Какво очакваме от жените ???

• 16 178
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
....
Секс.... не мисля че само секса би ни държал вниманието към дадена жена.
Вярност... лично не очаквам вярност.. все пак жената не е куче за да я задължим да ни бъде вярна докрай.
Приятелство... тц... приятелство и любов не бих ги съвместил... отпада като вариант.
Искреност... на жена вяра нямам тъй че отпада... все пак жената е от противоположният пол и едва ли може да бъде искрена с мъж.... лично виждане!!!  Laughing
Тогава какво очакваме... да се грижи за децата ако сме женени... че то и ние се грижим.. демек, помагаме си взаимно всеки по свой начин.
Да изглежда добре... но за самите нас... а не като тръгне да излиза, да се гласи за пред хората на улицата...  Mr. Green... глупаво и често срещано явление.  Laughing

Комплекс от всичко. Flutter /в частния случай - някои `показатели` в повече, други - в по-малко/ Simple Smile
Нещо не схванах обаче, тия `показатели` - искреност, приятелство, вярност - не са търсени, или се счита, че по подразбиране жените не ги притежаваме? newsm78 Wink
А за добрата визия - що пък само за вас  Wink, за самите нас е  важно да изглеждаме /и се чувстваме/ добре.

# 16

А къде остава свободният избор, м? Нали някога ти си избрал жената и си преценил какво от нея можеш да приемеш... Или ти я натрапиха насила?  Wink

Приличам ли на човек който ще се остави да му натрапят някоя насила???   Naughty
Както казах... малките прекрасни рибки, рано или късно порастват...  Laughing

Избора в повечето случаи се разминава с очакванията... но пък нали сме си универсални та гледаме да се приобщим.
Затова и стоката се пробва преди да се закупи.  Laughing

http://www.webcafe.bg/id_40971061_8_argumenta_v_polza_na_seksa_predi_braka_

# 17

Нещо не схванах обаче, тия `показатели` - искреност, приятелство, вярност - не са търсени, или се счита, че по подразбиране жените не ги притежаваме? newsm78 Wink
А за добрата визия - що пък само за вас  Wink, за самите нас е  важно да изглеждаме /и се чувстваме/ добре.

Разбира се че са важен фактор Сурела... просто начин да ви предизвикам.  Laughing
Дали ги притежавате тези качества... бих казал дори повече от необходимото.. поне според това което показвате де.. а какво ви се върти в главите, предвид че сте достатъчно талантливи за да играете няколко роли наведнъж... не ми се мисли просто!!!  Mr. Green

Да.. визията... дали пък не лъжете нас че изглеждате добре... или преди всичко себе си???  Mr. Green
Но очаквате искреност без да бъдете обидени... и се налага да лъжем.  tooth

# 18
Цитат
... малките прекрасни рибки, рано или късно порастват...  
Ако очакваш да пораснат и да започнат да хапят, е много вероятно точно това да ти се случи. Предварителна нагласа....

# 19
Поправям се. Само да слушкат.
Не е нужно дори да папкат, че се ояждат...  Mr. Green

# 20
  • София
Соте, пениш се, не пениш.....тва е положението! smile3533

# 21
  • София

Айде-е-е-е....Гладна....мацка хоро не играе.....

# 22

Айде-е-е-е....Гладна....мацка хоро не играе.....
Свежа салатка, малко фибри, една активийка... и шепичка мюсли за вечеря. Enough.  Grinning

# 23

Соте, пениш се, не пениш.....тва е положението! smile3533

Съгласен съм  Laughing... тепърва няма начин да се подмладя... освен ако очакванията не ме подмладят!!!  Heart Eyes  Laughing

Скрит текст:

# 24
  • Насред хаоса

Най-хубавото или най-лошото. Зависи от две неща: - жената като човек и вашето отношение към нея.

Жената си е човек та дрънка  Laughing... отношението ни към нея зависи от самата нея... колко по и се угажда на една жена... толкоз по капризна става... факт който често ви съпровожда.. очакванията ни са едни... но действителността е съвсем различна!!!  Laughing

Както и отношението й към вас зависи от отношението ви към нея. А под *човек* имах предвид ценности, приоритети, ей такива неща. И точно защото в доста случаи мъжете се насочват към красива, но куха и лишена от човешки качества жена, очакванията им се разминават с действителността. Всеки с избора си, както се казва.

Не е нужно дори да папкат, че се ояждат...  Mr. Green
Невъзможно - кат озверее от глад, ще те оглозга като куче кокал. Така че забрави за слушкането.

# 25
Да ме оглозга бе... то това е целта.  Wink

# 26
Аха.....нали знаете Що е то жена?:
"Крехко, невинно същество, което е способно да ви прегризе гърлото, ако .....не сте съгласни с нейното мнение!"    Mr. Green
Та, по-внимателно с държането на диета......      Joy

# 27
Какво скочихте срещу диетата? Всяка втора около мен е на такава диета. Сами си ги налагате, а като го казвам аз, палите чергата...  Grinning

# 28
Както и отношението й към вас зависи от отношението ви към нея. А под *човек* имах предвид ценности, приоритети, ей такива неща. И точно защото в доста случаи мъжете се насочват към красива, но куха и лишена от човешки качества жена, очакванията им се разминават с действителността. Всеки с избора си, както се казва.

...

...даа, и от избора зависят и очакванията... Wink

# 29
  • Насред хаоса
Да ме оглозга бе... то това е целта.  Wink
Ще те оглозга, ама не по начина, по който на теб ти се ще ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт