Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 204
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Теди, да, всичките мострички са Макадамия. Сигурно, защото пуснаха 5% намаление за поръчки във вторник, а аз поръчах понеделник вечерта и нямах намаление. Всеки случай съм трогната от изненадата!  Heart Eyes
Ауу завиждам тии Blush благородно , разбира се

# 526
момичета , според вас на кое да заложа:

Alfaparf Milano Midollo di Bamboo Renewal Lotion 12 x 13 ml + шампоана от серията и спрея

или на

афоджи: протеиновата терапия и шампоана за изтощена коса  newsm78 newsm78

# 527
  • в 1001-та нощ
много различни са  Peace

# 528
може ли малко разяснение, рових се из темите , но не мога да преценя кое да взема

# 529
  • в 1001-та нощ
опиши косата си и от какво имаш нужда  Peace

това от бамбука, за което питаш е слабо и недостатъчно, а от афоджи и е много силно и не може да се ползва често ... а трябва и маска ....

# 530
Това за Рибката е супер!
Днес фризьорът ми ми сложи от новата маска -розовата- на Керастаз. Косата ми е супер. После ми сложи и цимент термик. Май вече знам какво ще поръчвам на Дядо Коледа Whistling

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 21:27 от jiji_m

# 531

това от бамбука, за което питаш е слабо и недостатъчно, а от афоджи и е много силно и не може да се ползва често ... а трябва и маска ....

косата ми е изтощена и суха в краищата  , омазнява се в корените на втори ден... имам маска макадамия.

А кое от бамбука е по - силно  или всички са такива

# 532
Момичета, какво ще кажете за този продукт:
http://zlatnaribka.com/balsamaktivator-za-kydrici-lakme-rings-15 … html#.UH8DMG8xp5V
Искам нещо да оформи къдрици, но не ми се иска да е пяна, а по-меко.

# 533
  • в 1001-та нощ

косата ми е изтощена и суха в краищата  , омазнява се в корените на втори ден... имам маска макадамия.

А кое от бамбука е по - силно  или всички са такива

можеш да ползваш макадамията и след силния протеин (Афоджи  Peace)

от бамбука - про-концентрата + затоплящ серум или термофилър за боядисвана коса  Peace

# 534
  • На острова
Може ли да ми кажете има ли разлика и, ако да, каква, между Maccadamia Healing oil spray и Maccadamia healing oil treatment? Четох в рибката, но не се ориентирах.
Благодаря!

# 535
Спреят е с по-лека консистенция, не е така мазен като олиото. Моята гъста и жилава коса изобщо не би го усетила. Предполагам и концентрацията на маслото от макадамия и арган ще е по-малка, отколкото в олиото. То (олиото) е и по-универсално, може да се прибавя към шампоан, маска, боя...

# 536
Здравейте, може ли някой да сподели как точно поръчвате от hairsupermarket.com, директно до тук ли, в пощата ли се получават... Благодаря!

# 537
Здравейте момичета,

Следя вашата тема от известно време, но не мога да реша от какво точно имам нужда в момента и ви моля за помощ. Мисля, че най-накрая се преборих с три месечния косопад (от раждането), но се чудя какъв тип продукти (шампоан, маска) да поръчам сега (подхранващи, за растеж....) и на коя марка. Не съм наясно и дали имам нужда и от друг тип продукт освен шампоана и маската. Иначе косата ми е сравнително гъста и чуплива, небоядисвана.

Извинявам се за многото зададени въпроси

# 538
  • Бургас
Имала съм периоди,в които много ми е падала косата-след раждане,след операции и ми помагаше Ревалид,не е професионална,а медицинска серия,има го в аптеките,но при мен много помогна
http://zdrave.framar.bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%82%D0% … D0%BB%D0%B8%D0%B4
Аз ползвах шампоана и ампулите с тоник

# 539
  • в 1001-та нощ
Здравейте, може ли някой да сподели как точно поръчвате от hairsupermarket.com, директно до тук ли, в пощата ли се получават... Благодаря!

някои промоции са само за Англия и тогава поръчвам с посредник, но иначе тук - до домашния си адрес  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт