Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 357
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Днеска изпробвах активатора на къдрици на ФК по по-различен начин от вчера. Първо бяха шампоанът и маската Митик Ойл, на подсушена коса сложих от активатора и духнах малко, ама много малко малко със сешоара, след това пръснах от баласама на МШ и сложих накрая от олиото Митик Ойл. И пак маааалко сешоар. Сега още съхне, но като гледам ще е  Heart Eyes .

Ей, оня от Ибей ми върна всичките пари, най-накрая!!! Само нерви ми създаде!  #Cussing out Но поне всичко завърши благополучно...  Twisted Evil

# 301
  • в 1001-та нощ
Ха ха момичета ще ми объркате бюджета, толкова интересни неща показвате Grinning като казвате че пресата е добра...... сега няма да мога да спя.. ще събирам пари да я купувам май Grinning Ще кажете ли смятате ли че това Матираща маска за мазна коса Lakme Purifying 15 мл. има ефект, тъй като искам да го поръчам и за племенницата ми,  нейната коса е изключително мазна

все пак, надявам се стана ясно, че това НЕ Е преса за изправяне, това е терапевтичен уред  Peace активатор  Peace

Дами ,здравейте!Отдавна не съм се включвала,нямам никакво време да чета и назад ,затова с извинение ,ако повтарям но какъв  е този спрей на  Unique one...в ензо нищо не пише ,моля повече инфо за действието и нанасянето..  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=2EnE5v2bc0A

http://www.feelunique.com/p/Uniq-ONE-All-in-One-Hair-Treatment-150ml

Uniq ONE All in One Hair Treatment provides you with 10 real hair benefits that will enhance a sublime, stunning, healthy and protected hair. Trying is believing...

10 real effects:
1. Repair for dry and damaged hair.
2. Shine and frizz control.
3. Heat protection.
4. Silkiness and smoothness.
5. Hair colour protection/with UVA and UVB filters.
6. Easier brushing and ironing.
7. Incredible detangling.
8. Long-lasting hairstyle.
9. Split ends prevention.
10. Adds body.

Uniq ONE All in One Hair Treatment is the ONE solution you have always dreamed of.

Directions for use: Spay over damp hair. Do not rinse.

# 302
Haru , дано не бъркам и Люлякова се включи, но имам спомен, че хвалеше шампоана и маска от тази серия на лореал http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Nature-Masque-A … Unruly-Hair-200ml  Peace

# 303
Ах,Алена ... Heart Eyes,не знам как може винаги да си толкова отзивчива и добричка,благодаря за  инфото,а сега и още един въпрос ..искам да си боядисам косата черна ,никога не съм се боядисвала с проф.боя имам около 20-30 бели косъма,искам трайна боя ,натуралния ми цвят е тъмно кестеняв,преди се боядисвах с КАстинг,4естно казано ми се ще да опитам Макадамия боя-моля за мнения като трайност как е,искам трайна и колкото е възмовжно щадяща ,за Иноа нямам финансова възможност в момента,косата ми е до кръста и ще отидат доста бои ми се струва...главно ме интересува Макадамията в крайна сметка  bouquet

# 304
Мисля днес от рибката да поръчам шампоана и балсама от http://zlatnaribka.com/category/bonacure-time-restore-br-za-zrql … ytnqvane-421.html . Дали ще имам нужда от хидриращ продукт?

# 305

Към почитателите на uniq one - тук е на много прилична цена:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-6209

Feeling ,   bouquet ... отдавна мислих да го пробвам  Wink .... поръчах и серума -  обещаващ е  Simple Smile , пък да видиме   Wink....

# 306
Цитат
... Макадамия боя-моля за мнения като трайност как е,искам трайна и колкото е възмовжно щадяща...

Моят опит с тази боя се оказа трагичен. Mr. Green
Досега съм я ползвала 4 пъти, пети няма да има!
Първо - така и не получих цвета, който желая.
Второ - с всяко следващо измиване /след боядисване/ косата ми променяше цвета си - най-напред се появяваха едва забележими виолетови отенъци, след това изчезваха, после пак ги имаше, но вече по-силно изразени и  накрая косата ми пламваше в червено. Laughing Кошмар!
Трето - боята изобщо не е щадяща, напротив, доста агресивна е. Аз за съжаление не повярвах на чужбинските ревюта. Confused
Два пъти съм се боядисвала с 6% оксидант и два с 3%. След последното боядисване не можах да си позная косата - толкова изгоря, че онзи ден я отрязах.  ooooh!
Пробвах различни комбинации - само 4.1 - средно кафяво пепелно, 4.1 и малко 4.2 зелен мат, равни пропорции 4.1 и 4.2, само 4.2 - все с надеждата да изчезне омразното червено, но не би. Close
Следващия път ще опитам боите на Милк шейк. Grinning

Цитат
... споделете кой е последният продукт за коса, който си купихте.
Бамбуковата терапия на Алфапарф и Extreme CAT на Редкен.

