Бургаски майчета - 12 тема

• 52 668
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
При д-р Джендова е голямо чакане всеки път. Аз исках да питам дали при всички е така - сумати хора пред кабинета и поне час (в най-добрия случай) чакане?

# 91
А знаете ли как стои въпроса със смяната на ЛЛ? Кога и през колко време може да се прави?

# 92
А знаете ли как стои въпроса със смяната на ЛЛ? Кога и през колко време може да се прави?

2пъти в годината - от 1 до 30 юни, и после от 1 до 31 декември.

# 93
  • Бургас
При д-р Джендова е голямо чакане всеки път. Аз исках да питам дали при всички е така - сумати хора пред кабинета и поне час (в най-добрия случай) чакане?
Ние сме при Ангелова и е същото положение.Те са двете в един кабинет.
За бебетата дава час Ангелова и не чакам, а се нареждам с бебето, щом съм с час, иначе с каката си се редя на опашката.

# 94
Някоя маминка да предложи добър педиатър, че въобще  не ги знам  Cry

# 95
Аз пак да попитам,Fatito_1990 а дали са плащали на акушерки, защото ми казаха че акушерката била най важната, но ако си платя на него да давам ли и на акушерка. Извинявам се за тези въпроси, но съм неориентирана  Blush
Извинявай за късния отговор  bouquet пари на акушерки не са давали. А аз като раждах преди две години имах уговорка с др Ангелов освен, че платихме 400лв на касата , тогава беше толкова доктора веднага след като родих извика мъжа ми и поиска пари и за акушерката и нашия нямал дребни Mr. Green и извадил 100лв и др уж за да ги развали взел парите  дал 40 на акушерката и останалите оставил за себе си #2gunfire

# 96
Кой поискал 300лв на ръка newsm78
др Миринчев

# 97
  • Бургас
Ние сме при Ангелова и е същото положение.Те са двете в един кабинет.
За бебетата дава час Ангелова и не чакам, а се нареждам с бебето, щом съм с час, иначе с каката си се редя на опашката.

Да, и при АНгелова е голямо чакане. И там съм се редила  Simple Smile.
Джендова даже не съм сигурна, че дава часове за бебетата, а да чакаш в това тясно коридорче, където рядко има къде да се седне с всички болни отпред не си е работа. Аз затова искам пак да попитам другите мами във форума. И при вашите педиатри ли има опашки и голямо чакане?

# 98
Ние сме при д-р Спиридонова в 4-та поликлиника в Славейков

# 99
И при нашата педиатърка се чака доста, отвън винаги има опашка, която започва да се трупа около час преди смяната й. Всички кашлят, кихат и т.н. Изобщо не е удобно да се чака с бебе в коридора. Става дума за трета поликлиника - д-р Попова.

# 100
Ние сме при д-р Иванова в 4 поликлиника.
Много съм доволна от нея. На първото посещение, когато се прибрахме с бебка дойде и ни обяснява 45мин. всичко, което ни интересуваше. Винаги си вдига телефона и ме консултира за всичко.
В момента отново съм в ДМ с температура с неизяснен произход 40 дни след секциото и се наложи през почивните дни да и звънна за нещо, освен, че ме консултира за бебка, подробно ме разпита за общото ми състояние, за терапията и ме консултира за моето състояние.
Освен, че е професионалист, за мен тази жена е ЧОВЕК.

# 101
  • Бургас

В момента отново съм в ДМ с температура с неизяснен произход 40 дни след секциото
oHa3u,надявам се да не е нещо сериозно  Hug ,защо не потърсиш второ мнение при някой друг лекар
относно педиатър,аз съм от Славейков,но съм записана при д-р Феизова в Изгрев,точно заради това чакане с часове сред болните.При д-р Спиридонова бях и от както спряха да дават часове съм чакала за бележка за градината най-малко 1 час,а мъжът ми един път чака точно 2 часа  #Crazy

# 102
Сега като отида на ЖК, ще говоря със доктора как стоят нещата за раждането,дали ще дойде когато настъпи момента. Дано само всичко да мине нормално. А с педиатърът, въобще не знам как стоят нещата, кога трябва да се записвам при нея Rolling Eyes

# 103
Ние сме при д-р Иванова в 4 поликлиника.
Много съм доволна от нея. На първото посещение, когато се прибрахме с бебка дойде и ни обяснява 45мин. всичко, което ни интересуваше. Винаги си вдига телефона и ме консултира за всичко.
В момента отново съм в ДМ с температура с неизяснен произход 40 дни след секциото и се наложи през почивните дни да и звънна за нещо, освен, че ме консултира за бебка, подробно ме разпита за общото ми състояние, за терапията и ме консултира за моето състояние.
Освен, че е професионалист, за мен тази жена е ЧОВЕК.

Кога трябва да ида при нея да се запиша? Преди или след раждането направо да и звъня?

# 104
  • Бургас
Роксана, по- добре мини, запознайте се, да те има в напредвид. Ако няма възможност, да имаш време да си потърсиш друг. Аз ходих да се запозная с д-р Ганчева в сряда, че му се вижда при мен края Simple Smile Леко бременеене и раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт