Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 155
  • 723
  •   1
Отговори
# 615

А я да питам - видът финиш има ли значение, според това дали съм използвала хидратиращи или протеинови продукти?

Embarassed

Дали след хидратираща серия или след протеинова, аз винаги завършвам с хидра финиши. При всички случаи, си мисля, че няма да сбъркаш с такъв.   Peace

По въпроса ти за Биотик - до момента нямам спомен някой да се е оплакал от утежняване - независимо от косъма. За мен е много любим шампоан.   Heart Eyes

# 616
unique one хидратиращ финиш ли е?

# 617
Благодаря за съветите Simple Smile
Продуктите, които съм избрала са:
шампоан- head&shoulders- най-слабото звено! Имам пърхот и от всички други шампоани става ужасно.
маска- Макадамия
финиш-Лакме Л2
активатор за къдрици-Лакме Рингс
След достатъчно хидратиране:
Alfaparf бамбук
Mythic oil
Ако имате препоръки, кажете, че да не се орезиля Laughing

# 618

А я да питам - видът финиш има ли значение, според това дали съм използвала хидратиращи или протеинови продукти?

Embarassed

Дали след хидратираща серия или след протеинова, аз винаги завършвам с хидра финиши. При всички случаи, си мисля, че няма да сбъркаш с такъв.   Peace

По въпроса ти за Биотик - до момента нямам спомен някой да се е оплакал от утежняване - независимо от косъма. За мен е много любим шампоан.   Heart Eyes

благодаря ти, Фийлинг  Hug Heart Eyes

# 619
  • Стара Загора
Никакви проблеми.Аз от там купувам на Алфапарф сериите, които ползвам  Peace Peace

# 620
# 621
  • Пловдив
Здравейте! Моля за насоки с какви продукти да се обзаведа, понеже съм ползвала предимно продукти за овладяване на цъфтежа от по-ниския клас. Не се боядисвам, цъфтежа е овладян в голяма степен, косъма ми го определиха като жилав, не много тънък, но не и дебел, не е твърд. Омазнявя ми се максимум на 3 ден от измиването. Ако има още нещо, което би могло да спомогне да ме ориентирате ще го напиша. Също така държа козметиката , която ползвам да е без парабени , надявам се да не е невъзможна мисия.   bouquet

# 622
  • София
След вчерашната диип кеър и днешната преса, косата ми беше просто УАУ! Май като свършат минитата, ще се купуват големите опаковки. А някой има ли впечатления от кристалите от серията как са?

Ползвах кристалите на Лакме известно време. Като цяло не са тежък финиш. При мен косата е сухичка в крайщата, защото я боядисвам от много време, и ми беше необходимо по-голямо количество да слагам. Дори и по-голямото коричство не ми омазнява излишно. Не знам дали от него или от грижите като цяло, но и цъфтенето на косата ми намаля доста  Simple Smile

# 623
Момичета, случайно попаднах на вас, търсейки повече информация за Matrix Biolage термо активен възстановяващ блясък.

Това е новото съкровище за мен, наред с Глината за матов ефект Beach Clay за мъжлето. Дали този блясък е ефективен? Засега мога да кажа, че ухае страхотно! Благодаря!   bouquet

# 624
Може ли  някой да сподели за този продукт за къдрици  ако сте го ползвали? Simple Smile
http://zlatnaribka.com/aktivator-za-kydrici-philip-kingsley-curl … -ml-316-2725.html

# 625
Здравейте! Моля за насоки с какви продукти да се обзаведа, понеже съм ползвала предимно продукти за овладяване на цъфтежа от по-ниския клас. Не се боядисвам, цъфтежа е овладян в голяма степен, косъма ми го определиха като жилав, не много тънък, но не и дебел, не е твърд. Омазнявя ми се максимум на 3 ден от измиването. Ако има още нещо, което би могло да спомогне да ме ориентирате ще го напиша. Също така държа козметиката , която ползвам да е без парабени , надявам се да не е невъзможна мисия.   bouquet

Като резултат какво очакваш?

# 626
Здравейте дами, имам въпрос и ще се радвам, ако нямай ми помогне. Не съм в състояние да прочета всичките 41 доми досега, много сте писали :Д. Това означава, че българската жена се интересува от косата си Simple Smile

Косата ми мн бързо се омазнява - използвах Klorane с коприва и бях доволна, после един индийски сапун с кимион, мн добър. Преди 2 седмици си направих студено къдрене с цел на изсуши и да ми придаде малко обем на правата и тънка коса. Но уви, след 2-3 измиване няма и вълничка и косата ми пак започна да се омазнява много.

Вече съм решила да използвам Kerastase. В сайт "enzo.bg" предлагат два
* Kérastase Specifique  - шампоан за бързо омазняваща се коса (Bain Divalent Balancing Shampoo Systéme Bi-Activ) 250 ml Та въпросът ми е - http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-specifique-sham … -bi-activ-250-ml/
* Kérastase Specifique  - шампоан за бързо омазняваща се коса (Long-Lasting Regulating Shampoo) 250 ml  http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-specifique-sham … g-shampoo-250-ml/

Въпросът ми е някой дали ги е използвал? Скалпът ми се омазнява бързо, а краищата са сухи. И дали изобщо да използвам тази серия, имайки предвид, че е доста силничка. Какво ще ме посъветвате?

Благодаря предварително за отговорите. Simple Smile

# 627
  • Пловдив
Искам просто да не предизвиква цъфтеж и да си я чувствам жива и хидратирана, ако продуктите ми помогнат да разредя малко измиването ще е прекрасно, също така накъсването и е слабо място...не очаквам чудеса разбира се. Преса не ползвам почти.  bouquet

# 628
Може ли  някой да сподели за този продукт за къдрици  ако сте го ползвали? Simple Smile
http://zlatnaribka.com/aktivator-za-kydrici-philip-kingsley-curl … -ml-316-2725.html

Аз го ползвам. Малко по-назад в темата съм писала за него. Харесва ми много, придава хубав обем, оформя ми вълните, дори става леко по-начупена от него. Мъъъъъничко ми изсушава, но комбинирам с маслен финиш и е ок.

И аз сега пак с питане. Лакме Дийп Кеър е протеинова серия с масла, а Лакме к.терапи Рипеър каква е, подхранваща ли, а колко е хидратираща, примерно сравнена с ФК Моисчър екстриим или Макадамия или хдратиращата на Джойко?

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 23:45 от Епона

# 629
me4opuh2000,

аз бих ти препороръчала да избереш Биотик, който е за мазни корени и сухи краища. Другите два не съм ги ползвала и не знам колко са хубави.

http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-biotic-shampoan … g-shampoo-250-ml/ това е той, ако искаш погледни в други сайтове за описанието му, защото в този сайт така и не си оправиха описанията.

Общи условия

Активация на акаунт