от чувствата си и така да лъжеш и него, .... нали знаете картите на масата и всичко да е ясно, така е най-добре ,а и невиждам така кой нараняват, ако се има предвид Гюней,на него все му е крив света, та каквото и да направи Кузей все е тая, и много правилно каза, че за него барт му е бил Али , като все едно го обвиняваше ,че не обича и него така, а като си даде 4 години от живота за брат си това сигурно не е било от значение Peace
Ако някога двамата братя се сдобрят, то ще е благодарение на Кузей, а не на Гюней Peace

# 579
А аз си мислех, че любовта облагородява, кара те да летиш,да се развиваш и да доказваш, че си достоен за нея.Не я разбирам тази любов, в която си се вкопчил и живееш единствено заради нея, задушаваш човека, когото обичаш, отнемаш му свободата.За съжаление, не виждам никакво развитие нито при Кузей, нито при Джемре.Все повече грубо нараняват чувствата на всички около себе си.

# 580

В случаят най-правилна е изтърканата фраза" прави каквото трябва ,пък да става каквото ще".

А това "трябва", кое е , това което съцето или което  разума ти диктуват?Защото всеки си има своето "трябва", което смята за правилно.Как да разберем кое е правилното "трябва".Защото все пак съществуват някакви норми.В противен случай, ако всеки прави това , което според него "трябва",  би настъпирл пълен хаос и анархия.

# 581
А аз си мислех, че любовта облагородява, кара те да летиш,да се развиваш и да доказваш, че си достоен за нея.Не я разбирам тази любов, в която си се вкопчил и живееш единствено заради нея, задушаваш човека, когото обичаш, отнемаш му свободата.За съжаление, не виждам никакво развитие нито при Кузей, нито при Джемре.Все повече грубо нараняват чувствата на всички около себе си.
Може и да те кара да летиш, но само ако няма толкова пречки пред нея , спомням си любовта на Бех и Бихтер нямаше как да летят защото м/у тях стоеше Аднан , човек който е много скъп за Бех. И в този случай е така, винаги Гюней ще стои м/у тях и докато Кузей не се осъзнае да спре да обръща внимание за това какво мисли брат му, ще е така Peace

# 582

Кой , кого е мачкал? Ако става въпрос за Джемре и Кузей,по-добре така отколкото да лъжеш Зейнеб, че я обичаш та още по-вече да хлътва по теб, или пък да се омъжиш за Баръш за да избягаш от чувствата си и така да лъжеш и него, .... нали знаете картите на масата и всичко да е ясно, така е най-добре

Поста за газенето беше цитат от изказване на потребителка.Не е мое.
Иначе за Кузей и Джемре споделям напълно това, което си писала.По- добре картите да са на масата и всеки да чуе ясно положението.Но не го правят.Там е проблема.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 01:48 от sinq laguna

# 583

А това "трябва", кое е , това което съцето или което  разума ти диктуват?Защото всеки си има своето "трябва", което смята за правилно.Как да разберем кое е правилното "трябва".Защото все пак съществуват някакви норми.В противен случай, ако всеки прави това , което според него "трябва",  би настъпирл пълен хаос и анархия.
Няма логика да слуша разума си, защото Гюней не го заслужава Peace
В случаят най-правилно е Кузей и Джемре да изживеят любовта си , пък от там насетне каквото животът покаже Peace, просто аз невиждам пречки затова, нито са семейни( като махнем Симай), нито пък нещо друго освен, че Гюней ги спира, а той незаслужава внимание според мен Peace

# 584
Все повече грубо нараняват чувствата на всички около себе си.

Точно!И самите себе си нараняват.

Кузей не се осъзнае да спре да обръща внимание за това какво мисли брат му, ще е така Peace

Не мисля, че това е единствената пречка пред Кузей.
Иначе аз говоря по поринцип за "трябва", не специално за Кузей.

Общи условия

Активация на акаунт