Априлки 2013 - тема 7

• 24 196
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Здpавейте момичета  Simple Smile
Ето ме и мен Доста Ви чета и сега се  пpистpаших и аз да Ви пиша  Embarassed
От Pусе съм, втоpа бременност, термин 29.04
Аз за сега си ходя на работа и не ми остава много време, но за утре съм си взела свободен ден да се запиша на ЖК
Гледам че Вие доста сте напреднали със прегледите и изследванията
А аз освен на ида няколко пъти до моята гинеколожка за прегледи, още нищо не съм предприела. newsm78

# 76
Ако трябва да бъда честна, още се чувствам гузна, че след като имах кафеникаво зацапване... вместо да отида веднага на преглед - заминах на море!  ooooh! Бяха ми казали, че ще трябва да вляза в болница и сигурно ще остана там поне седмица, за да ме наглеждат....
Случаят на karityyy ще ми е за пример, ако ми е се случи отново - отивам директно на лекар!
За щастие при мен се оказа, че няма никакъв проблем, но ако не беше така... ?!

Хайде, ще си простя някога тази моя глупост.  Embarassed

# 77
maminka23, ами аз нищо не чувам, и се отказах съответно.
Но предполагах, че по-обстойно ще разказват за бебето. )

mira_tri, добре дошла. ))) Адашки сме с теб. ))))

# 78
Благодаря Mirama  bouquet
Аз за сега ходя на работа, а после по разходки с малкия докато е хубаво времето, и рядко ми остава време. Нашия татко работи в Бургас и за всичко се оправям сама
За това и рядко стигам до компа, но ще се опитам да бъда активна, но от както Ви намерих, прочетох последните Ви две теми

Страхотни сте 

# 79
Аз все още си почивам, но края на октомври пак започвам работа. А ноември ми се струпва доста и не знам как ще смогна с всичко, но все ще успея. )
Единия ми договор дори е до края на април, та ще видим след раждането пък как ще ходя, но поне е за по няколко часа на ден. )

# 80
Кари, дано всичко да мине по най-добрия начин, стискам палци Praynig
mira_tri, добре дошла Simple Smile

# 81
Кари, всичко ще е наред  Hug  Praynig
Albenafeld , ние с мъжа ми сме с абсолютна забрана за секс. На мен не ми дават и да излизам от вкъщи. Утре за пръв път от сума ти време ще ходя до клиниката с кола и направо се радвам като малко дете. Дано док да вдигне ограниченията  Wink

# 82
Anum, ужас, направо не мога да си представя как се чувстваш.

Мен също това ме чака вероятно. Като ми направят серклажа. Макар че има и момичета, които са правили секс и с него. Ще питам докторицата все пак, макар че предполагам какъв ще е отговора.

# 83
Anum, ужас, направо не мога да си представя как се чувстваш.

Мен също това ме чака вероятно. Като ми направят серклажа. Макар че има и момичета, които са правили секс и с него. Ще питам докторицата все пак, макар че предполагам какъв ще е отговора.

Милата и на теб не ти леко  Hug Не искам да се оплаквам, да не товаря темичката, обаче много е неприятно това стоене вкъщи, схванах се, изнервих се много  и имам достътчно време да си мисля всякакви глупости. Дано при теб не се наложи, че все пак и детенцето си иска внимание и грижи  Praynig

# 84
Anum, аз съм предупредила лекарката ми, че имам да ходя на работа, да се занимавам и с детето и изобщо не мога да си позволя да лежа, или нещо подобно. Надявам се да не се стигне до там.

# 85
Момичето , отивам да си лягам. Имам стpашни болки в кръста и присвивания в стомаха. Дано всичко да е наред. Преди три седмици имах леко отлепяне на плодния сак, но без кървене, така каза моята гинеколожка при прегледа на ехографа, а аз и имам пълно доверие, като се има предвид че ми оперира киста с първата бременност. Две седмици си слагах утрогестан и после каза че всичко е вече е ОК. Дано е така. Ако ли не, утре съм при нея

# 86
Здравейте в новата темичка.Мирама  , bouquet !
 На адашката добре дошла и дано всичко е наред,Кари ,миличка стискам палци и с теб всичко да размине бързо и да си се прибереш вкъщи  Hug

# 87
Кари, стискам палци  Hug

# 88
  • София
Момичета, някой дали е ходил на училище за родители, че ми се струва добра идея (особено ако не ходиш на работа  Simple Smile )....ако някой даде и идея къде има такива училища, които си заслужава ще съм много благодарна...че много инфо има в интернет, но повечето са с минал срок Sad

# 89
И аз се интересувам от училище за родителите, не съм много сигурна, че съм много навита да се запиша, но поне да го имам като вариант.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт