Априлки 2013 - тема 7

• 24 418
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
И аз незнам пол. На консултацията  по здравна каса в началото на месеца, ми казаха, че се виждало 20-23 седмица чак Shocked
надявам се доктора, при който ходя на частно да види по-рано...

# 526
аз също не зная още пола, но все се надявам на момиченце
каквото и да е, няма значение - много чакано бебче е, така че....здраве да е  Hug

# 527
  • Sofia, Bulgaria
Аз доколкото знам, пола го знаят 2-3 момичета и за мен в тези седмици са само предположения...Мисля, че пола може да се види и по-рано от 20г.с., но тогава е най-сигурно.

аз също не зная още пола, но все се надявам на момиченце
каквото и да е, няма значение - много чакано бебче е, така че....здраве да е  Hug

Аз съм мераклийка за същото, но Божа работа, каквото е направено, това ще е Mr. Green

# 528
  • Варна
И аз не знам пола... а вече ми толкова любопитно. Не, че ще го обичаме различно, просто ме е загризало любопитството здраво.

Пак съм при Давидков другата седмица... надявам се, че ще успее да види нещо.

Аз в петък ще пробвам за последно да си взема час при Балев, пращам мъжо в 5.30ч да чака пред болницата. Но ако не успее- какво ти е впечатлението за Давидков. Основно доста кофти отизиви чета. Каква е цената на ФМ при него?

# 529
Бях на преглед при Цолова във "Фемина", кръвта за БХС я дадох в МД, реших, че там ще ми е по-близо за вземането на резултатите.
Не съм особено впечатлена от прегледа, може би защото очакванията ми бяха различни, или по-големи.
Всичко трябва да му е наред на бебето. По всяка вероятност е момиче, но лекарката каза, че е рано и не гарантира. Вървя с 1 седмица напред, както си и мислех, в 12с. и 3 дни съм.

# 530
Аз съм супер доволна от Давидков. И предната бременност бях при него.

Гледа много подробно всяка костица, всяко пръстче, хранопровод, стомах, бъбреци, сърцето камера по камера го оглежда, на мозъка там нещо си, и тн не ги помня всичките неща. Последния път на 28.09 броихме пръстчтета на всяко краче и ръчичка. Вижда се супер ясно всичко. Прегледа е около 20-30 мин, обяснява всичко, което вижда много подробно, и освен това техниката му е супер добра, пуска и 4Д от време на време, както той сам казва за шоу на мама и тате.
Аз лежа на ехографа вътре в кабинета, а татито и голямата кака гледат на един голям телевизор в чакалнята и чуват всичко, полегнали в един кожен диван. Абе супер яко е, и съм решила да си ходя докрая пак при него. А и накрая, ако си носиш флашка ти записва всичко, та да се фукаш на други роднини и приятели, ако искаш.

Е, вярно е, че е малко директен и направо си казва всичко. Не любезничи.. ама аз пък точно това харесвам, та си пасваме. Сестрите са тези дето любезничат.. как си, добре ли си... и такива.
И не е вярно, че вика често заради таксата... В началото е през 3-4 седмици някъде заради ФМ, и после е през 6-8 седмици.

Взема ми по 120 лв за преглед, ама си заслужава всяка стотинка. Аз съм казала на мм, че това са ми парите, които спестявам от цигари. Пушех по кутия и нещо, докато не видях двете чертички. За трети път вече така...

А и с предната бременност още в 6 месец някъде видя нещо с единия бъбрек, та добре че видя и обърнахме специално внимание на това след раждането.

# 531
И аз не знам пола...доктора каза,че е много рано...но изказа предположение,че  е момче,като дебело подчерта,че е само предположение и по-нататък ще се разбере със сигурност Stuck Out Tongue tooth

# 532
О, вярно, че и на моето му броихме пръстите.
Тя му ги брои, аз нищо не разбрах от картинката, обаче тя - "Виждаш ли ги?" и аз - "Даааа!"  Blush Пък виждах нещо, ама кво беше.... Crazy Laughing

# 533
Тя му ги брои, аз нищо не разбрах от картинката, обаче тя - "Виждаш ли ги?" и аз - "Даааа!"  Blush Пък виждах нещо, ама кво беше.... Crazy Laughing

smile3532 smile3532 newsm62

# 534
И все пак мами да се позабавляваме и да погадаем преди да сме разбрали със сигурност пола на бебчетата  Two Hearts

http://blog.modernobebe.com/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8 … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

# 535
  • Sofia, Bulgaria
И все пак мами да се позабавляваме и да погадаем преди да сме разбрали със сигурност пола на бебчетата  Two Hearts

http://blog.modernobebe.com/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8 … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

"Бебето ще е момиченце ако:
Не ви се яде коричката на филийката хляб"

Joy По-нелепо нещо не бях чела

# 536
ася, не ходи щерката на градина.
Пожелавам ти всичко при теб да се развие в благоприятна посока.

Ние се разходихме с щерката, на вън е хубаво време.

# 537

"Бебето ще е момиченце ако:
Не ви се яде коричката на филийката хляб"

Joy По-нелепо нещо не бях чела

Joy smile3521

# 538
Момичета благодаря за подкрепата.............

Дано всичко се нареди при теб , вчера като прочетох много кофти ми стана........не се отчайвай! Hug Hug Hug

# 539

Еовин, и на мен ми се е случвало Laughing

Общи условия

Активация на акаунт