Априлки 2013 - тема 7

• 24 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
нищо медицинско-семейни проблеми,но няма да пиша да не ви заимавам,до няколко дни ще реша какво да правя.може и да ме няма извесно време във темата.

# 496
ася20, в такъв случай трудна работа. Нормален лекар не би се съгласил.
Пожелавам ти проблемите да се разрешат и да не се стига до подобни драстични мерки.

# 497
Mirama , ще стискам палци и вярвам, че всичко ще мине бързо и леко при теб  Hug Ще разгледам назад темата и ще видя люлката. И на мен много ми се иска люлка, а не легълце за първите месеци, като започне да се изправя ще му мисля.  Heart Eyes
  Много имам да пазарувам, че нямам нищо за бебо, всичко, което бяхме купили преди две години, го продадохме. Мисля обаче малко да изчакам да се позакрепят нещата, а и да разберем пола  Simple Smile Имам натрапчивото усещане, че е момиче, сънувах го още преди да разбера, че съм бременна...на мен малко "звездите ми ги говорят" някои неща  hahaha Но пък интуицията никога не ме лъгала за нищо...и първия път знаех, че ще е момиче и го бях сънувала  newsm78
  Някоя мама яде ли риба ? Аз знам, че не е препоръчително и я спрях, обаче страшно много ми се ядат риби и морски дарове. Преди не ги понасях ( а съм родом от Варна)  Blush  Зачудих се дали все пак не мога да си хапна...док каза, че няма проблем, ама тука рибата само на десерт не я ядат  Rolling Eyes
ася20  Hug Дано всичко да се нареди.

# 498
И аз 2,3 дни преди да ида на преглед сънувах,че е момиче ...а доктора каза,че вероятно е момче... smile3506

# 499
  • София/Варна
Anum, не е добре да консумираш сурова и пушена риба. Но ако имаш достъп до прясна риба, нищо не пречи да си хапнеш.

# 500
Ето това е люлката, да не ровиш назад.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4270301
то е по-скоро шезлонг.
Иначе люлка за спане имам, тя е още на зълва ми. ) С първото дете бях супер против нея, не исках някакви си стари и архивни неща. ) Но...като се роди толкова малка, мъжа ми все пак реши да ми я свали от тавана да я видя.
Подобна е на тази, но без сенника от горе. )
http://www.ebay.co.uk/itm/SALE-IZZIWOTNOT-TIME-TO-PLAY-MAISE-MOS … sh=item48485a0b7d
И основата е различна, защото се люлее.
Страхотно удобство е за бебета до около 6месеца. Първо е доста по-тясна от нормално легло, а така бебетата се чувстват на сигурно. Люлеенето си е доста по-естествено, отколкото на "люлеещите" се легла.
Препоръчвам с 2ръце, особено ако ви попадне добра оферта. Защото все пак се ползва не много дълго.

За рибата не пречи да се консумира, дори се препоръчва. 

# 501
Аз сънувам само гадости, и като проверя в съновника, то нищо хубаво само беди и нещастия. Вече спрях да се ровя из тия неща, че колкото ми е притеснено с тез съновници само се психирам и депресирам допълнително.

# 502
И аз една нощ сънувах зъби и кръв....ми то само гадории, а нямам навик да гледам съновници и др. такива щуротии.

# 503
Ето това е люлката, да не ровиш назад.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4270301
то е по-скоро шезлонг.
Иначе люлка за спане имам, тя е още на зълва ми. ) С първото дете бях супер против нея, не исках някакви си стари и архивни неща. ) Но...като се роди толкова малка, мъжа ми все пак реши да ми я свали от тавана да я видя.
Подобна е на тази, но без сенника от горе. )
http://www.ebay.co.uk/itm/SALE-IZZIWOTNOT-TIME-TO-PLAY-MAISE-MOS … sh=item48485a0b7d
И основата е различна, защото се люлее.
Страхотно удобство е за бебета до около 6месеца. Първо е доста по-тясна от нормално легло, а така бебетата се чувстват на сигурно. Люлеенето си е доста по-естествено, отколкото на "люлеещите" се легла.
Препоръчвам с 2ръце, особено ако ви попадне добра оферта. Защото все пак се ползва не много дълго.

За рибата не пречи да се консумира, дори се препоръчва.  

Благодаря  Hug И шезлонг за бебо ще купя, отделно от люлката и специален стол за кърмене за мен ще потърся- това са неща, на които много държа.
 Да не пропусна да похваля ММ- подари ми таблет- хем да ви чета, хем да си уча от сканираните лекции и да се разсейвам  Heart Eyes

KayRenn и на теб благодаря за отговора  Hug
  Не ги взимайте присърце тези сънища, нормално е да ни се присънват всякакви апокалиптични картини  Simple Smile
 Сестрата идва с нощната порция банки и инжекции  ooooh! Лека нощ от мен   bouquet

# 504
ася20, доста сериозни проблеми явно... дано се разрешат по-скоро и да не се стига до крайни решения...
Мирама, няма ли шанс поне да се поотложи във врремето?

# 505
А аз сънувах, че са пуснали метро в Пловдив, при това 2 линии Mr. Green и нещо не мога да се ориентирам как да стигна до едно място, та накрая си се качих на такси  Joy
Въобще явно нещо се вълнувам от градския транспорт  Crazy

# 506
Риба е добре да се яде поне един път на седмица, особенно мазна риба като скумрия например. Но рибата да не е сурова или пушена вакумирана. За морските дарове по време на бременността трябва да забравиш. На мен това ми е много трудно.

# 507
vvavv, кое, серклажа ли? Ами не, иска да е сега в 16г.с., че да е по-спокойна. А и после аз тръгвам на работа и ще стане съвсем сложно да намеря 2-3дни за болницата и почивка.

# 508
  • Sofia, Bulgaria
Ася...дано не вземеш такова решение. Не знам какво би провокирало тези мисли, но стискам палци да размислите.

За рибата-аз си хапвах доста често щипки от раци първия път. Ето един сайт с повече по темата-http://pregnancy.medical.bg/pregnancy/information/foods-to-avoid/seafood.html

За фотосесията- аз също съм ок, стига да извадим и фотшоп, с който да заличиш фино нацепената ми кожа от първата бременност  hahaha

За гадните сънища- аз първия път сънувах какви ли не гадости, чак се събуждам и ми се стичат сълзи...Дано този път ме пропуснат  Praynig

Кай Рен, твоите деца са ми любими просто  Party

За покупки-както и първия път, смятам и сега да започна към 7-8 месец. Такива са ми вижданията, а дотогава ще се радвам на вашите покупки  smile3521

На всички, които сте по болници, бързичко да се оправяте и да се прибирате вкъщи!! Не разрешавам повече такива изпълнения no

Аз от седмица се оплаквам от подут корем и май са газове това  smile3518 Какво да правя не знам, много ми е некомфортно...

# 509
бръм, в момента, в който забременях, пиех дуспаталин и пробиотици (и за подут корем). казах на лекаря, който е доста консервативен по отношение на лекарства, приемани по време на бременност и той каза, че проблема е никакъв да си допия блистерите, не пречело. Според мен щом е толкова зле положението, вземи си някакъв пробиотик за стомах, естествено след консултация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт