Априлки 2013 - тема 7

• 24 379
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
яя да видим дали успях

# 556
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ благодаря успях

# 557
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ благодаря успях

Моляяяя Simple Smile Радвам се че ме разбра и успя да си го направиш Simple Smile

# 558
ani27, че какво им има на жените овен?. )
по-добре са от мъжете със сигурност. )

# 559
Момичета, напускам ви  Cry
днес следобед прокървих, отидох по спешност на преглед и ми казаха, че плода не отговаря на седмиците и че е спряло развитието си. Ходих и до АГО-то да ме приемат, но ми казаха че тази вечер нищо немогат да направят, да не се притеснявам от таз вечер в болницата ме пуснаха, но утре сутринта рано ми дадоха да пусна едни изследвания и ще ме приемат за кюретаж Sad
Беше ми приятно да споделям с вас, надявам се всичко да мине без проблеми и скоро да се похваля отново. Успех на всички и щастлив финал

# 560
valentina_n, съжалявам за случилото се. Дано процедурата мине бързо и безболезнено. И скоро да ни се похвалиш отново.

# 561
  • Sofia, Bulgaria
Ееее, ама какво става...Валентина, много съжалявам  Confused Дано скоро пак да се похвалиш и всичко да е ок от началото до края. Стискам палци...

Аз съм много раздвоена каква да е зодията. С жени овен не се разбирам грам! Но мъжете овен(поне тези които съм познавала), са супер готини. За риба, не мисля, че ще стане. Овена започва от 20.03, а термина ми е 9.04. Прекалено много време, не ми се вярва толкова да избърза.

# 562
При мен лошото е, че ако избърза дори с няколко дни, ще остане в риби. А тази зодия хич не я харесвам. То...не че има особено значение, ама все пак. )
Но аз и сега, въпреки серклажа който ще направят, не разчитам особено че ще изкарам до термин.

# 563
Валентина, съжалявам  Hug

# 564
Валентина, безкрайно съжалявам мила......не се отказвай, дано скоро да видиш двете черти  Praynig

# 565
Валентина  Sad Cry Cry Cry
И аз да попитам (като Мирама)-какво им е на овните??Аз съм овен,майка ми е овен,дъщеря ми е овен,живот и здраве и бебето ще е овен Grinning

# 566
ася20, е какво да ни е? Нищо ни няма, супер готини сме си. )))

# 567
ani27, че какво им има на жените овен?. )
по-добре са от мъжете със сигурност. )

Не съм казала, че нещо им има, не го приемай лично. Харесвам зодията, обичам огнените знаци, естествени са.Овен се води мъжки знак, Риби женски, т.е. предполага се, че за мъже е по-подходящ Овен, за жени Риби....но всичко зависи от цялата карта. Синът ми е Овен, но има Луна в Рак, която е на трон, и е господар на хороскопа, прави го много чувствително и грижовно дете. Малко се различава от стандартният Овен, е има си и техните характеристики, инатче, обича да се налага, умее да ръководи........днес голям мерак да види бебето, цял ден за това говори и разпитва, какъв батко щял да бъде, как да го гушка, да му дава играчките и да се грижи за него, дори и да е момиче Crazy няма търпение да се роди, слага си ръката на корема ми Laughing

# 568
Валентина  Sad Cry Cry Cry
И аз да попитам (като Мирама)-какво им е на овните??Аз съм овен,майка ми е овен,дъщеря ми е овен,живот и здраве и бебето ще е овен Grinning
Готини сте, ама сте доста огнени дами   Wink С овни се разбирам прекрасно и слава Богу, че с телци, особено с жени, нещо не ми върви комуникацията   Crazy  
  Аз пък съм си коза, в цялата й прелест  Mr. Green

# 569
  • Sofia, Bulgaria
Няма да изпадам в подробности за Овните. Единствено ще кажа, че почти винаги разбирате казаното от другите по грешен начин и възникват спорове...Сестра ми е Овен и се разбираме единствено от разстояние и то не винаги  Crazy Просто Близнаци и Овен ... не, не! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт