Априлки 2013 - тема 7

• 24 187
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Днес от 19 часа ще има онлайн лекция във форума.

Темата: „Първите дни на новороденото вкъщи"
Лектор: д-р Пепеланов
Място: Ефира на БГ Мамма

# 61
Аз днес се престраших и купих за бебето едно боди. Мъжът ми твърди,че било момичешко,но според мен стават и за момче.
За сватбите, ние сме само с граждански брак. Миналата година подписахме тук. Имахме план след това да се приберем в България за църковна сватба и за цялата дандания. Даже всичко беше уредено- ресторант, църква, фризьор...всичко. Тогава разбрах,че съм бременна и както излизаше в 7ми месец трябваше да летя за България за сватбата. Решихме и отменихме всичко..... И после загубих бебето.... И така си останахме само с граждански брак... Мислила съм си някога да направим църковен, но ще видим... Със сигурност бебето ще го кръстим в България,защото и таткото вече е православен християнин.

# 62
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Малеееее каква съм блейка, не се записах в новата тема и седя и чакам някой да пише.....хахахаха и по едно време се усетих, че нещо не е Ок и какво да видя  Shocked Shocked Shocked вие вече сте изписали 5 страници.

Ео - страхотни са снимките. Много семейно щастие и любов ви желая.
Роуз - честито.

За брака - нямаме сключен, но почти от 4 г. живее заедно. И двамата не искаме сватба тъй като наистина е много натоварващо всичката тази подготовка и т.н.
Но сега малко възникна въпроса как ще е по добре за "спящата ни красавица", защото ако не подпишем след това цялата тази бумащина за какво ли живот и здраве ще е ужасна. А ако подпишем ще е по добре и няма да се занимаваме толкова с документации.
Но ако решим да подпишем ще го направим в тесен кръг - ние и кумувете и след това ще отидем да се почерпим някъде. А след това ще се съберем с родителите за да се почерпим тъй като и те са на мнение, че е по добре да подпишем само, а живот и здраве по натам да направим по голяма сватба ако искаме.

# 63
За брака - нямаме сключен, но почти от 4 г. живее заедно.
..................
Но сега малко възникна въпроса как ще е по добре за "спящата ни красавица", защото ако не подпишем след това цялата тази бумащина за какво ли живот и здраве ще е ужасна. А ако подпишем ще е по добре и няма да се занимаваме толкова с документации.
Но ако решим да подпишем ще го направим в тесен кръг - ние и кумувете и след това ще отидем да се почерпим някъде. А след това ще се съберем с родителите за да се почерпим тъй като и те са на мнение, че е по добре да подпишем само

И ние сме в това положение, 4 години заедно, но така и не се стигна до подписване,
сега на дневен ред е детето ни, как ще е най-добре за него.
Рано или късно ще се случи.  Laughing Heart Eyes

# 64
здравейте мами.
много сте изписали, нямате настигане.
аз днес сутринта прокървих с кафява кръв и имах силни болки, много се чудих дали да отида в мд да ме прегледат, и видях , че моя док не е на смяна. все пак реших да ида по спешност, защото много се изплаших и болките бяха силни. приеха ме и установиха, че имам отлепяне на плацентата и другото,че тя опира до шийката на матката и ми казаха да вляза в болница, за да спасят бременноста Shocked Shocked диагнозата беше риск от аборт. и така лежа си вече в леглото на спешното отделение със системи и едва успявам да пиша с една ръка от лаптопа, но се радвам,че поне ще имам някакво занимание и се надявам бебчо да е ок. живичко е , сърцето тупка бързо, и дойдох навреме преди да бяхме изпуснали нещата Cry

# 65
karityyy, стискам палци всичко да се оправи. Сила и кураж.

# 66
karityyy, стискам палци всичко да се оправи. Сила и кураж.
Hug благодаря

# 67
karityyy всичко ще е наред! И аз бях с много силно кафяво течение ,като ми е дошло с цели парчета и с болки, преди месец. Полежи си там сега, да те наблюдават.

# 68
Karityyy, пожелавам ти всичко да се оправи, бебчо и ти да сте добре, вярвам, че ще е така!  Hug
Хубаво е, че си с лаптоп, пиши ни, така ще се разсейваш.  Hug

# 69
Аз пак нищо не чувам от лекцията, супер тих и глух звук. ((((
Ако някоя от вас я гледа, моля да преразказва. )

Аз от сега се подготвям за висене в болницата 3дни, на 20ти нали трябва да влизам за пусти серклаж. Мъжо тогава е на работа, но майка ми и баща ми са на линия поне. ) Че като знам че трябва да влача разни багажи.

# 70
Аз пак нищо не чувам от лекцията, супер тих и глух звук. ((((
Ако някоя от вас я гледа, моля да преразказва. )
Гледам го, но на моменти прекъсва и нищо не разбирам.  Rolling Eyes

# 71
здравейте мами.
аз днес сутринта прокървих с кафява кръв и имах силни болки, много се чудих дали да отида в мд да ме прегледат, и видях , че моя док не е на смяна. все пак реших да ида по спешност, защото много се изплаших и болките бяха силни. приеха ме и установиха, че имам отлепяне на плацентата и другото,че тя опира до шийката на матката и ми казаха да вляза в болница, за да спасят бременноста Shocked Shocked диагнозата беше риск от аборт. и така лежа си вече в леглото на спешното отделение със системи и едва успявам да пиша с една ръка от лаптопа, но се радвам,че поне ще имам някакво занимание и се надявам бебчо да е ок. живичко е , сърцето тупка бързо, и дойдох навреме преди да бяхме изпуснали нещата Cry

А просто ей така ли прокърви? В смисъл нещо натоварвала ли си се? Нещо различно правила ли си? Защото аз бях прокървила с такава кафява кръв в 8-та седмица след като бяхме правили секс. Отидох веднага на лекар, всичко беше наред и повече не се повтори кървенето слава богу, но забраната да правим секс си остана. Не знам до кога. Мъжът ми вече едвам издържа горкия. Какво ще кажете по въпроса?

# 72
здравейте мами.

А просто ей така ли прокърви? В смисъл нещо натоварвала ли си се? Нещо различно правила ли си? Защото аз бях прокървила с такава кафява кръв в 8-та седмица след като бяхме правили секс. Отидох веднага на лекар, всичко беше наред и повече не се повтори кървенето слава богу, но забраната да правим секс си остана. Не знам до кога. Мъжът ми вече едвам издържа горкия. Какво ще кажете по въпроса?
вчера съвсем лек акт имахме, иначе не съм се напрягала с нищо

# 73
Имах кафеникаво зацапване - около 7-9 дни.
В един от дните имах кръвотечение - няколко капки.
После спря зацапването и отидох на преглед,
оказа се, че всичко е наред, случило се е в дните на МЦ.  Peace
Не ни забраниха да правим секс.
Всеки случай си е специфичен.

П.С. Мирама, нищо не изпусна от лекцията, ако си се отказала да я гледаш. Първо, че прекъсваше през цялото време, втори, че това, което говори.. сме го коментирали и тук.

# 74
Аз нищо не бях направила, по-различно ,когато прокървих. Докторите ми казаха,че много жени имат кафяво течение, някой до края на бременността. Нищо не ми забраниха.

Общи условия

Активация на акаунт