Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 707
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Мацки, помагайте, не мога да намеря тестери на Lolita Lempicka по парфюмериите - трябват ми на L, Fleur Defendue & Si Lolita.
Някой да е виждал Лолитите като тестер някъде??
Аз споменах Скай сити. В кой район на София си? Не може в БЗ да ги нямат. Сигурна съм, че съм ги виждала в МОЛ София.

# 76
Лю, от мен глас за Крадеца на рози. Не го познавам, но много искам да го тествам след твоето и на Оле описания. Ти много го беше харесала, вземи си го  Peace Hug. Ботегата също е страхотна, а защо не и двата.... Whistling

Кафе-е-е, кафе, кафе, кафе, кафе ,кафе, кафе.... Laughing Обичам и да пия, и в парфюми го търся. За жалост, само Златото Торенте съдържа кафето, което ме вълнува. Други достатъчно добри няма. От него имам предостатъчно, но никога не бих върнала и още, тъй като май е спрян от производство.

Атти  Hug  bouquet. Супер си, мац!

# 77
Мацки, помагайте, не мога да намеря тестери на Lolita Lempicka по парфюмериите - трябват ми на L, Fleur Defendue & Si Lolita.
Някой в предишната тема беше казал, че в DM предлагат марката, но се оказа, че не е така; в м-н Lily в мола на Цариградско пък нямат тестери. Остава Галакси център, но ми е бая далеч в момента. Някой да е виждал Лолитите като тестер някъде??
Aко още седи парфюмерията в ЦУМ там ги имат Peace

# 78
  • София
Някой да е виждал Лолитите като тестер някъде??
Аз споменах Скай сити. В кой район на София си? Не може в БЗ да ги нямат. Сигурна съм, че съм ги виждала в МОЛ София.
И аз имах такива спомени за БЗ, но вече не ги предлагали... А в кой м-н в Скай сити?

# 79
А в кой м-н в Скай сити?
Драка.

# 80
  • София
Благодаря Simple Smile

# 81

Петя, да почвам да събирам проби от рози тогава, че да ги разпарчалосваме после заедно, белкем стигнем до Светият Граал на Розите!

Не съм Петя, но това вече съм го правила и не съм намерила този Граал на розите. А търся обикновена, скромна, без претенции роза, това на което български розов цвят мирише на храст. От известно време си мисля да намеря български парфюмер, който да възпроизведе това, което търся, но ако могат, защо досега не са го направили  newsm78

По повод розите, последните вечери съм с Варварската Роза на Герлен. От години си играя с него и не мога да разбера дали ми харесва или не. Понякога усещам розата прекалено кисела, понякога е приятно кисела, а понякога пачулито е прекалено химическо.  

Много роза усещам в Златото на Торренте, но не и типа кафе, което харесвам.

С Розовата Вода на Диптик ще се разделям.

# 82
Ooo, че хубава активност - благодаря за мненията, момичета!
Ботега, Шалимар Инишъл и Крадеца - хммм,  стабилна тройка!

Аз обичам рози, но не им търся Граала - в почти всеки парфюм с роза намирам нещо красиво. Посленият ниш с роза, който харесах беше Etoile d'Holande - Mona di Orio, а не-ниш (ох, че дума...) - L'Eau de Chloe и Рефанската черна роза. Като че ли в по-масовите марки не обичат да подчертават розата в парфюм.

# 83
  • Чукарландия
Най после се сдобих с Ирисовата Прада. От кога лелеях мечти и вехнех по нея. newsm44

Намерих си пробичка на 24 Faubourg, та като стана дума за сватби, ако ММ реши ей така спонтанно отново да си спретнем една сватба - ще съм с точно с 24 Faubourg! Не, че съм принцеса, нито пък съм Даяна, но това е парфюм за мен и за такъв ден. Премерено луксозен разкош. За сватба незнам, но парфюма трябва да го имам.Hug

# 84
Атти, извинявай че по чудната ти тема за кафето мятаме рози hahaha Hug
Пикси , какво и е на тази вода не е ли скромна? newsm78 по състав ми изглежда хубава. Отдавна съм се отказала да търся една-единствена роза Grinning
Рефанската черна роза си бях отбелязала наум че пак трябва да я пробвам не помня първия път какво точно не ми хареса.
Бела, честит аромат Simple SmileФобур е нааистина елегантен но доста дУши в малко по-топло време така че пробвай пак. Ех за сватби тук се размечтахте що така  newsm78ами то есенес е нормално май Laughing

# 85
  • на терасата
Много обичам да пия кафе, да мириша кафе, както на зърна, така и смляно. Обожавам да влизам в магазини за кафе и да се радвам на миризмата вътре. Но не познавам добре парфюм с кафе. Имам пробичка от Chocolate Greedy, трябва отново да я разуча, но в него повече усещам какаото. Пък и някак ми е странен, действа ми като не-добре направен или малко измислен. Забъркали са някакви молекули, но се е получило нещо, което няма за какво да го помня. Бедният ми опит за парфюми с кафе трябва да се обогати, черпя мнения от темата  smile3521

И да попитам нещо конкретно, каква е разликата между Addict Eau Sensuelle И Addict to Life? Мненията във fragrantica са, че са почти еднакви и приличат на Forever and Ever.

# 86
  • София
Ама няма проблем, мятайте розите  Hug много добре си вървят даже  Mr. Green

При мен нещата за уикенда се затягат много и няма да мога да се класирам за среща  Sad

Белла, бях сигурна, че ще разпознаеш като своя тази прелест, наречена 24 Фобург  Hug

# 87
Раз_нежена,  Розовата Вода на Диптик е сравнително "скромна,"  но има нещо изкуствено в нея. Започва като топла вълна от розови цветове, но след това една трудно-описуема изкуствена нота се настанява и става "generic" цветен аромат.

Атти, една розова тема не е никога достатъчна Simple Smile

Хмм, чайове с аромат на рози съм виждала и пия (дори чай направен от малки сушени рози), но кафе с аромат на рози не  newsm78   Възможно ли е да има такъв пропуск на световния пазар?

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 17:18 от Pixie

# 88
  • София
При мен нещата за уикенда се затягат много и няма да мога да се класирам за среща  Sad

имам нещо за теб от знаеш-кого.. хубаво и туберозено  Flutter да го дам ли на някого в неделя или newsm78

ако някой иска нещо конкретно за тест, да си каже  Hug
записала съм си вече някои неща, даже съм ги и приготвила  bowuu

# 89
  • Там, където ме обичат

имам нещо за теб от знаеш-кого.. хубаво и туберозено  Flutter да го дам ли на някого в неделя или newsm78

ако някой иска нещо конкретно за тест, да си каже  Hug
записала съм си вече някои неща, даже съм ги и приготвила  bowuu
Ако може един Уизал  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт