Априлки 2013 - тема 7

• 24 341
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

Много време не съм писала тук....но сега си лежа вкъщи и имам много време. Искам да питам дали някой взима Утрогестан след 15г.с и нататък и само вагинално или може и през устата.
Аз имах болки - контракции, имала съм чустбителна матка.  Заедно с диаспорал 300 и но-шпа взимам и Утрогестан вечер по 2. Пада ми кръвното и ми се гади и вече си мисля че е от тях, защото преди си бях много добре.

Благодаря и поздрави и лека бременност на всички newsm53

# 106
  • Варна
yara аз нали бях писала преди месец някъде като звънях - същата история. Но и веднъж ми беше достатъчно да се откажа Simple Smile Да се надяваме, че всичко ще ми е наред и няма да ми е нужен чак такъв специалист като Балев Simple Smile Мисля да си запиша час във Фемина, защото на 5.11 ще съм там. Казаха ми, че д-р Цолова е в понеделник и мисля там да запиша, но ми казаха, че е рано още и не записват за нея. Някакви отзиви за Цолова?
Карити много неприятно, стягай се и да се оправяш!

# 107
Nadeto!, аз преди няколко дни записвах час във Фемина, така че не е толкова рано.

# 108
  • София
Кари, стискам палци всичко да е наред с бебето и теб и скоро да сте си в къщи  Hug

# 109
Nadeto, и аз исках да си запиша час за 01.11 във Фемина, но казаха, че не записват за ноември все още ( а дори бях на място), затова си записах за последни дни на октомври.

Относно др. Цолова, аз съм много доволна, внимателна е и обяснява. Следващият ми час е пак при нея. Успех!

# 110
karityyy Ох , дано всичко е наред , стискам пелци Hug

# 111
karityyy, успех миличка, пожелавам ти от все сърце да се оправиш бързо
лежи и си почивай, и слушай докторите
пиши за да се разсейваш  Hug Hug

аз нали също имах това прословуто кафеникаво зацапване преди седмици
което после избледня и изчезна
е да, но след пътуването ни - ходихме на сватба в друг град
и пак се появи, но по-бледо зацапване
АГ каза, че не е притеснително, защото ми откри и гъбички и сигурно било от тях
ама аз пак съм притеснена и сега продължавам да пие Дуфастон и Нош-па

yara, направо се ужасих от това, което си писала - аз мислех да си записвам час във Варна
за да не пътувам до София - заради страховете си от пътуването - по-горе където писах
ти нали си записваш час за ФМ за около 20 г.с ????
ако да - има ли определени дни на записване на часове ???

# 112
Колко сте прекрасни, чак кожата ми настръхна на снимката "като на кино" Simple Smile

# 113
  • Варна
Здравейте,

Много време не съм писала тук....но сега си лежа вкъщи и имам много време. Искам да питам дали някой взима Утрогестан след 15г.с и нататък и само вагинално или може и през устата.
Аз имах болки - контракции, имала съм чустбителна матка.  Заедно с диаспорал 300 и но-шпа взимам и Утрогестан вечер по 2. Пада ми кръвното и ми се гади и вече си мисля че е от тях, защото преди си бях много добре.

Благодаря и поздрави и лека бременност на всички newsm53

Здравей, аз в момента вземам Утрогестан, но само вагинално, че два дни като го пиех бях като парцал. Аз слагам 2 сутрин и 2 вечер. Надявам се на прегледа другата седмица да кажат да спирам да го пия, че ми писна. А и това са едни 60-70лв на месец само за утрогестана.

Nadeto! Сетих се аз, днес сутринта. НО Яков на една приятелка не беше видял спина бифида и то на 3те морфологии, роди и детето почина. А за Славчев едно момиче тук от форума беше писало, че е родило дете с дефект и е починало ( може да се сещаш). Само за Балев до момента не съм чула или прочела да е направил такива огромни грешки. Не че е 100% гаранция, но поне доколкото знам и в София само неговото мнение признават - едни приятели ходиха миналата година и там, защото имаха съмнения и така им беше казал Марков.

Аз 2рата ФМ съм я платила в пакета за Майчин дом, но исках първата поне да направя при Балев. Ще пробваме др седмица и ако не стане, въобще няма да правя.

basten Не, за доц. Балев часовете се записват от 8ч сутринта в петък за следващата седмица. Това е, графикът му излиза седмица за седмица в петък. Като сложиш, че общо му се събират само 6 работни часа в понеделник и сряда следобед по 3часа, считай колко човека могата да минат. Да не говорим, че той не гледа само ФМ, а всякакви други ехографии и сигурно има още много различни пациенти.
Ако можеш вземи си час за София.

# 114
Момичета не съжалявайте за Балев, мисля че е леко прехвален. Имам колежка, която роди дете със синдром на Даун, а беше минала на преглед при него....

Аз ще разчитам на моя доктор, много е внимателен и е хващал много неща на видеозон. Много добър специалист е и най-важното, когато прецени че има нужда от консулт с друг специалист те праща, а не се прави на всемогъщ.

Кари, стискам палци!!!
Еовин, много красиви снимки!!

Момичета, аз явно събирам някакви газове напоследък, направо ме подпира горе корема...може да отида на един гастро, знам ли...вчера вечерта направо като в шести месец и твърд, такова нещо не е било, днес май-съм по-добре.

# 115
Disney princess, кога си ги питала за час за ноември?
Аз си записах преди 2дни и то за 20ти ноември.

# 116
Мами, много много искам да ви се похваля с нещо, а не знам как да прикача снимчица Sad

# 117
  • Варна

yara, направо се ужасих от това, което си писала - аз мислех да си записвам час във Варна
за да не пътувам до София - заради страховете си от пътуването - по-горе където писах
ти нали си записваш час за ФМ за около 20 г.с ????
ако да - има ли определени дни на записване на часове ???

За Фемина явно зависи от лекаря, защото за д-р Димитрова бяха готови да ме запишат, но не ме устройваше датата, а за Цолова ми казаха да звънна към средата на Октомври.

basten ако искаш за Балев да се записваш, там работата е сложна Simple Smile Само в петък сутрин се записват часове смо за следващата седмица, не може за по-късна дата. Казват, че може по тел. да се запишеш, но явно не се получава. Така че остава да висиш на място. Или просто си избираш друг лекар Simple Smile Аз в 12-та седмица отидох при М. Яков в МД. Не знам не ме гледа много дълго, но едно 10-на минути. Не говори много, но е приятен.
yara Освен да чукаме на дърво не знам  newsm78 . То не можеш да имаш вяра на никой. А иначе и за Балев съм чела - в негово интервю, че също е имал издънки. Веднъж накарал жена със здраво бебе да абортира, а веднъж не видял липсващ крак на един близнак!  #Crazy
Явно и на най-добрите се случва.

# 118
Мами, много много искам да ви се похваля с нещо, а не знам как да прикача снимчица Sad
Във форума ли или във фейсбук? Във форума можеш само, ако си я качила някъде другаде и тук дадеш линк, обграден с [ img ] и [ /img ] (без спейсовете в скобите). Във фейсбук само я качваш от Качи снимка.

Благодаря ви за милите мнения за снимките  Hug

# 119
Disney princess, кога си ги питала за час за ноември?
Аз си записах преди 2дни и то за 20ти ноември.

Вчера  Laughing и ми казаха "ооо за ноември не записваме", хахаха явно зависи от това кой е на смяна на регистратурата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт