Априлки 2013 - тема 7

• 25 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
И ние не сме казали още на никой, само родителите ни знаят и това е  Simple Smile аз искам да попита знаете ли коя гестационна седмица отговаря на началото на 4ти КАЛЕНДАРЕН месец, подчертавам календарен, че на всякаде ми говорят за лунарни  Rolling Eyes

# 151
  • Varna
yara , абсолютно същото и с мен сутринта  Sad много се изнервих
Другият вариант е Давидков.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 12:39 от Ani_Dimova_89

# 152
Disney princess според мен е някъде края на 15-та началото на 16-та

# 153
  • София
Това е схемата на  календарните месеци Simple Smile

# 154
  • София
Искам да попитам тези които са ходили на ранен скрининг 11-13г.с. в Фемина, дали са им дали някакъв документ от прегледа в който пише размерите на CRL, NT и NB, дават ли снимки и записват ли на диск или флашка прегледа.

bouquet

# 155
  • София
Искам да попитам тези които са ходили на ранен скрининг 11-13г.с. в Фемина, дали са им дали някакъв документ от прегледа в който пише размерите на CRL, NT и NB, дават ли снимки и записват ли на диск или флашка прегледа.

bouquet

Съни,

Дават всички документи, които ще са ти необходими и за по натам - амбулаторен лист ( от ехографското изследване с прикрепени за него снимки ), размери на бебето, на коя седмица отговаря и всичко друго което е измерено. Диск не са ми давали.

P.S. Миналата седмица в събота бях там на ранен БХС.

# 156
  • София
Мерси Алекс   bouquet

# 157
# 158
Да ви питам, че не съм сигурна - за даване на стерилна урина - изминаването преди пишкане със сапун/гел ли е или без? Аз мисля, че за стерилна урина измиването е само с вода, но не съм 100% сигурна.

# 159
Alexiana, само с вода, никакви други препарати.

# 160
  • София
Да ви питам, че не съм сигурна - за даване на стерилна урина - изминаването преди пишкане със сапун/гел ли е или без? Аз мисля, че за стерилна урина измиването е само с вода, но не съм 100% сигурна.

На мен ми казаха да не се мия .... нищо да не правя. Само сутринта като стана да се изпишкам в това, което ми дадоха за нея.

# 161
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, по принцип е добре при даването на стерилната урина да се измие човек само с вода.

# 162
На мен пък - ако ползвам гел по принцип, да си го ползвам.  Rolling Eyes

# 163
Момичета, а какво мислите за пренаталното възпитание, доколко сте склонни да си пускате Моцарт, за да е по-умен бебо, и говорите ли си на коремчетата  Laughing  Аз четах една такава статия, накарах и мъжо да я прочете и оттогава почна от време на време да говори на бебо, обаче ми е някак странно, вие какво мислите? Айде за чувствата и емоциите че усеща съм съгласна, но дали другите неща са 100 % истина  Crazy  Ето я статията, прочетете ако ви интересува: http://www.puls.bg/health/childbirth/news_11258.html?utm_source= … D+01.10.12+%D0%B3.

# 164
  • Варна
И аз днес си пуснах едни профилактични изследвания - кръв и урина. Всичко ми изглежда ОК. Преди месец кръвната захар ми беше гранично висока и се притесних малко. Мъжо естествено се възползва и не ми дава да ям сладко  Rolling Eyes Ама сега захарта ми излезе супер и ако не ме черпи една торта довечера...или по-скоро мисля тиквеник да си направя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт