Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 326
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Протеин на Афоджи, на Милк Шейк, Бамбукова терапия. Всичките ги има на първа страница, първи пост.
Ако не успееш да се ориентираш- ще помагаме.

# 346
  • София
Добре, де стана ми интересно и реших да попитам. Simple Smile
Всички тези продукти, по спомен, ги има в Дъглас и Бюти Зона-та, нали? newsm78 Защо тогава поръчвате масово от ЗР? Цените ли са по-добри или просто предните магазини не са ви наблизо? Thinking

И друг въпрос. Искам хубав шампоан за косата ми.
Малко предистория. Те я в отлично състояние bowuu, колкото и нескромно да звучи Mr. Green. Отървах се преди година и половина от всички руси кичури, които буквално скапаха хубавата коса, която имах и сега само боядисвам в шоколадово, колкото да скрия нахалните руси остатъци Close, които избиват от време на време отдолу, и се опитват да развалят хубавата визия на косата ми. Wink

Та, искам да си взема някакъв хубав шампоан, който да не поправя нищо, а просто хубаво да хидратира, омекотява косата, да я щади и да не дразни скалпа.
Колебая се между CHI, Велла-та и Афоджий.
Препоръки приемам всякакви. Hug

# 347
  • в 1001-та нощ
Честно казано не зная какво предлагат с БЗ и Дъглас  newsm78 но не очаквам цените им да са конкурентни на ЗР и други онлайн магазини  Peace

Мисля, че в твоя случай е удачно да разгледаш и шампоани за боядисана коса, те са леки, леко хидратират, може и малко протеин да има, но основно щадят цвета, не са агресивни  Peace

Бих препоръчала и такъв балсам, но ако не си свикнала, може и да не ти хареса  newsm78

# 348
Всички тези продукти, по спомен, ги има в Дъглас и Бюти Зона-та, нали? newsm78 Защо тогава

Дъглас и Бюти зон предлагат козметика, грим, парфюми, а не продукти за коса. Златна Рибка продава само козметика за коса, при това професионална.  Peace

# 349
  • в 1001-та нощ
Аз имам шампоан от Дъглас  Peace , но не съм го купувала лично и не съм разглеждала  какво друго има Peace

# 350
Аз имам шампоан от Дъглас  Peace , но не съм го купувала лично и не съм разглеждала  какво друго има Peace

Доколкото си спомням това беше дрогерия, тип Лили'с. Съответно, ако не греша, има продукти за коса, но масовки, в никакъв случай не професионални серии.

# 351
  • в 1001-та нощ
не е масовка, но и не е от коментираните тук  Peace

# 352
  • София
Всички тези продукти, по спомен, ги има в Дъглас и Бюти Зона-та, нали? newsm78 Защо тогава
Дъглас и Бюти зон предлагат козметика, грим, парфюми, а не продукти за коса. Златна Рибка продава само козметика за коса, при това професионална.  Peace
Mмм, в за БЗ не съм 100% сигурна, но за Дъглас съм 1000%. Аз Тиги-то там и загледах за пръв път.
Мисля, че в твоя случай е удачно да разгледаш и шампоани за боядисана коса, те са леки, леко хидратират, може и малко протеин да има, но основно щадят цвета, не са агресивни  Peace
Благодаря! Hug
А като марки, кое да гледам: Чи или другите? newsm78

# 353
Имате ли някакви впечатления от продуктите против косопад на ЧИ - http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-tretirana-kosa … html#.UHfYTG8xqDE и http://zlatnaribka.com/stimulirasht-balsam-protiv-kosopad-chi44- … html#.UHfYXm8xqDE .  Много ми харесват като описание, но имат ли реален ефект и как се отразяват на косата?

# 354
  • София
В Дъглас и БЗ има Тиджи предимно от професионалните, няма Керастаз, Чи, въобще почти всичко, което се предлага в рибката  Peace поне от последния път, когато разглеждах

# 355
  • Sofia
Здравейте! Четох, четох, но няма да мога да се справя сама и ви моля за помощ...

Аз все едно живея на друга планета, въобще и не бях чувала за такъв клас козметични продукти  Embarassed До сега съм си взимала разни неща от една фризьорка, но въобще не са от тук коментираните, а всичко ми е свършило и не се сещам как се казваха. Все едно...

Косата ми е сравнително рядка, тънка и склонна към цъфтеж. От една страна си е ген - и майка ми е с подобна коса, но пък и аз не полагам кой знае какви грижи за нея. Старая се да ходя често на фризьор да ми обира краищата, но след месец-два пак цъфти. Аз съм кестенява, от години съм с руси кичури. Склонна е да се омазнява в корените (ако леко ми поизрастнат кичурите особено), а към дължините и по краищата е една такава суха, безжизнена, изпръхнала, не се поддава особено на стилизиране (права е по принцип). Пресата и сешоара разбира се съм ги ограничила до абсолютния минимум. Почти цялата тема изчетох, но все пак се реших да пиша. Много ще се радвам някоя от вас мацки да ме посъветва какво да си взема, защото хич не искам да хвърля толкова много пари за нещо, което не е особено подходящо за мен.   bouquet Hug

# 356
kopche, хидратиращия шампоан на Афоджи е много добър. Ако няма кой да ти даде за проба от потребителките в София, аз мога да ти пратя за проба.

Аз преоткрих балсама от двете стъпки на Афоджи. Явно не съм го прилагала в подходящ период. Тази седмица два пъти правих протеина и веднъж ползвах балсама, втори път реконструктора. След балсама повече ми хареса.
Днес го използвах самостоятелно и съм очарована. Heart Eyes

# 357
Момичета,препоръчайте ми хубави кристали за коса.Косата ми е тънка,чуплива и изрусена.Цена-до 20лв. не по-скъпи.
Мнения за тези :

# 358
  • София
Mмм, в за БЗ не съм 100% сигурна, но за Дъглас съм 1000%. Аз Тиги-то там и загледах за пръв път.
Мисля, че в твоя случай е удачно да разгледаш и шампоани за боядисана коса, те са леки, леко хидратират, може и малко протеин да има, но основно щадят цвета, не са агресивни  Peace
Благодаря! Hug
А като марки, кое да гледам: Чи или другите? newsm78
Копче, аз мога ти дам от Афиджи хидратиращия шампоан. Heart Eyes Само трябва да се разберем къде да се видим.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт