Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 143
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
А някой има ли гребенът Макадамия с вградено масло,ще ми се да го взема,но не искам да ми се омазнява косата от него и първо ми се иска да видя мнения

Няма да се омазни, не се притеснявай.   Laughing
Аз не усетих никакви масла. Обикновен, пластмасов гребен е за мен. Писала съм го няколко пъти вече.
Друга потребителка сподели горе-долу същите виждания.   Peace
Е,тогава по-добре някаква маска да си взема,зачудих се ,защото шампоанът е невероятен,мерси за отговора

# 646
mariqivanova799, само шампоанът Макадамия ли си ползвала?
Маската с добавено едно изпомпване от маслото, увита в найлонова шапка и загрята под сешоар за 20-30 минути, дава повече от страхотни резултати при мен.   Heart Eyes   Peace
Твоят стремеж към какво е насочен?

Наааай-накрая получих Малибу и нямам търпение да го пробвам тези дни.   Crazy

# 647
  • в 1001-та нощ
Това е от ФБ: Peace
Магазинът в София ще отвори на 24-и октомври, сряда. Намира се на бул. Христо Ботев 21.

Супер  Heart Eyes мястото ми е много удобно  Blush

# 648
В enzo.bg са пуснали проф.серия на  REVLON,някакви отзиви?

# 649
И аз нямам търпение за отварянето на магазина (рибката),но не обявяват никакъв час Thinking

# 650
Момичета откриването ще бъде от 10ч. newsm68

# 651
  • Бургас
В enzo.bg са пуснали проф.серия на  REVLON,някакви отзиви?

Аз също ги загледах днес и се присъединявам към теб за отзиви, ако някой ги е пробвал. Simple Smile

# 652
  • в 1001-та нощ
Момичета откриването ще бъде от 10ч. newsm68

ах  Blush аз няма да ги озаря с присъствие на откриването, но непременно ще минавам и ще имам кадемлийска покупка  Blush да им е на късмет  Heart Eyes  bouquet

# 653
  • Бургас
Feeling,бях си горила 2 пъти косата с трайно къдрене и тъй като се изправи,решила съм да я възстановя,по принцип не изглежда зле,не цъфти,просто тази част,която е къдрена е суха,имах 2 тежки операции мин.година и тази и миналата просто ми беше изпокапала косата,ама това е друга тема,сега изглежда добре

# 654
Вчера дадох втори шанс на Макадамията. Този път знимавах с финиша, получи се добре този път, хареса ми, но не е нещо впечатляващо. Май няма да си ги купувам...

И пак да си повторя питането за Лакме к.терапи рипеър колко хидратираща е???

На 24-ти значи го откриват, а дали ще имат някакви промоции на откриването?

# 655
Ако питаш за Deep care на Lakme на мен не ми действа особено хидратиращо. Не че съм недоволна, но просто по-скоро усещам уплътнена косата, но леко суха и твърда.

# 656
Дийп кеър не е хидратираща серия

# 657
Аз реших тези дни да ида на дерматолог,има един в града,който оправи косата на една жена,че имам трихоптилоза  ooooh!

# 658
  • Пловдив
Имам следните въпроси:
Някой ползвал ли е серията на John Frieda Full rapair -хидратираща ли е?
Имам спомен,че май можело да се намерят в дрогерии Лили?  newsm78
И още един въпрос-Label.m някой да е ползвал?Имат интересни неща,но не зная като марка как са?
Предварително благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 21:47 от mucko

# 659
Не, не питам за диип кеър (нея я имам), питам за к.терапи рипеър, както пише в горния пост... Никой ли не я е ползвал? Blush

Общи условия

Активация на акаунт