Тегло и прохождане

• 19 480
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Роси, извинявай, ама от писането ти трудно се разбира. Затова си помислих дали не си чужденка.

# 61
няма нищо сигма трудно ми е да пиша на кирилица ха ха ха аааа.....

# 62
а бе то не е смешно, ама карай newsm78

по моя въпрос. вчера ни свърши първият курс на войта. обучиха ме и мен. ама толкова ме е страх да не направя нещо на детето. сега чакам тигъра да се събуди и да я разкърша ooooh!

# 63
Сигме ! Hug   bouquet

Да нацелуваш Малечка по малките краченца ! Heart Eyes

# 64
сигма как мина войта вчера ...сигма извинявай колко сте големи и къде ходите на рехабилатор...

# 65
ми как  newsm78 никак.
обърнах я с глава към мен. натиснах я между ребрата, достраша ме и я оставих.
при рехабилитаторката беше добре, ама сега нещо ме дошубя.
май ще си останем с това което ни правят в центъра Tired

големи сме почти пет кила и четири месеца.
иначе се родихме 32 г.с. и 1400 гр.

# 66
Екстра сте , Сигме ! Hug

# 67
според мен детето е хиперактивно. цял ден рита с крачета и маха с ръчички.
сомнанбул е определено. цял ден се кокори, гука и се смее. но за сметка на това цяла нощ похърква сладко.
само дето докторката- рехабилитаторка казва, че и идва трупна и хипотонична newsm78
егати, то на носене трябва да я държа здраво щото е като шило в ръцете ми, ама от центъра друго казват.

# 68
Е нали трябва да има работа за рехабилитаторите ! Wink
Майката си усеща детето най-правилно .
Неонатолозите - също . Peace
Педитата пък нищо не разбират . Crazy

# 69
ако е така, ще е много грозно.
цената на клиничната пътека е 330 лева за десет дни. чак пък такава печалба- знам ли newsm78

# 70

Педитата пък нищо не разбират . Crazy

Абсолютно вярно!Понятието "недоносено бебе" не им говори нищо,ама нищо!!!!

# 71
Писала съм преди време за д-р Пискова , как ми изкара акъла , само и само да ходим на платена рехабилитация в нейния център .
Слава Богу , че диагнозата изобщо не беше вярна ! Praynig Peace

# 72
сигме няма ли къде да я заведеш за втора консултация след като е пъргаво и жилаво бебе да не искат само да си вържат кащите докторите...защото е недоносно.ти скоро водила ли си я при неонтолог които да я види дали се разнасат кръвоизливчетата в мозъка ако ги няма значи няма нужда от рехабилитация .защото войта е точно това стимолират мозъка.

# 73
тя няма кръвоизливи в мозъка. на тфе-то слънчева написа клинично здраво. даже преди две седмици бяхме при нея и каза, че повече няма я снима, защото вече нее необходимо.
водила съм я при една доцентка в александровска и казва, че детето няма нежда от рехабилитация, но аз не смея да я оставям без.

войта не е само за мозък. стимулират се точки и възбуждат централната нервна система. иначе се прави и едно магнитно -на един уред за десет минути. пускат и го и тя се радва на играчките дет са наредени над нея.

# 74
сигме ти в майчин дом ли си раждала или само малечка е била там.питам те защото и двете ми деца са били в тази неонтология тях ги пое и после ги наблюдаваше доктор шишкова.

Общи условия

Активация на акаунт