# 307
  • София
Ах,Алена ... Heart Eyes,не знам как може винаги да си толкова отзивчива и добричка,благодаря за  инфото,а сега и още един въпрос ..искам да си боядисам косата черна ,никога не съм се боядисвала с проф.боя имам около 20-30 бели косъма,искам трайна боя ,натуралния ми цвят е тъмно кестеняв,преди се боядисвах с КАстинг,4естно казано ми се ще да опитам Макадамия боя-моля за мнения като трайност как е,искам трайна и колкото е възмовжно щадяща ,за Иноа нямам финансова възможност в момента,косата ми е до кръста и ще отидат доста бои ми се струва...главно ме интересува Макадамията в крайна сметка  bouquet
Аз се боядисвам с Макадамия  8.03 и съм доволна. Цвета е много естествен, боята не ми изгори косата и цвета изобщо не се променя с измиването. Като предимство отчитам и страхотния блясък, който още е налице (не съм се боядисвала от 40 дни, смятам в събота да намеря време) Hug

# 308
този uniq one е направо на страхотна цена в ензо,вече си го и поръчах вчера, Simple Smile
дано да ми хареса ,май всички които го имат са доволни от него newsm78

# 309
Момичета, имам два въпроса:
1. Доволни ли сте от тези серум и спрей Unique one? Какъв е ефектът му върху вашата коса?
2. Каква е тази серия с бамбук, за която често говорите? За каква коса е и откъде мога да поръчам?
Редактирам се с трети въпрос - какви продукти ползвате с тези терапевтични преси? Всякакви без отмиване ли?  newsm78

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 10:30 от ♥Пандичка♥

# 310
  • в 1001-та нощ
1. уплътняване, лесно разресване
2. протеинова, има я в enzo и на 1 стр. в 1 пост, където са често коментираните продукти

# 311
Момичета, имам два въпроса:
1. Доволни ли сте от тези серум и спрей Unique one? Какъв е ефектът му върху вашата коса?
2. Каква е тази серия с бамбук, за която често говорите? За каква коса е и откъде мога да поръчам?

1. Не съм ползвала нито серума , нито спрея . Peace... надявам се да ми харесат. Simple Smile

Обещават  Wink :

Серум ( доколкото разбирам е за скалпа): " Има фактори, които пряко засягат здравето и красотата на косата стареене, стрес, неправилно хранене, химически обработки и др и които водят до прогресивна загуба на обем, слабост, тъпота и капилярната изчерпване. За да се спре разпространението на тези симптоми и да възстанови цялата коса здраве и красота, Colomer Group стартира Uniq защита и възстановяване , единственият пазар Antiaging серум, който действа ефективно от корена на косъма и осигурява 10 реални ползи :
 1. Анти-стареене ефект върху скалпа.
2. 100% защита антиоксидант.
3. Хидратация на кожата на главата.
4. Намаляване десквамация.
5. Освобождаване на сърбеж и раздразнение.
6. Стимулиране растежа на косата
7. Намаляване на косата счупване.
8. Укрепване на косата.
9. Тяло и обем на косата.
10. Повече яркост.

Спрей ( за дължините ) :"Той  е кръстен именно на уникалния си ефект, съчетаващ 10 изпитани свойства:

1. Възстановяване на сухата и увредена коса;
2. Защита от наелектризиране;
3. Защита при процедури с нагряване;
4. Моментална мекота и блясък;
5. Защита на боядисани коси (с UVA и UVB филтри);
6. Улеснение при изправяне на косата;
7. Лесно разресване;
8. Дълготрайна прическа;
9. Предпазване на косъма от цъфтеж;
10. Придаване на плътност и обем.

Uniq 1 е подходящ за всякакви коси и при всякакви процедури. С изключително лека текстура е и може да се използва, както при суха и твърда, така и при по-тънка и склонна към омазняване коса."

2. Alfaparf Milano - Midollo di Bamboo

# 312
Момичета, току-що ми се наби в очи този продукт на Шварцкопф http://www.hairsupermarket.com/p/7607, който е създаден да се използва преди колагенова терапия (според указанията), но според мен би бил удачно решение и преди всяка протеинова терапия. Нека по-вещите споделят, но имам чувството, че този продукт в голяма степен би могъл да замени деминерализиращата терапия на Малибу, целяща да махне от косъма всички излишни натрупвания, преди да се вкара терапевтичен продукт. Планирам да го поръчам в най-скоро време и да споделя отзивите.

Друг продукт на Шварцкопф, който ми се наби силно в очи е този нощен спрей с Кю10, който подготвя от вечер косата преди миене - http://www.hairsupermarket.com/p/4097. Аз съм фен на подобни нощни ритуали, но до сега съм ползвала само есенциалните масла на Афоджии. Вечерта, преди миене на косата, се намазвам обилно с маслата. Предимството им е, че попиват в косъма и не остават мазни следи. Това ги прави отлични както за използването им преди сън (хубавият аромат е бонус), така и за през деня, ако косата ще бъде прибрана. Но подобна терапия е подходяща в т.нар. ми "хидратиращ" ден, когато ползвам изключително продукти за дълбока хидратация. А това спрейче на Шварцкопф ми се вижда подходящо както за протеиновите дни, така и за периоди на подръжка, в които се използват по-леки продукти. Сйъщо ще докладвам за резултати след като се сдобия с него.   bouquet

# 313
  • в 1001-та нощ
елитните терапии включват ензимна фаза  Heart Eyes ензимите (протеилотичните) почистват излишните натрупвания по косъма и става гладък и полиран  Peace

базата на МШ терапията също включва ензими, преди да намеря ензимната фаза на шварцкопф - ползвах един уникален body wash с ензими; аз изобщо - като цяло - много много ползвам ензими в козметиката си  Peace

хубаво е да си вземеш и втората фаза - колагена - за мен е уникалан терапия, не циментира - придава гъвкавост

за Шварцкопф - имам балсама и маската - те също съдържат колаген, което за мен е предимство, този спрей е ми е минал пред мерника, но вече е на мушка  Heart Eyes

# 314
Моля, тези които са ползвали спрея Uniq one да споделят какъв му цвета, аромата и друго за каквото се сетите, понеже четох, че от сайта Ензо пращали ментета и развалени продукти и да мога да се ориентирам дали са ми доставили оригиналния продукт. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт