Априлки 2013 - тема 7

• 24 463
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Еовин страхотни са Simple Smile пристигаме в София и ще ни направиш една обща снимка на групичката за спомен.:рОх красота не мога да спр]а да ги разглеждам и да им се радвам  Heart Eyes

# 481
И мен ме боли гърлото и за първи път не ми помат особено гаргарите със сода. Взех и прополки с вит. Ц да смуча..

Еовин, страхотна професия си имаш! Честно казано не виждам защо ще спираш да снимаш покрай бебето. И как какво ще снимаш - ами него  Peace  Ще си имаш муза вкъщи Simple Smile
Аз много съжалявам, че не направих на Никола от онези умиляващи фотосесии на новородени. На това бебе може би също няма да направя, за да е честно  Crazy

# 482
  • София
Момичета при мен мина днес прегледа. Всичко е Ок. Развиваме се добре. Но сме обърнати с главата надолу и краката нагоре свити в колената. Много добре изглеждаме иначе  hahaha Много мило ми стана като си я видях. Днес ми взеха за изследване - микробиология, цитонамазка и секрет за човешки папилома вирус + колпоскопия ( тъй като преди имах проблем - раничка ). На 8.11 съм отново на преглед да видим как са нещата и при моята АГ ще си направя 2-рата ФМ тъй като тя може да ми я направи и да не давам допълнително пари за този преглед в Фемина.
Но ми стана много смешно как се е обърнала с главата надолу...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Иначе и сега докито каза, че ще е момиченце макар, че много не можа да я огледа хубаво в тази поза където беше застанала Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 483
  • София/Варна
Еовин, с бебето ще се отдадеш на други фото предизвикателства Simple Smile. Аз си умирах да снимам стрийт, но в момента основните ми модели са тези:

DSC_0502 by Dessy_Razsadova, on Flickr
Както и приятелчетата им Simple Smile.

# 484
Ами дано да ми хареса да снимам деца тогава, защото сега хич не обичам. Laughing

# 485
Anum, дано всичко да се оправи възможно най-бързо...
Под готварско масло разбирам,  обикновено, краве масло, нали така newsm78

Да, то и аз как се изразих  Crazy
KayRenn, много, много са красиви  и двамата Heart Eyes Леле, направо са прелест  Hug
 Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug В петък ще ме пуснат през деня и ще отидем с мъжа ми при друг гинеколог за второ мнение, при психиатър и психотерапевт...утре ще дойде кардиолог, че имам и екстрасистули...
 Извинявайте, че натоварвам темата  Peace Нямах намерение да пиша, но не се сдържах да не похваля двамата хубавци, а после и да се пооплача  Simple Smile

# 486
Не се притеснявай, Анум  Hug
Стискам ти палци много силно!

# 487
След като ви изчетох...да се изкажа и аз-прочетох,че много момичета имат проблеми с носа..и аз съм така,като легна няма значение вечер или през деня ми се запушва носа и много трудно дишам.А имам и друг проблем...не мога да си поема дълбоко въздух...на 5 пъти 1 път се получава...не че се задушавам,ама мога да си поема въздух удовлетворително и трябва да симулирам прозявка,за да успея...но и с това не ми се получава много много...питах гинеколога дали може да е от бременността,ама той каза че е по-скоро на нервна почва Sad
Да се похваля,че ходих на преглед...бебчо е добре,изведнъж  ни обърна гръб и реши да поспи  newsm30 .....кистата ми се е изместила много нагоре и се е смалила почти със сантиметър...така че има шанс да отърва операция  newsm17  Направих си БХС и сега чакам резултати..надявам се всичко да е нормално...че сега като си направих изследването нещо взеха да ме гонят паранои,че може нещо да не е наред... Weary
Еовин..видях фотосесията,браво много е хубава Wink

# 488
момичета я кажете късно ли е вече за аборт за моята седмица?

# 489
"Какъв е срокът, в който може да се направи аборт по желание?

Законът предвижда такава възможност до 12 гестационна седмица (3 месец), считано от първия ден на последната менструация."

Не искам да се бъркам и да нахалствам.....ама ти сериозно ли мислиш за аборт...какво се е случило...ако имаш желание сподели и може да ти помогнем...поне морална подкрепа ще ти окажем със сигурност! (hug)

# 490
ася20, ако е по медицински причини, не е късно. До 20г.с. правят. Разбира се и след това, но е по-рядко.
Какво се е случило?

Anum, тя темата е за това, за да се споделя всичко. Няма как само с хубави новини да е.
Надявам се при теб нещата скоро да се нормализират. Хубаво е да направиш още една консултация със специалисти и да се намери най-добрият вариант. Стискам палци.

# 491
  • София/Варна
Anum, не е хубаво да задържаш емоциите в себе си. Споделяй, а ние ще ти пращаме цялата си позитивна енергия. На другите момичета в нужда също Simple Smile.

Еовин, и аз преди да родя баткото се чудех какво се прехласват хората по тия грозни бебета. Ама на хормонално ниво нещата се променят в един момент Wink.

За запушения нос - често се случва при бременните, дължи се на набъбналата лигавица. Може да е съчетано с епизодични болки в гърлото. Лекарят, който ми следеше първата бременност ми беше препоръчал да си капя в носа физиологичен разтвор (a.k. морска или океанска вода), доколкото си спомням хипертоничен. Изотоничният физиологичен разтвор не е толкова ефективен, затова питайте, когато купувате в аптеките.

За крампите - и те са си от "екстрите" на бременността, появяват се втория триместър и ако ситуацията не е особено тежка, могат да бъдат сборени с прием на храни богати на магнезий. Това са бананите, авокадо, кайсии, стафиди, шоколада (черния), зеленолистни зеленчуци (спанак, броколи), пълнозърнести храни, фасул, сурови ядки (орехи, кашу, бадеми, бразилски орехи и кедрови ядки), по-мазни риби и др. Пробвала съм с предишните бременности, определено има ефект.

# 492
момичета я кажете късно ли е вече за аборт за моята седмица?

Да не чувам повече такива неща в темата  Naughty
Ася, някакъв медицински проблем ли има?

Anum, бързо да се оправяш!

KayRenn, прекрасни деца!

# 493
 Много ви благодаря, момичета   bouquet Четенето тук страшно ме разтоварва  Hug Може да не пиша непрекъснато, но ви чета и ви се радвам   Simple Smile
  Сега влязох в сайта на лабораторията, в която ми пратиха пробите за БХС и резултатите ми са чудесни. Другите изследвания - цитонамазка, кръв и урина са ок,  - поне това да е наред. Решила съм другата седмица да почна да гледам в нет-а за стая на бебо- мебели, интериор и т.н. Мъжът ми ще ръководи ремонта вкъщи, ако се наложи да остана още дълго в клиниката. Изобщо нямам намерение да се предавам, искам това бебе и ще го имам, независимо колко физиката и психиката ми ме саботират.
 Попаднах на нещо интересно в темата за подсъзнанието http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447958.msg13488511

# 494
Anum, възползвай се от всичко, което може да ти помогне. ) Колкото и шантаво да ти се струва. Особено в болница, човек има достатъчно време да чете и размишлява.
Мисли си за хубави неща, за бебето, ето можеш да си правиш планове и за стаята му. ) И времето ще мине и нещата ще се нормализират. )

Аз платих люлката, която показвах снощи тук. ) Сега с нетърпение чакам кога ще пристигне. )
И количката сигурно ще ми изпратят другата седмица. И за сега с покупките мисля да спирам, то и не остана много какво.
Нямам търпение другата седмица за прегледа, макар пък сърцето ми да се свива като знам, че трябва да вляза и за серклаж....но какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт