Какво очакваме от жените ???

• 16 190
  • 163
  •   1
Отговори
# 75

само дето не е на 37...., както пише там! 50-ти набор е

Ето ся какво очаквам... всички жени на 60, да изглеждат като на 37  Heart Eyes....
Неслучайно скоро пуснах някъде бразилските баби...  Laughing

# 76
  • София
Ич не ми трева да ме обгрижва и да ми слугува...Аз искам жена, не прислужница. Сичко мога да си правя сам...без свирки де..А сещай се,снахо Praynig Hug

Запиши се на йога :Д и ще успееш и сам :Д

# 77

Аз директно попитах моя мъж по въпроса и отговорът беше "Понякога просто да си затвориш устата."
Оставам го без коментар... Sad

Ахааа  Hug  Joy... да ви кажа честно... по редовно трябва да го правите и нема да имаме никакви проблеми.  Laughing

Перфектната    жена.  Mr. Green

# 78

Което ми напомни как една кака цяла вечер не млъкна, щото не даде друг да вземе думата... и накрая имаше наглостта да ни каже колко мълчаливи сме били всичките!!!  Laughing

# 79
Да се надява и моли /упованието е много важно в случая/ в очакванията си - да не го бие и да не надебелява много.  Simple Smile Другото е екстра , която малцина получават. Wink)))   А инак...  инак лично бих разбила очакванията някому, само ако усетя, че ми вменява такива.   Twisted Evil

# 80
  • София
Чакай да видим  Thinking
1.Да се грижа добре за децата.
2.Да готвя с желание и удоволствие. Особено мусака.
3.Къщата да е чиста и подредена, дрехите изпрани и изгладени.
Задрасквам всичко до тук без мусаката. Това е по желание, не е задължително.

Да обожавам, да се възхищавам и да приемам всичките му странности. Да не критикувам, да разсъждавам мащабно и критично, но в крайна сметка да се убеждавам, че неговото мнение е правилно.

На прав път ли съм?  Wink

# 81
На прав път си, но това е едва началото... Mr. Green

# 82

Прекалено хубаво е за да е истинаLaughing
Поне мечтите са безплатни!!!  Laughing

# 83
Дали?! Simple Smile)) Надали!

# 84
  • София
Леле и тук очаквания.  Mr. Green Mr. Green Абе то в която и тема да отвориш - все някой иска нещо, все някой чака нещо ....  Mr. Green Mr. Green

# 85

Леле и тук очаквания.  Mr. Green Mr. Green Абе то в която и тема да отвориш - все някой иска нещо, все някой чака нещо ....  Mr. Green Mr. Green

Да ти кажа ли защо  Laughing... ми като ви гледам притесненията  newsm78 ... на къде ми ще го избие изобщо????  Joy

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5203451

И не ми сЪ оправдавайте!!!!  Mr. Green

# 86
  • София - Бургас
Моят мъж очаква от мен да споделям с него финансите си! Девет години брак и още милият ги очаква... Laughing Но, както се казва - кой , както е научен~

# 87
Не мога да отговоря аз какво точно искам, защото все намирам кусури, но знам моя какво иска. Просто го виждам в погледа - когато го получи...става така различен  Wink

# 88
Не мога да отговоря аз какво точно искам, защото все намирам кусури, но знам моя какво иска. Просто го виждам в погледа - когато го получи...става така различен  Wink

Имало и умни жени бре!!!  Laughing

# 89
Няма как, да не задам въпроса:
И вие ли като Гаро очаквате жената да ви оправя всеки ден?

Общи условия

Активация на акаунт