Какво очакваме от жените ???

• 16 173
  • 163
  •   1
Отговори
# 30

Както и отношението й към вас зависи от отношението ви към нея. А под *човек* имах предвид ценности, приоритети, ей такива неща. И точно защото в доста случаи мъжете се насочват към красива, но куха и лишена от човешки качества жена, очакванията им се разминават с действителността. Всеки с избора си, както се казва.

Колко си права Сомбре... заслепени от сексапил и форми разни там... попадаме в капана на паяка... пък после очаквания некви.. кухи и празни грънци, леееко кънтящи обаче!!!  Laughing

Скрит текст:

# 31
  • София
Пронобис, слънце, ти звучиш като току-що опечено пиленце, хрупкаво, със златиста запечена кожичка, топличко и готово да бъде оглозгано.....
Къде е Октоподката да те разкъса с голи...пипалца Joy

# 32
Ей, само Октоподката ли...?
Явно още имам да работя за голям фен клуб.  Wink

# 33
  • София
То фен-клубът ти е пълен, мисля аз Wink
ама моето отношение към пионерите в дадена област е винаги уважително Laughing

# 34
Добре, втори опит да отговоря на питането в темата:
Очаквам от жените да са... истински жени.
Изчерпателно ли е?  Grinning

# 35

Очаквам от жените да са... истински жени.

Хахааа... и аз го очаквам същото... ма те все на мъже ми сЪ правят!!!  Joy

# 36
  • Насред хаоса
Е, то пък ако не се правят на мъже, лигли били, капризни били ... Нема угодия.  Laughing

# 37
Мъжете нищо не трябва да очакват....Те трябва да приемат! Точка!
 Mr. Green
PeaceДА,за да не останат на сухо.
Kak на сухо бре?'Ората измсли'а лубриканти,вие ще ни карате на сухо Shocked

По темата.Неам никви очаквания.Държим очите на 4 предварително,че да нЕма изненади после.Не ги обичам особено..

# 38
Питах мъжа ми и нищо конкретно не можа да измисли  Joy
Доколкото го познавам - иска всичко, не е по половинчатите неща.
И понеже за мен чашата винаги е наполовина пълна, ще си го разтълкувам - получил е всичко, което очаква, затова не може да се сети за нещо конкретно. Ако му липсваше нещо, първо него би казал  Laughing
Особено като се има предвид, че е най-критикуващия и открит човек, когото познавам, откровен до болка  Laughing което го прави изключително труден за съжителство, според всички, живели с него. Дори свекърва ми, собствената му майка, неведнъж ми е казвала - патило ще патиш, патило  Laughing но явно си е намерил каквото иска, защото не сме имали никакви сътресения, скоро ще почваме 16-та година, живот и здраве...

# 39
Каквото и да очаква от мен моя мъж, обикновено не се оправдава.
Явно съм пълна с изненади, както между другото и той.

# 40
Едно са  какво очаквам, съвсем друго какво искам.Като наиграно копеле, чичко ви не очаква нищо, очаква всичко. Ако са лайна - най-вероятно вече съм ги папкал от някоя предишна.Ако е добрина - оле и éлате повече...,, И както се пееше в едно култово предаване от края на комунизЪМа:
"Ииии каквооооооооо очаквате от Владииииии...ако неееее хиляда изненади" Party

# 41
Мъжете нищо не трябва да очакват....Те трябва да приемат! Точка!
 Mr. Green
Дженти не можеш да ме убедиш че си толкоЗ Строга Laughing  bouquet
По същество.Очаквам:
Кво ли не luvbed luvbed luvbed newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes knit  food002 dancing luvbed luvbed luvbed Drunk Drunk Drunk luvbed luvbed luvbed luvbed
И накрая 90% от всичко това се оказва-Лекичка Измамаааааааааа Joy Joy Joy Joy

# 42
  • в 1001-та нощ
Напоследък доста се начетох и наслушах на какво ли не... но дайте да помислим какво в действителност очакваме от жените.
...
Приемете темата като хумористична и необвързваща.  Hug
Дамите да не се чувстват дискриминирани и да заповядат.  Hug Laughing
Вие сте уважаеми.  Hug

очакват да бъдат боготворени и от погледа, отправен към тях да струи възхищение  Mr. Green Joy hahaha

# 43
На мен ми харесва мъжът да очаква неочакваното!  Wink
Иначе, относно очакванията..., като изключим разни битовизми от сорта на гледане на децата, готвене, чистене и т.н., какво може да очаква един мъж от жена си - според мен да го кара да се усмихва, да се чувства удовлетворен от себе си, доволен от живота си. Права ли съм?! Simple Smile))
Щях да пропусна - да не го тормози с въпроси и натяквания, да му остави лично време и пространство, въобще, да не го кара да се чувства вързан за нея!  Sunglasses

# 44
  • София
На мен лично не ми пука какво очакват мъжете. Тая тема е малко в стил "детската градина" и "подаръците под елхата" Всички знаем, че мъжете очакват от жените си да заменят обгрижването от майките им, ей така - безвъзмездно и безропотно, но нещо са сбъркали филма...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт