Бургаски майчета - 12 тема

• 52 696
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСКИТЕ И ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Скъпи родители от Бургас!! Докажете, че сте сериозни и се включете в нашата инициатива за града ни! За по-добра организация може да се присъедините към събитието!!http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/157472324396736/
 Вярвам, че има сериозни хора, които са готови да търсят правата си не само във виртуалното пространство.. ами и в реалния живот!! Присъствието на всяка една от вас е от значение!! Ние не искам да идвате и да се карате, да викате, да опъвате плакати! Присъствието ви е достатъчно да докажете, че не сте съгласни с отношението на държавата към децата ни!! Споделяйте, разпространявайте.. за да има някакъв ефект!!

# 121
  • Burgas, Bulgaria
протеста е за увеличаване на майчинството през 2-рата година и по-точно за приравняването му към мин, работна заплата ....През първата година няма на къде да се увеличава ....

# 122
Момичета,знаете ли телефона в кабинета на Ризова?

# 123
Момичета,знаете ли телефона в кабинета на Ризова?

0888 631815 - мисля, че няма стационарен в кабинета.

# 124
ГСМ го знам,на него отговаря Ризова.Аз искам да запазя час за преглед.
Не вярвам тя да записва часовете newsm78

# 125
ГСМ го знам,на него отговаря Ризова.Аз искам да запазя час за преглед.
Не вярвам тя да записва часовете newsm78
На този телефон можеш да си запазиш , да Wink
То в кабинета е тя и една жена - нещо като "регистратура" , тя пише болнични , но при нея няма телефон, Ризова ги дава часовете на този номер, спокойно Wink

# 126
Да , знам я лелята дето ми обърка болничния и чакам пари още от август #2gunfire
Благодаря  bouquet

# 127
здравейте момичета, чудех се, чудех се и реших най-после да питам тук направо.. още се колебая къде да раждам ..дали в ДМ или в държавната..от познати чувам мнения, че е по-добре в момента е в държавната, от други чувам, че там трябвало да си платя под масата.. иначе отношението не е много хубаво.. няма да съм с избор на екип, в ДМ имам близка позната, която е акушерка там, но все още не съм решила нищо окончателно ..
дайте съвет ?

# 128
здравейте момичета, чудех се, чудех се и реших най-после да питам тук направо.. още се колебая къде да раждам ..дали в ДМ или в държавната..от познати чувам мнения, че е по-добре в момента е в държавната, от други чувам, че там трябвало да си платя под масата.. иначе отношението не е много хубаво.. няма да съм с избор на екип, в ДМ имам близка позната, която е акушерка там, но все още не съм решила нищо окончателно ..
дайте съвет ?
Здравей Simple Smile
Най-добре посети и двете болници, има ден на отворени врати. Разгледай обстановката, стаите, неонатология и сама си прецени къде ти харесва повече и къде би се чувствала по-спокойна. Аз раждах в ДМ преди година почти и бях много доволна от всичко.

# 129
ходих.. в ДМ съм спокойна заради моята близка..но пък си е друго, когато в болницата има повече специалисти, ако недай си Боже се случи нещо..

# 130
Като раждала в Девата, ще ти препоръчам там.  Wink Но всичко е въпрос на личен избор.

# 131
  • Бургас
Аз раждах в МБАЛ, при доктора, който ме следеше. Никой не ми е искал и стотинка. Виж новата болница в Меден рудник. При кой си следиш бременността? Ако твоя доктор изражда, най-добре е да си при него

# 132
  • Burgas, Bulgaria
Не всички ,които са раждали в Девата ще я препоръчат  Peace , но имаш ли позната е друго , не се тревожи .
днес водих баткото в Спешното и бях доста притеснена , че лекарите са зле настроени,но останах мноооого приятно изненадана  Simple Smile . Прекрасно отношение , поставиха ни Урбазон и ни пратиха с документи ако не дай Боже се наложи да отидем отново .
Някой знае ли защо в Маджуров се плаща преглед въпреки ,че си с направление. От Лайф където ЛЛ има сключен договор ни пратиха там , понеже нямат педиатър , но ме зарадваха ,че прегледа се плаща  newsm78 , защо така  newsm78

# 133
  • Бургас
В някои болници всички прегледи, манипулации и изследвания се заплащат, не се плаща само ако те приемат да лежиш в болницата. Дали случаят е точно такъв не знам.

# 134
Не всички ,които са раждали в Девата ще я препоръчат  Peace , но имаш ли позната е друго , не се тревожи .
днес водих баткото в Спешното и бях доста притеснена , че лекарите са зле настроени,но останах мноооого приятно изненадана  Simple Smile . Прекрасно отношение , поставиха ни Урбазон и ни пратиха с документи ако не дай Боже се наложи да отидем отново .
Някой знае ли защо в Маджуров се плаща преглед въпреки ,че си с направление. От Лайф където ЛЛ има сключен договор ни пратиха там , понеже нямат педиатър , но ме зарадваха ,че прегледа се плаща  newsm78 , защо така  newsm78

Ние бяхме на преглед при д-р Маджуров с направление и не сме плащали нищо

Общи условия

Активация на акаунт