Априлки 2013 - тема 7

• 24 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ами, защо не дадете неговия под наем?
Не е ли по-удачното решение?  Thinking

# 136
Здравейте мамчета Simple Smile До сега четях старата тема, сега се записвам тук и се връщам в началото, за да изчета и тази до тук Simple Smile Аз от миналата вечер нямам интернет вкъщи Sad имаше страшни гръмотевици и ужасен дъжд и интернета изключи още чакаме да дойдат, за да видят какво става, къде е проблема. Да споделя, че вчера си пуснах урина и този път всичко е супер. Предната урина имах следи от кетони и затова пусках нова, сега е чиста и вече от към изследвания до тук ми е спокойно, да видим следващите които ми предстоят, надявам се и те да са така, да няма усложнения и притеснения  Praynig
Аз също не съм записана на първа страница, но искам да ми мине прегледа и тогава ще пиша да ме запишете. Искам да знам дали всичко е наред, че мен все нещо ме притеснява.
Относно покупките, аз също не се интересувам от това, много е рано, а след това което преживях при първата бременност, сигурно няма нищичко да купя, докато не гушна бебчето живо и здраво Дай Боже  Praynig
Това е за сега от мен аз се връщам да ви доизчета. Пак ще пиша, лек  ден от мен   bouquet

# 137
  • Варна
Ами, защо не дадете неговия под наем?
Не е ли по-удачното решение?  Thinking

Понеже е в кварталите ще вземем много малко пари то наем, ако въобще намерим наематели.
Моя се води, в широк център и ще е много по-лесно, а и наема е с поне 150лв отгоре. Целта е почти да ми се покрива кредита, защото като изляза в майчински дохода ще ми спадне много. Мен ме осигуряват на добра заплата, но реалната която вземем е още по-добра и в момента, който изляза майчински губя 250-300лв доход от раз.
Освен това  за моя  вече имаме кандидат наематели - сестра ми.
Понеже тя така или иначе иска да се махат от квартирата до декември трябва да сме успели да се изнезем до тогава.

# 138
  • София
За училище за родителите - имаше преди в The Mall. Сега ще поразгледам и ще видя къде има и ще ви пиша и който иска може да се запишем и да ходим заедно...аз съм си вкъщи по цял ден.
Днес ще ходя да си взема резултатите от 2-рата ми стерилна урина да видим дали там ще излезе нещо.

За ремонтите и местенията - за сега само трябва да направим ремонт на хола тъй като е необходимо. Искаме да махнем тапетите, да се замаже и да се боядиса. Да си купим една секция и един по нов телевизор. Но като гледам може и да стане догодина - февруари, март. Още не сме намерили точният майстор.
И аз искам много да си вземем друго жилище...ама на този етап няма как да стане. Защото в кооперацията където живеем няма асансьор и направо ще ми е мъчение с малкото човече живот и здраве. Иначе като цяло кооперацията е добра - тухла, на 5 етажа, готини съседи и няма никакви проблем. Входа се затваря и заключва. Спокойно е като цяло, но без асансьор  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 139
beginner_mamma много е сладко това ти ли си го правила или намери от някъде готови Simple Smile
Take-a-cake Bakery на ул. Тулово. Правят поръчки дори за същия ден. Откъм едната стена на БНТ.

# 140
Здравейте! Ходих днес да си гледам бебето по-спешност, че имах една тежест в корема около ден и половина. От вчера ми мина, ама страх лозе пази. Пък си викам, ако се появи събота и неделя ще се чудя какво да правя. Всичко е нормално, бебето на ехографа ми изглежда страшно голямо, въпреки че е едва 5,3 см.  Laughing В понеделник съм пак там пък за БХС и ФМ. Ще ме запомни докторката Simple Smile

# 141
Момичета като ви гледам тумбачетата направо ме е срам от мойта подутинка пък така и са радвах  Hug Много са ви хубави тумбачетата  Simple Smile
beginer_mamma мерси мила ама не ми се ходи до софия за такива неща предполагам ще намеря нещо такова във варна Simple Smile

# 142
Yara, няма ли да ти е кофти да взимаш пари от сестра си? Аз не бих могла.

На тва училище в The Mall хич не си губете времето да ходите! Излъгах се миналата година.

# 143
Моето мъниче миналата седмица беше 9 см от главата до дупето (крачетата му бяха свити в ембрионална поза и не можахме да го измерим цялото).
Аз фейсбук нямам така, че ще пропусна.
Защо не искате да казвате на приятелите си за бременността?
Аз казах още във втория месец, толкова щастлива бях, че не се удържах. На всякъде срещам страхотно отношение, от колегите в унито от приятели от колеги с които работя...
Хич не се притеснявам, много съм щастлива и приятелите ни се радват за нас. Rolling Eyes

# 144
А, аз за бременността на сума хора казах още в 7ма седмица.
Пол не ща да казвам  Grinning

# 145
Еовин, относно хваленето за пола - ами просто не мога да се устискам. Ако му пораснат ташаци за неизвестните 10% ще е още по-голяма изненада за всички, та няма лошо. Но си мисля, че 90% си тежи на мястото, та съм склонна да се понахваля насам-натам Simple Smile И без друго, устатата ми майка ми отне щастието да го споделя с любимия и свекитата ooooh!. Та поне сега на воля да се разприказвам и аз  Laughing

# 146
  • София
Еовин, относно хваленето за пола - ами просто не мога да се устискам. Ако му пораснат ташаци за неизвестните 10% ще е още по-голяма изненада за всички, та няма лошо. Но си мисля, че 90% си тежи на мястото, та съм склонна да се понахваля насам-натам Simple Smile И без друго, устатата ми майка ми отне щастието да го споделя с любимия и свекитата ooooh!. Та поне сега на воля да се разприказвам и аз  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Това и моя приятел се бъзика с мен, защото аз купих няколко неща и той като ги видя и ми вика: " ти хубаво си ги купила ама сега на следващият преглед ако му се е появила пишка"  Joy Joy Joy Joy ще трябва да ги подариш тея дрехи.  Joy Joy Joy викам няма такава вероятност. Двама лекари потвърдиха, че ще е момиченце.

# 147
Ео, снимките са вълшебни! Много хармонична двойка сте Simple Smile
Сега мъжът ми ме изненада, че едни приятели ще сключват граждански брак и ще ходим в ритуалната зала другата седмица. Тъкмо ще видя дали ритуалът ще е толкова хубав като нашия и ще слушам повече - че миналия път от емоции изпуснах половината. Ние февруари направихме само граждански брак, като гостите ни бяха 12 човека, плюс 4 деца. Не съм била в бяла рокля, беше цветна, мъжът ми я избра. Сега се радвам, че сме женени и ни се махна този "ангажимент"  Laughing
Аз си мислех, че в ритуалната зала ще е пълна скръб, но се окала изненадващо приятно - всички се бяха разчуствали, един рев му ударихме  Crazy

# 148
Ние сме заедно от почти 8 години, а ноември ще направим 1 години от както сме женени. Разлика от преди и след не можах да усетя. Но пък аз много исках да си изживея като емоция сватбата. Беше много хубаво и двамата сме изключително доволно, а той след сватбата се чудеше, защо по - рано не сме го направили. Ако можем пак бихме си направили сватба.
А пък за бременността ще си крия още, нямам намерение да казвам на никого, поне не и близкия месец. Първия път се похвалих на всички, и после беше много кофти, но...
От няколко дни ми е притеснено, почвам да си втълпявам разни неща, неспокойно ми е...а ме е страх да ида преглед, все си мисля, че нещо лошо ще ми каже  Sad
Оставям ви, лек следобед и дано да е дошъл нета вкъщи, че и таз вечер без нет... newsm61

# 149

Защо не искате да казвате на приятелите си за бременността?
Аз казах още във втория месец, толкова щастлива бях, че не се удържах. На всякъде срещам страхотно отношение, от колегите в унито от приятели от колеги с които работя...
Хич не се притеснявам, много съм щастлива и приятелите ни се радват за нас. Rolling Eyes

аз лично не искам да се хваля на всички за бременността, защото съм суеверна
и съм преживяла една неуспешна бременност
така или иначе всеки се радва, но се страхувам да не ме урочасат
пък и ще разберат като започне да ми личи, струва ми се излишно да го казвам наляво и надясно
роднините ни, работодателя и две приятелки само знаят засега  Hug
искам да се пази в тайна и докато вляза поне в 4-тия месец
това е лично мнение, не ви ангажирам с него

Общи условия

Активация на акаунт