Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 226
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
на джойко я усетих по-хидратираща  Peace

# 466
  • Чукарландия
на джойко я усетих по-хидратираща  Peace

Ох, аз си взех Joico Moisture Recovery за хидратиране! Дай ми алтернатива на Форс Вектор?  Praynig

# 467
Тъкмо Joico K-Pak  може да бъда алтернатива. Алена, мисля, имаше предвид не че е хидратираща (има си отделна серия за това), а че е по-балансирана в сравнение с Форс вектор. Сходна с Форс вектор впрочем е и линията за обем на Джойко. Но във всички случаи предпочитам Джойко.

Погледни и това:
http://www.feelunique.com/brands/phyto-/weakened-damaged-hair
За мен е в пъти по-добро от Форс вектор.

# 468
Благодаря за съветите! Значи ще си купя маската на Макадамия за хидратация и после може да помислим за протеинова терапия. Искам да си купя и продукт за къдрици. Разглеждах различни продукти Lakme curl up, Крем за оформяне на къдрици Macadamia. Ако имате любими продукти или такива, от които сте доволни, моля ви препоръчайте ми. Само да е до 20-25 лева. 

# 469
Благодаря за съветите! Значи ще си купя маската на Макадамия за хидратация и после може да помислим за протеинова терапия. Искам да си купя и продукт за къдрици. Разглеждах различни продукти Lakme curl up, Крем за оформяне на къдрици Macadamia. Ако имате любими продукти или такива, от които сте доволни, моля ви препоръчайте ми. Само да е до 20-25 лева.  
[/quot
Аз за къдриците харесвам много този продукт http://www.hairsupermarket.com/p/7350, също и този
и от таза пяна за еластичност,която ми прави  също хубави еластични къдрици http://zlatnaribka.com/pqna-za-elastichnost-na-kosata-lakme-natu … -ml-267-1852.html

# 470
Вчера си измих косата с шампоана на Лакме за дълбоко подхранване за суха коса, после сложих ботокс, после маската на Лакме. Обаче усещам косата си днес твърда  Thinking Дали е от ботокса, да не бъркам нещо при употребата му или е нормално да е така. Слагам го след шампоана, държа 10 минути, после маска 10 минути. Финишите са ми Форс вектор на Лореал и малко масло от Макадамията сложих, за да туширам сухотата.

ако си ползвала deep care - от нея е  Peace  в комбинация с крема на лореал, но ползвай нещо хидратиращо другия път и ще балансираш  Peace

ако не ти допада серията - ще я разменим за нещо  Peace

а, не, не искам да я разменям  Simple Smile по-скоро да си взема и нещо хидратиращо тогава. Дали да е на joico или бамбуковата терапия?  Thinking Давайте идеи!

# 471
  • в 1001-та нощ
хидратиращата серия на джон фрида е много добра за целта  Peace може и балсама макадамия  Peace

# 472
На мен пък бамбуковата терапия не ми понесе, ама изобщо- тънка и фина коса, не се боядисвам. Споделям защото преобладават положителните мнения, нека все пак непробвалите да знаят, че има и други случаи  Peace Успех на всички   bouquet

# 473
И кое по точно не ти понесе  Rolling Eyes

# 474
  • в 1001-та нощ
cherry22  Blush все пак е за третирани коси  Blush а и зависи как се ползва   Blush

# 475
Разбира се, всичко е много относително и няма нищо сигурно, просто не е моят продукт  Peace   bouquet

# 476
И кое по точно не ти понесе  Rolling Eyes
Косата стана сплескана, прилепнала, изпръхнала, ох не мога да го обясня, със следващото измиване нещата се оправиха. Може би е за по-третирана коса  Peace

# 477
  • в 1001-та нощ
нормално е от всеки продукт да има и доволни и недоволни  Blush затова са толкова много  Peace хубаво е и всеки да открива своите продукти, няма нищо лошо, че не ти харесва

други съфорумки (да не ги споменавам поименно) с нетретирани коси - също трудно понасят по-силните продукти, например - ботокс  Peace

на мен просто ми стана интересно какво от серията ползва и как  Peace и мисля, че опитът ти може да ни бъде полезен  Blush (макар за теб да е неудачен продукт  Peace)   bouquet

не го приемай - като нападка, моля те - в момента сме изследователи на твой гръб

# 478
Разбира се, нали трябва да сме си полезни   bouquet
Пробвах три пъти- понякога съм инатливо животно  Peace
На измита коса - проконцентрат (благодарение на мила съфорумка  Heart Eyes), смесен със затоплящ серум, нагрях със сешоар, нямам терапевтична преса, постоях около 20 минути, изплакнах само с вода, обилно. Вторият път нанесох само проконцентрат, отново нагрях по същия начин, 20 минути престой, изплакване с вода. Третият път вече ми беше ясно, че шансовете за добър резултат не са големи, затова го използвах преди миенето с шампоан- пак същото. Повече за косата, за да се ориентирате- тънка, фина, мазни корени, сухи краища, не се боядисвам и от около година не ползвам преса, сешоар рядко. Преди години съм се къдрила, ползвала съм и доста стилизиращи продукти и затова отнесох косата си към категорията- третирана и силно изтощена. Разбира се, може и да бъркам в технологията, не само в избора на продукт  Peace
Само да уточня, че опитите правих през някакъв интервал от време, не на последователни измивания  Peace

# 479
http://zlatnaribka.com/promo-paket-super-hidrataciq-za-suha-i-be … html#.UHxYS67bfb8 
 или

http://zlatnaribka.com/promo-paket-terapiq-za-silno-iztoshtena-k … html#.UHxYTq7bfb8

кое от двете е по - доброто за суха и изтощена коса ... мисля да поръчам и към тях протеина в две стъпки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт