Бургаски майчета - 12 тема

• 52 683
  • 760
  •   1
Отговори
# 105

red_nelitka  Леко бременеене и на теб и леко раждане Simple Smile Ти къде ще раждаш

# 106
Аз съм доволна от д-р Василева в Трета поликлиника. Чакането е нормално, преглежда обстойно, отговаря на въпроси.

# 107
  • Burgas, Bulgaria

В момента отново съм в ДМ с температура с неизяснен произход 40 дни след секциото и се наложи през почивните дни да и звънна за нещо, освен, че ме консултира за бебка, подробно ме разпита за общото ми състояние, за терапията и ме консултира за моето състояние.
Освен, че е професионалист, за мен тази жена е ЧОВЕК.

леле ,мила дано се реши вече този проблем  Praynig - АГ ли е проблема или не знаят ?

# 108
  • Бургас
Онази Hug
Аз също от вчера съм с 40 градуса Sad Най-вероятно от запушени канали, но душа бера вече. Че и не пада гадината мръсна #2gunfire

# 109
ВАЖНО

22.10.2012 год. в 12:00 часа Национален протест на майките пред общините. Нека майки от всички градове, да се съберем на този ден пред общините на градовете си с табели в ръка, с децата и мъжете си и който друг иска да ни подкрепи, бъдещи майки и всички останали. Всеки може да ни подкрепи - ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НИ ПУКА КАК ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА НИ

# 110
  • Бургас
ВАЖНО

22.10.2012 год. в 12:00 часа Национален протест на майките пред общините. Нека майки от всички градове, да се съберем на този ден пред общините на градовете си с табели в ръка, с децата и мъжете си и който друг иска да ни подкрепи, бъдещи майки и всички останали. Всеки може да ни подкрепи - ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НИ ПУКА КАК ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА НИ
за съжаление съм на работа  Cry

# 111
  • Бургас
ВАЖНО

Хайде наистина да отидем!

# 112
Хей, здравейте и от нас!   Grinning Скоро не съм се разписвала, и си викам я да видя какво става... На мамите с коремчета им  пожелавам лека бременност, а на тези които вече са в очакване - бързо и безпроблемно раждане  Simple Smile
За педиатър - ние сме при Бербенлиева в Изгрев. Всеки път сме с час и никога досега не съм чакала, което си е ок.

# 113
  • Бургас
ВАЖНО

Tania, срещу какво е протеста?

# 114
Протеста е за увеличаване на майчинството и детските надбавки.

# 115

Да точно за това е протеста и аз съм на мнение да отидем в понеделник пред общината

# 116
Аз съм за подобен протест и ще направя всичко възможно да присъствам, но като цяло не виждам изход за подобно решение - откъде да дойдат пари за увеличение на майчински и пенсии в държава, която няма промишленост, производство и икономика, освен от данъци, които отново ще излязат от нашия джоб......

# 117
А откъде идват парите за да се строят жилища за приютяване на сирийците?
Или пък откъде са парите за увеличаването на депутатските заплати и пътуванията им в чужбина и т.н.

# 118
Ами те постоянно измислят нови данъци които да налагат(сега искали данък 10% в/у депозитите,в/у хазарта)от всякъде само да вземат ,а за майченството нищо.

# 119
  • Бургас

newsm10
Ще се постарая да бъда там.

Общи условия

Активация на акаунт