Априлки 2013 - тема 7

• 24 328
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
и аз цяла вечер чета за такива училища, намерих едно, две, но са платени...не че са много скъпи, но..... все пак се надявам някой да даде препоръка  newsm03

# 91
Добро утро.mira_tri -добре дошла,ще се радвам да се запознаем като дойда в Русе.Аз съм си Русенка родом и духом WinkБах преди месец,но сега едва ли ще идвам пак,че хич не ми е удобно да пътувам по влаковете с корема и детето.лек ден момичета и до после!

# 92
Добро утро на всички! кари стискам палчета всичко да е наред.
В началото (първия месец) и ние имахме забрана за секс понеже имах кафеникаво зацапване изписаха ми дуфастон. До края на месеца всичко беше се оправило сега имаме зелена светлина за всичко пътувания, разходки.
За брака ние го минахме всичкото пълен комплект с цялата дъндания, отначало си мислех че кво толкова, ама си е запомнящо изживяване и беше хубаво сега на 10.10 си правим 2 годинки.
Успешен и хубав ден на всички!!!

# 93
Аз се записах на училище за родители към Естествено.
2 курса са, един за бременност и раждане и един за отглеждане на детето в хармония с природата. Някак по ми пасна като описание от тоя, който една приятелка ми препоръча, че като я гледам нея как са я научили да си гледа щерката, не е мой тип гледане  Laughing
Та курсовете на Естествено са събота и неделя по 4 часа, всеки е по 180 лв за двама.
Може и да се отиде само на единия, не е задължително да се запишат и двата.
На 13 октомври започва единият, на 21 другият. Мисля, че по 6 съботи и недели бяха Thinking
А, сетих се, може да се отиде и на отделна лекция само, но не помня цените в такъв случай.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 08:32 от Еовин

# 94
Добро утро!
От вчера дребният е с хрема, 3 дни на градина и се разболя Whistling
Иначе се чудеше как да ме излъже, че нищо му няма, за да ходи на ДГ, голям мерак.
А ми обещаваха, че връщат болни деца, но точно приятелчетата на дребния се оказаха болни преди него, ходещи на градина. Ако така продължава ще го спра.

# 95
Добро утро, момичета! Най-после пристигнаха сутиените БРАВО. Наистина са много удобни Simple Smile особено за зимата, когато не прозират дрехите. Само си мисля, че можеше и в един размер по-малък да вляза, като гледам на кутията описанията, въпреки, че по телафона ми казаха, че са умалени и трябва по-голям размер... Както и да е, и този е стегнат, стои ок и мисля, че ще е много удобен, особено като понарасна малко

# 96
Ето ме пак:) Днес сутринта ни събудиха в 6 сутринта да ми взимат кръв, и аз реших, че ще ми вземат мъничко- най- много 1 спринцовка. Ама ми източиха 5 епруветки кръв  Laughing Ужас. И цяла нощ тука комарите ми точиха кръв също, а вчера загубих още кръв в тръбичката на системата.. абе източиха ми кръвчицата Whistling Доколкото видях нямам вече зацапване и болките спряха и се надявам да ме изпишат и бързичко да се прибирам , че вече ми липсва вкъщи:))))

# 97
karityyy , слушай лекарите и  fingerscrossed  всичко да се оправи. До колкото знам ниска плацента не е шега работа, но с напредване на бременността може да си дойде на място  Hug

ani27, те по градините понякога ги връщат сополивите деца, но родителите взимат бележки, че са здрави и пак ги водят  Rolling Eyes Ние още първия ден като отидохме срещнахме едно дете, което доста си кашляше и баща му вика "от бисквитите е"  Shocked  И аз моя си го чакам кога ще се разболее, кофти звучи, но като знам, че няма как да го подмине.. Ужас! Е това ми е на мен притеснението от детските заведения, а не, че реве все едно го изоставям и никога повече няма да се върна. Жените там ви викат "търпение", а аз всеки път им отговарям, че истериите му най-малко ме превожат  Confused

# 98
Браво, Кари, дано всичко да е наред и скоро да си вкъщи  Hug

# 99
Добро утро и от мен. )

karityyy, лежи и почивай сега и се оправяй. )

Аз днес още се чудя какви да ги върша. На вън е хладно, щерката е станала в 7.15ч, но този път ме остави да поспя. )
От няколко дни си мисля да разчиствам гардеробите и плавно да преминавам към есенно-зимен режим, но все не мога да се наканя. )

# 100
Ох, аз гардеробите не ги пипам. Все си мисля, че няма смисъл, щото "ей сега" ще купим апартамент и ще се преместим и там ще си наредя направо зимния гардероб, ама това "ей сега" е от месец вече, а то си става студено Laughing

# 101
Ео, вие изцяло обзаведен ли планирате да купувате, или ще правите ремонт и обзавеждане?
Защото ако ще е първото, идеята ти е приложима. ) Но при второто, абсурд просто.

А за училище за бременни, не мисля да ходя за сега. Не съм ходила и с първото, а не виждам вече какво "ново" мога да науча. )

# 102
Ами ремонтиран, че ремонт посред зима не си е работа, пък после с бебе - съвсем.
За обзавеждането нямаме претенции, ако не им трябва и не искат куп пари за него -ок.
Ние имаме само две бюра и един стол наши  Joy
Това, което оглеждахме вчера, примерно е без обзавеждане, но с вградени гардероби и направена кухня с шкафчета, само печка и хладилник и трябват. Нещо такова ни урежда.
Иначе имаше един много хубав, напълно мебелиран, на сравнително добра цена, ама в ужасен квартал и го отказах. Rolling Eyes

# 103
Ео, уффф, лошото е, че в БГ продавачите нямат никаква "култура" на продажба.
В Германия апартаментите се продават задължително след ремонт (минимум боядисване, обзаведена баня и кухня с печка).
Нас ни чака ремонт, но сега идва зима и няма как да стане, а ще правим едни преустройства, не си е работа. )
Но...ще е най-рано март месец. Вероятно ще останем за няколко месеца при майка ми, докато се прави ремонт, защото иначе няма как.

# 104
  • Варна
Добро утро, аз съм бясна от сутринта #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Висях 30 мин на телефона, за да успея да си взема час за ФМ при доц.Балев, но неее
Първо стационарният им телефон беше изключен до 8.20ч, в 8.02ч някой ми вдигна на мобилния и ми затвори. Звъняла съм нон-стоп до 8.20ч и на двата телефона за всеки случай, в 8.20ч включиха стационарния и даде свободно - да ама не, стоях докато телефона ми не изключи сам, никой не вдигна.
После до 8.28ч пак на двата редувах нон-стоп заето, в 8.28ч ми вдигнаха и каза "оо ама те свършиха туко що". Преди месец и нещо им звънях, както и миналата седмица, за да попитам дали има проблем с часовете за записване по телефона и ми казаха, не няма почти всички се записват по телефона.

Другия петък ми е последния опит... отиваме с мъжо в 6ч да висим до 8ч и дано успеем да вземем час.

Ако някой от момичетата от Варна, които са в по-ранна бременност, случайно чете, .въобще да не се надява да си запише час по телефона, а да отива на място. Аз вече 100пъти съжалих, че не си записах час в София още преди 2 месеца и да не са занимавам с хора, които си организират работата все едно живеем през 70те.

Общи условия

Активация на акаунт