Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 160
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Може ли  някой да сподели за този продукт за къдрици  ако сте го ползвали? Simple Smile
http://zlatnaribka.com/aktivator-za-kydrici-philip-kingsley-curl … -ml-316-2725.html

Аз го ползвам. Малко по-назад в темата съм писала за него. Харесва ми много, придава хубав обем, оформя ми вълните, дори става леко по-начупена от него. Мъъъъъничко ми изсушава, но комбинирам с маслен финиш и е ок.

И аз сега пак с питане. Лакме Дийп Кеър е протеинова серия с масла, а Лакме к.терапи Рипеър каква е, подхранваща ли, а колко е хидратираща, примерно сравнена с ФК Моисчър екстриим или хдратиращата на Джойко?

Благодаря Епона! Simple Smile

# 631
Laurii, благодаря много за съвета. Ще си го поръчам тогава, дано само наистина шампоаните да са професионални, защото знам, че францетата имат отделно производство за козметика за света. Simple Smile

# 632
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета да ви питам какви ви е мнението за дървените четки / гребени .Мисля ,да се сдобия с такова нещо ,може ли мнения  и как влияе на косъма .Мерси

# 633
Ползвам дървен гребен от праскова със заоблени зъбци, подходящ за права и изтощена коса. Доволна съм - не наелектризира и косата ми не цъфти.
Имам също дървена четка с гумена основа и дървени зъбци, както и дървена с глиганска четина - нямам никакви оплаквания. 

# 634
  • в 1001-та нощ
А я да питам - видът финиш има ли значение, според това дали съм използвала хидратиращи или протеинови продукти?

не знам дали някой е отговорил вече - за мен винаги има значение, с финиша и често балансирам - накрая - ако косата е по-суха - хидратиращ, ако е по-напоена или пухеста - за обем или протеинов и т.н.  Peace

unique one хидратиращ финиш ли е?

аз го усетих балансиран - не пресушава, не напоява силно, разресва и уплътнява  Peace но зависи от косата, от другите продукти и т.н.  Peace

# 635
Алена, а ти финишите на суха коса ли ги слагаш? Аз на мокра не мога да преценя дали е твърда или перушинеста

# 636
Момичета, кажете от какво косата става перушинеста.
Имам предвид от какъв тип родукти (овлажняващи, за блясък, протеин, кристали).

# 637
Темата за финишите е наистина мн. интересна. Аз досега се вторачвах само в маските и др. видове лечения, но след като стоях 2ч. с шапките и хавлиите и накрая не уцелих дозата на финиша - се позамислих. Непрофесионално, според мен, класификацията на финишите може да е - хидратиращ, протеинов, маслен и комбиниран с термо защита. Освен това има значение дали се слага на мокра или на суха коса. Разбира се, след като разгледах характеристиките на Uique One, класификацията може и да е друга. Финишите може да са топика и на следващата 42 тема, че вече наближава. Та... аз на мокра коса сложих Nectar Tеrmique, а на суха добавих коприната на CHI. Резултат - клечки. Май сложих повече нектар newsm78 Rolling Eyes

# 638
Момичета, кажете от какво косата става перушинеста.
Имам предвид от какъв тип родукти (овлажняващи, за блясък, протеин, кристали).

Моята коса става така от шампоани и балсами  за обем  и от протеиновите продукти.

# 639
  • в 1001-та нощ
Алена, а ти финишите на суха коса ли ги слагаш? Аз на мокра не мога да преценя дали е твърда или перушинеста

леко влажна, но мога да усетя дали се хлъзга добре след маската или е по-стържеща и оплитаща се  Peace

за перушинестото - ако не предното измиване е останала така, на следващото коригирам и с продуктите с отмиване и с финиша  Peace

# 640
Някой знае ли вече къде ще е магазина на Рибката - дали ще е в центъра?
Нали утре го отварят?!
И защо не виждам Интенс маската на Лореал вече от доста време в сайта им  newsm78

# 641
  • на 90 км от морето
Това е от ФБ: Peace
Магазинът в София ще отвори на 24-и октомври, сряда. Намира се на бул. Христо Ботев 21.

# 642
  • Бургас
А някой има ли гребенът Макадамия с вградено масло,ще ми се да го взема,но не искам да ми се омазнява косата от него и първо ми се иска да видя мнения

# 643
А някой има ли гребенът Макадамия с вградено масло,ще ми се да го взема,но не искам да ми се омазнява косата от него и първо ми се иска да видя мнения

Няма да се омазни, не се притеснявай.   Laughing
Аз не усетих никакви масла. Обикновен, пластмасов гребен е за мен. Писала съм го няколко пъти вече.
Друга потребителка сподели горе-долу същите виждания.   Peace

# 644
Donchevas, благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт