Априлки 2013 - тема 7

• 24 416
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
О, вярно, че и на моето му броихме пръстите.
Тя му ги брои, аз нищо не разбрах от картинката, обаче тя - "Виждаш ли ги?" и аз - "Даааа!"  Blush Пък виждах нещо, ама кво беше.... Crazy Laughing

Специално за теб качих в фейсбук една малка ръчичка от последния ми преглед (11,3 гс) Simple Smile

# 541
Ааа, видях ги  Hug Супер  Grinning

# 542
Златни сте  Hug Hug Hugподремнах,по-добре ми е,чакам да стане 5ч да си взема малката от градина-малко да разкарам черните мисли  bouquet

# 543
Златни сте  Hug Hug Hugподремнах,по-добре ми е,чакам да стане 5ч да си взема малката от градина-малко да разкарам черните мисли  bouquet

Радвам се, че си по-добре. )))

# 544
Я ми кажете.. някоя от вас тук разбираше от астрология..
през 2013г кога започва зодия овен? доколкото знам всяка година е различно.. имам приятели които на 20.3 са овни и такива които на 22.3 са риби?

а мен живо ме вълнува.. понеже термина ми е 1.4, а хич не искам риба Simple Smile).. чисто информативно - какви са ми шансовете за овен

# 545
От средата ма март мисля, че 21-22 до средата на април 20-21 са овен после е телец. Охо 1 април голямо тарикатче ще е - мамо ще ти върти акъла здравата  Laughing Laughing Laughing Laughing Grinning

# 546
Oт 21.03-20.04 е овен поне така съм чела като се рових по сайтовете за зодиите.Че и мъжа ми е овен такъв инат малее Simple Smile

# 547
Различно го дават, от 21-22ри март започва. )
Аз мисля да си искам секциото за 25ти март, ако изкарам до тогава разбира се. ) Но толкова искам овен....

# 548
Различно го дават, от 21-22ри март започва. )
Аз мисля да си искам секциото за 25ти март, ако изкарам до тогава разбира се. ) Но толкова искам овен....
аз пък не искам овен искам си риби, аз съм рибка. има мноого овни около мен и с нито един от тях не говорим на един език изообщо не ги обичам овните, а и с този термин от 02.04 имам достатъчно надежда да е рибка, пък таткото да му мисли  Joy

# 549
Аз съм в средата и няма изглед ни за риби, ни за телец, така че от сега съм се примирила.  Laughing

# 550
мъжа ми е риба,и мога да кажа че едва ли има по добър човек от него,така че на мен риба ми харесва.но все пак характера зависи от самия човек не от зодията.аз като съм скорпион много са ми казвали че не отговарям на зодията си. Hug

# 551
Я ми кажете.. някоя от вас тук разбираше от астрология..
през 2013г кога започва зодия овен? доколкото знам всяка година е различно.. имам приятели които на 20.3 са овни и такива които на 22.3 са риби?

а мен живо ме вълнува.. понеже термина ми е 1.4, а хич не искам риба Simple Smile).. чисто информативно - какви са ми шансовете за овен
От 20.03.2013 след 14.00 часа започва Овен, но ако е момиче, може би е по-добре рибка, за момче Овен.........е, гледа се цялата карта, така е много относително само по слънчевият знак.
Рибите са доста...хм, при тях нещата никога не са такива каквито изглеждат Winkголеми са манипулатори, поне за мен.
kamito24, и аз съм Скорпион, но това, че не си приличаш, поне на прима виста на знака е една от маскировките на Ск.....е може други аспекти да са по-силни при теб от Слънцето, но Ск. си е Скорпион Mr. Green
За плануваното секцио, ви съветвам който иска естествено, да се консултира с астролог или номеролог за подходяща дата...

# 552
Здравейте, мамита!  Hug

Не помня кога за последно писах в темичката, но тези дни гледам да не се застоявам много много пред монитора.

Исках само да кажа, че много ви се радвам на всички и се надявам само хубави емоции да ви вълнуват!  Hug

Аз какво да споделя.....
- нямам търпение да отида на следващия преглед, който е чак след 2 седмици;

- чувствам се добре, надявам се, че и бебчо е добре! пускам му музика и танцувам, говоря на коремчето, гледам разни анимационни филми и се радвам като малко дете (подбирам филмчета за бебо Laughing), усъвършенствам английския език и си похапвам прилично;

- откакто съм бременна съм наддала с 3кг. (ту свалям, ту качвам), НО се чувствам добре в кожата си - оформила съм дупенцето, ханша, гърдите, бедрата! харесвам се, по-скоро - приемам се такава, а и така по-лесно ще приема следващите килограми. по принцип съм чувствителна на тема фигура - винаги съм била слабичка, но пак си мислех, че съм дебела... луда работа. сега не обръщам внимание на тези неща, за мен вече са само подробност. естествено, че ще се радвам, ако не кача повече от 15кг., но важното аз и бебчо да сме добре;

- наистина ще взема да забравя, че съм бременна - дано скоро започна да усещам бебето, та да ме подсеща, че има едно човече в коремчето.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 20:20 от maminka23

# 553
Аз най-накрая направих БХС вчера и резултата е готов,добре ми изглежда на мен,но док ще каже.Може ли да помоля някой да помогне с лентичката,няколко пъти я правя,но не излиза под поста Thinking
А и ако може да се включа във фейсбук групата-какво трябваше да направя?

# 554
  • София
Аз най-накрая направих БХС вчера и резултата е готов,добре ми изглежда на мен,но док ще каже.Може ли да помоля някой да помогне с лентичката,няколко пъти я правя,но не излиза под поста Thinking
А и ако може да се включа във фейсбук групата-какво трябваше да направя?

лентичката след като я направиш - копираш линка който е за форума бг мама и я поставяш в подписа на профила си, а не в поста.

Общи условия

Активация на акаунт