Априлки 2013 - тема 7

• 24 200
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
glory_girl, добре дошла и лека бременност  Hug

# 646
Здравейте момичета,
ще може ли и аз да се присъединя към вас. Бременна съм с второто си детенце и термина ми е определен за 28.04.
добре дошла

# 647
Разказах ли ви за една приятелка, чийто мъж (от неграмотност ли, не знам) не искаше да повярва, че ако правят секс НЯМА ШАНС да повредят бебето и откакто беше разбрал, че е бременна - НИЩО! 9 месеца! Мислата, на финала вече беше леко полудяла  Laughing

Laughing

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 20:13 от maminka23

# 648
  • Sofia, Bulgaria
Един козирог познавам, отговаряше на това описание и му избягах точно, защото ми обясняваше как бил изневерявал на предното момиче, с което е живял 7 години заедно, и тя, разбирате ли, нямала против ooooh!

Явно е блеснал с "голям"акъл след подобно изказване  Mr. Green Mr. Green  Честно казано, винаги си имам едно наум. Аз знам, че мъжете Близнаци са големи женкари. То и за жените Близнаци(като мен) пише какви ли не неща, но никога не съм изневерявала.

glory_girl  wavey

# 649
  • София
здравейте, от доста време не съм писала, но има нещо, което ме притеснява и искам да питам дали някой има същия проблем  Sad днес ходих на ЖК да видим дали бебо е готов за скрининг (готово е утре съм на изследвания Simple Smile ), но лекарката видя, че плацентата ми не е с кръгла форма, а като черво и ми  каза, че трябва да пия но-шпа....много се стреснах да не навредя на бебо...някой дали е имал или има такъв проблем... newsm78

# 650
Ео, и аз много исках рак, ама на не ме огря. Второто Simple Smile)) Виж, кучето е рак - него си го избрахме (там не знам как важат ли зодии).
Иначе и аз за моите приятели съм най-спокойният човек на света, не показвам много, пък и мразя да се оплаквам и напоследък не обичам и хората около мен да се оплакват.
Надявам се пък добре да ни се отрази едно огнено дете, да живнем малко от това спокойствие Simple Smile

Дам, раците мълчите, трупате и след някоя година ви избият балансите и после на другите хора, т.е. потърпевшите се чудят от къде им е дошло. И аз съм вода, Слънце -Скорпион, с Луна в Риби, но АСЦ. Стрелец. Най-нелюбими са ми Раците, да ме извинят тези с този Слънчев знак...много Раци познавам, всички в един момент изтрещяват по някоя линия, мълчат, мили кротки и после изсипят от някъде някой номер или злобичка.......а уж Скорпионите сме били проклети.
Относно секса, обичам го, но и с предишната бременност и с тази не ми се прави. Хормоните ми играят на друго ниво, а и сега ми е толкова лошо, че.......снощи успях да спя, това направо си е за почерпка.
Мъжът ми е Близнаци, не е женкар, по-скоро той ме ревнува, нищо, че аз не давам поводи Wink
На мен патент са ми Близнаците мъже, почти всичките важни в живота ми са били този Слънчев знак.....е, тя бройката не е голяма, че аз трудно харесвам и т.н. Ще кажете Скорпион и Близнаци, как така, аки Близнаците ми е на Десцендента, отделно там ми е и Южният Лунен възел, т.е. познава ме се от минал живот.

# 651
Аз вчера разбрах пола на моето бебе.

Похвали се, ако не искаш да е тайна, разбира се.

Предполагам до няколко седмици всички ще можем да си сложим по едно розово/синьо щъркелче на първа страница.

Четат тук всякакви хора и колкото по-малко за себе си споделям, толкова по-добре.

# 652
Аз вчера разбрах пола на моето бебе.

Похвали се, ако не искаш да е тайна, разбира се.

Предполагам до няколко седмици всички ще можем да си сложим по едно розово/синьо щъркелче на първа страница.

Четат тук всякакви хора и колкото по-малко за себе си споделям, толкова по-добре.
ми напиши в групата във ФБ, че ми е любопитно, аз ще разбера след месец на ФМ и поне така на вас ви се радвам

# 653
Данде, тя може би си има причина, поради която не иска да дава такава информация никъде. Нейна си, лична си. А и не е длъжна да задоволява нечие любопитство. Ако реши, ще каже, ако е решила да не казва, няма смисъл от постове от типа на "кажи, та кажи"...

# 654
има една мн весела тема ако някоя мама има страхове относно раждането http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074 мен ми ги разсея всичките Simple Smile

Мерси,че даде линк за темата...голям смях пада.В последно време съм кълбо от нерви и темичката ми се отрази добре,не съм се смяла и забавлявала така отдавна  newsm10 coolcool

# 655
Аз смятам да запазя пола на детето в тайна за всички освен за родителите ми,защото майка ми ще идва и иска да знае какво да купи за бебето.
Днес ми се обади алерголожката да ми каже резултатите от изследванията и ми каза,че хемоглобина ми е нисък даже и за бременни. Малко се изненадах,защото преди три седмици си беше добре. Сега се чудя дали да чакам до 22ри за контролата при гинеколога да ми изпише нещо или да се обадя на личната тя да ми изпише нещо по-бързо. Не знам колко е сериозно да ти е нисък хемоглобина, още повече,че тук говорят в различни цифри, не 120 ами 7.5. Долната допустима граница каза тя е 7.0 за бременни а аз съм с 6,9. В интернет пише,че границата е 6.8.... Но определо се усещам тези дни,че лесно се уморявам и ми бие сърцето на моменти яко.....

# 656
  • Sofia, Bulgaria
Само да разбера пола и веднага ще се похваля!  Mr. Green

Редактирам, да напомня, че съвсем скоро ще пусна новата тема. Ако някой има предложения за заглавието, да дава.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 20:05 от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)

# 657
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), има още 6стр. докато свърши тази. ) А за заглавието, по последната анкета 75% бяха да се запази същото през цялото време и да няма промени и римувани......

# 658
  • Sofia, Bulgaria
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), има още 6стр. докато свърши тази. ) А за заглавието, по последната анкета 75% бяха да се запази същото през цялото време и да няма промени и римувани......

Тези 6стр. утре ще са изписани  Mr. Green Ще ми пуснеш ли линк към анкетата?
Мисля, че ако се редуват с римувани ще е по-интересно. По принцип съм го измислила и заглавието, но ако има и други предложения, ще пуснем нова анкета  Peace

# 659
Ами анкетата е в предната тема, можеш да я видиш. Просто отвори старата тема, има линк на първа страница към нея.
Този път поне процента за запазване на това заглавие беше доста голям.

Общи условия

Активация на акаунт