Априлки 2013 - тема 7

• 24 372
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
yara аз нали бях писала преди месец някъде като звънях - същата история. Но и веднъж ми беше достатъчно да се откажа Simple Smile Да се надяваме, че всичко ще ми е наред и няма да ми е нужен чак такъв специалист като Балев Simple Smile Мисля да си запиша час във Фемина, защото на 5.11 ще съм там. Казаха ми, че д-р Цолова е в понеделник и мисля там да запиша, но ми казаха, че е рано още и не записват за нея. Някакви отзиви за Цолова?
Карити много неприятно, стягай се и да се оправяш!

Наде,

Миналата седмица в събота бях при нея за ранен БХС - останах много доволна. Жената е на средна възраст - около 40 - 45 г. много добра, страшно обяснителна за всяко едно нещо. Около 40 мин преглежда малката ми спяща красавица. Всичко обясни и каза, че няма никакви проблеми. После ми взеха и кръв и така. Няма да съжаляваш ако се запишеш при нея.

# 121
  • Варна
Ужас просто, надяваме се на най-доброто пък каквото стане.

За газовете - и аз имам повече от преди, имаше един период в който в годината пих 4 пъти АБ и от там се прецаках.
Моят съвет е да хапваш по-често по малко и да дъвчеш много, поне 2 пъти на ден да хапваш кисело мляко, никакви ядки, никакво газирано, по-малко храни с фибри - за да не ти дразнят допълнително червата, по- малко плодове и никакви газообразуващи - като боб например, както и тестените изделия от бяло брашно. Също редовно да ходиш до тоалетна, че става по-лошо, ако не е редовно.
Пробвай 3-4 дена да видиш дали ще има ефект.

# 122
Disney princess, кога си ги питала за час за ноември?
Аз си записах преди 2дни и то за 20ти ноември.

Вчера  Laughing и ми казаха "ооо за ноември не записваме", хахаха явно зависи от това кой е на смяна на регистратурата  Thinking

О, да, със сигурност. )
Звъни им всеки ден и ще се запишеш. Наистина има значение.

# 123

Днес казах в офиса... Че чакам момиче  Blush

# 124
Здравейте момичета, току що си видях в интернет резултатите от БХС, изглеждат добри - Риск за Даун ми е 1 към 25000 - това е малък процент, нали  Confused За всички останали генетични болести ми е 1 към 100000. Бях гледала ама тук ли беше или в друга тема някой питаше за резултатите си, не мога да се сетя, но сега съм къде къде по спокойна  ooooh!

Поздрави  Simple Smile

# 125
  • София

Охххх много страхотно и милоооо Simple Smile

# 126
beginner_mamma много е сладко това ти ли си го правила или намери от някъде готови Simple Smile

# 127
  • София
Здравейте момичета, току що си видях в интернет резултатите от БХС, изглеждат добри - Риск за Даун ми е 1 към 25000 - това е малък процент, нали  Confused За всички останали генетични болести ми е 1 към 100000. Бях гледала ама тук ли беше или в друга тема някой питаше за резултатите си, не мога да се сетя, но сега съм къде къде по спокойна  ooooh!

Поздрави  Simple Smile

Аляска,

Това са страхотни резултати. Няма от какво да се притесняваш.

# 128
Малък е, Аляска  Hug
Моят е малко по-висок, 1:22 000, а ми казаха "Чудесен резултат"  лекарите Wink

Бегинър мама - много сладко. Grinning
Чудя се как всички казвате пола на детето на хората.
 Ами ако не са довидели нещо и се окаже другото?  Laughing

Аз казвам само ако ме питат и то, че не е сигурно и по-нататък ще се разбере със сигурност.
Най-вече като се роди  Joy

# 129
Аз бих им казала като се разбере със сигурност Simple Smile Доколкото си познавам колегите ще искат да ми направят торта от памперси пък за нея трябва да се знае какъв е пола, така че веднага като кажат и ще раздуя новината  Joy Mr. Green

# 130
  • Варна
И аз да се похваля, онзи ден ходихме на прегледче и докторката ни записа клипче. И сега постоянно си го гледам мн му се радвам  Laughing . Ще се пробвам да го кача...

Моята лекарка пък досега нито снимка, нито клипче ми е предлага да направим Sad Не че досега се различаваше кой знае какво Simple Smile Ще се надявам на втората ФМ да ми кажат пол и клипче да ми направят, че да покажа на майка ми, че тя къде е виждала, по нейно време...

# 131
Само за Балев до момента не съм чула или прочела да е направил такива огромни грешки. Не че е 100% гаранция, но поне доколкото знам и в София само неговото мнение признават - едни приятели ходиха миналата година и там, защото имаха съмнения и така им беше казал Марков.

Ти да видиш! И кой ти го каза това!? Аман от прехвалени доктори и псевдо светила!

Ео, Мириама, като ви четох за ремонтите, апартаментите и пренасянето и ми се изправи косата. В края на месеца ни предстой нанасяне в нова къща и съм изпаднала в тих ужас. Вместо да се радвам, че ще живея в собствена къща с двор на чист въздух, аз съм се вторачила във всички неприятни аспекти по почистването, подреждането и прочее.  ooooh!

# 132
Майка ме стой и гледа и не вярва. Вика то 4 см как може.
Офф не мога да го кача трябваше да прочета до края че е клипчета от Vbox YouTube. Хич ме няма Simple Smile

# 133

Това е много хубавооо  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 134
  • Варна
Sony,
Миналата година Балев имаше съмнения за невралната тръба и им беше казал да отиват в София за още 1-2 мнения. Нямам спомен дали им беше препоръчал някой конкретно, но те даже при 3ма ходиха и казаха, че първо ги бяха питали кой ги е гледал във Варна и какво му е било мнението. Слава Богу имат живо и здраво момченце Simple Smile

А специално тази приятелка, на която й почина детето преди 2 години роди живо и здраво момиченце, но цялата бременност този път си я следи в София и там също й бяха казали, че при първата бременност е трябвало по-добре да отиде при Балев.

Няма как да знаем, кой е светило и кой не, слушаме и си правим изводите от препатили хора. Аз лично на никой лекар не вярвам на 100% след случая с рака на майка ми, но предпочитам да отида при някой, на когото мога поне 90% да се доверя, а не при някой на 50%.
То ако беше толкова лесно, всички АГ щяха да са специалисти във ФМ и фетална ехоргафия.

За ремонтите и местенията - направо ми се плаче.. ние от 1 година се каним да се принесем в апартамента на мъжо. В момента сме в моя, който си го обожавам, на 25 мин пеша от центъра е, на 15 мин от пазара и само на 2 светофара от Окръжна болница. С хиляди лишения и нерви го купих и обзаведох преди 4 години. Но е с кредит - и щем не щем ще го даваме под наем, защото в момента цените са безбожно ниски и не ми се губят едни 10-15 000 евро, които вече съм платила на банката през тези години, та и отгоре обзавеждането.

Та на милото апартамента е чисто нов, само банята е готова. До тук ок, но е в едния от кварталите и е също толкова мижитурещ като моя, че и тъпите му съседи си спестяват 10лв на месец и още не са си пуснали асаньора Sad.
То и затова още не сме се преместили, защото сърцето ми се свива и ме е яд. Карах го да продаваме и двата и да купим един голям с малък кредит, той не ще. Два апартамента били по-добра инвестиция от един. Да ама ще му дойде акъла като вземем да се прескачаме вкъщи, а и аз искам 2 деца и не мисля да чакам дълго за второто, че вече съм на 31г.
Сега ще дадем луди пари за обзавеждане, а след 3-4 години ще се наложи да се местим.
Но ми писна да го убеждавам и ще му гледам сеира след някоя друга година  #2gunfire

Да не говорим колко пари ще отиват за транспорт било то с кола или с автобус. А сега всичко ни е под ръка.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 11:08 от yara

Общи условия

Активация на акаунт