Любители на кучета - 31 !

• 42 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Luky Plam , Благодаря за бързия отговор  bouquet! Още едно въпросче със какво почиствате, аз чистя с Доместос ок ли  е или заради Бруно трябва да сменя почистващия препарат?

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 14:51 от ANI.F

# 361
ANI.F, нашето куче имаше много глисти, като малко, ама разбирай много, цели топки изхождаше, направо, като се сетя  ooooh!. Та, водихме го да изследват точно какви са глистите, после обезпаразитявахме с Цестал на две седмици. Слава Богу, от един месец вече е чист (на 4м. е). Мий много старателно, а децата ще свикнат сами с честото миене. Моите са малко по-големи от твоите, но и при тях бяха така нещата. Сега знаят, след игра с кучето - миене.
Нашето куче дойде при нас точно, както казвате - немрихме се. Искахме женско, но като го видяхме, знаете какъв иии...
Поне е половин немска овчарка, та не сме се отклонили кой знае колко от мераците  Mr. Green
Ето и една снимчица от съботна разходка с децата.
Скрит текст:

# 362
Пандора, ще му изям ушите, леле! Какви големи стърчила Grinning И лапите му са големи. Бая куче си имате  Heart Eyes

Ани, не се притеснявай чак толкова за глистите. Да, неприятни са, но не са фатални. Дори някое от децата да е хванало глисти, те се чистят лесно. Направете изследване, както е препоръчала Лъки.

За почистването. Ако е мръсното е от пиш, аки или повръщано, препоръчвам да ползваш ензимен препарат, защото само той е в състояние да премахне напълно миризмата.

Момичета, какви ензимни препарати има в БГ? От тукашния пазар предпочитам да ползвам Nature's Miracle. Има ли го при вас?

# 363
Luky Plam , Благодаря за бързия отговор  bouquet! Още едно въпросче със какво почиствате, аз чистя с Доместос ок ли  е или заради Бруно трябва да сменя почистващия препарат?

Сигурна съм, че си го предвидила, но пак да напомня - дръж кухненската химия на сигурно място и далеч от кученцето.  Peace
Бях поместила в поста линкове към био препарати, но ги изтрих, защото може да се счетат за реклама.   Peace Аз бих сменила твърдата химия с нещо по-натурално (потърси в Google) Hug

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 21:21 от marta1

# 364
 Shocked В нашия вход са обирджиЙ (както беше написал един индивид в асансьора Laughing ). По 5лв на член на сем. и по 2лв за куче Crazy . Искат във входа винаги с каишка, защото имаме много кучета, някои доста агресивни (както вече съм ви разказвала) и за да не стават неприятности - на каишка!

# 365
Киара, Фея   bouquet  за разяснението момичета  Hug

Марти, май наистина ще се окаже, че аз съм алфата, правим си експерименти като го викаме при кого ще отиде и 9 от 10 пъти идва при мен като чуе моят глас....  еййййй, милото се побърква от яд...  hahaha Нали "мъжкаря" в семейството - той го обучава, от седни-легни, дай лапа, пълзи, хранене след съответно разрешение, излизането от къщи, след нас.. На всичко го е обучил той, аз никога не съм се занимавала, само затвърждавам вече научените привички и пак - смея да твърдя, че ме уважава повече.
Позволявам му да се качва на дивана (само когато сме самички двамата) след мой знак, аз го къпя, повече го гушкам и съм по-мекушава в обучението, но когато чуе сериозно "НЕ", вече почти не ми се налага да завтарям..  Mr. Green  А на мъж ми се опитва да хитрува понякога и си прави оглушки..  Mr. Green  

Нова мама, браво, че сте отстранили проблема. И при нас е голяма борба с миенето на зъбките, но го натискам в ъгъла и няма измъкване. Все още свикваме.

Пандора, да ти е жив и здрав  Heart Eyes

Не плащаме никаква такса вход, дори не знаех, че има такова нещо.
За препаратите, аз ползвам каквото имам под ръка, повечето ни подове са ламинат - препарат за дърво, в банята за плочки и така.. Дори не съм се замисляла, че има специални препарати. Виж, това щеше да ми спести много ядове докато бяхме малки и минирахме цялата къща...  Grinning

Shocked В нашия вход са обирджиЙ

hahaha  това ще е някой римски император..

П.П Фея, сега чак при втори прочит зацепих, че си писала (-) минус на жената на алфата, то при нас ще се окаже, че мъж ми е минуса (демек женската..  Joy)  аахааххх ще го счупя от бъзици..  Mr. Green  Hug

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 00:30 от KiА

# 366
Кия, с този минус имам предвид, че женската на алфата е почти с неговия ранг, но не съвсем. Та алфа- означава нещо като 6-, а не кръгло 6 Simple Smile

Хейли, "обирджиЙ"  Sick
Скрит текст:
Вече не знам дали да се смея или да плача с това ужасно и вездесъщо й. Разбирам да е техническа грешка (и аз правя такива), но това с й-то при мн. ч. е масово явление.

Тази вечер, докато разхождах Беро, за пръв път за сезона ме заболяха връхчетата на ушите от студ. Както се казва в една известна литературна поредица, "Иде зима"...

# 367
pandora-голям сладур си имате Heart Eyes Heart Eyesда му намачкаш ушите от мен/въпреки,че не бива/ Hug
[
Хейли, "обирджиЙ"  Sick
Скрит текст:
Вече не знам дали да се смея или да плача с това ужасно и вездесъщо й. Разбирам да е техническа грешка (и аз правя такива), но това с й-то при мн. ч. е масово явление.
просто нямам думи,то да кажеш първокласник-да му простиш,ама от възрастни е срамота посто #CrazyТо грешки всеки прави,ама тия "грешки" са в главния мозък PeaceИ бихте ли ми казали как се пише И с ударението Praynig Mr. Green

# 368
  • Страната на чудесата
И аз искам да знам за и с ударение Praynig
В нашето семейство очевидно аз съм алфата, но то и няма как да е другояче-мъж ми няма абсолютно никакъв опит с кучета, а и грижата му за Рая е в сферата на гушкането само. Диването вече реагила правилно на "Ела", "Не" и "място".
Обаче снощи се изумих-смятам и дневната дажба и ми прави впечатление, че яде по-малко от нужното. Само че мислех, че за месец е изяла едни 200 грама от храната и стартер и още един пакет от 1 кг. Да, ама не-оказа се, че пакетът е бил 500 гр Rolling EyesАми, в тотал 700 гр. изядени за месец и 100 грама качени-великанка Joy Joy Joy

# 369
Марти, май наистина ще се окаже, че аз съм алфата, правим си експерименти като го викаме при кого ще отиде и 9 от 10 пъти идва при мен като чуе моят глас....  еййййй, милото се побърква от яд...  hahaha На всичко го е обучил той, аз никога не съм се занимавала, само затвърждавам вече научените привички и пак - смея да твърдя, че ме уважава повече.
 А на мъж ми се опитва да хитрува понякога и си прави оглушки..  Mr. Green  

Само така, Киа! Hug Скоро ще ни споделяш и за нови начини, които си открила при възпитанието на Алекс. Не знам как е при вас, но вкъщи дребосъкът при повикване понякога отива при бета член от семейството, особено ако нещо е сгафил. Знае, че там ще намери защита. Искам да вярвам, че Алекс усеща алфата в теб, а не защитника. newsm78 Heart Eyes

Скрит текст:
Ѝ се избира от символите. Отваряш обикновен Documennt ->Insert (от менюто горе) -> Symbol ->  маркираш Ѝ и натискаш Insert

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 11:55 от marta1

# 370
  • София

Ѝ може да се напечата, като се задържи клавишът shift и се натисне клавишът за „ь“!

# 371

Ѝ може да се напечата, като се задържи клавишът shift и се натисне клавишът за „ь“!
хиляди благодарности Жгмъц Hug Hug Hug  bouquet
проба- Ь-не става Tired показва се главно Ь

# 372
нова мама84, виж скрития текст в поста ми по-назад на тази страница. Wink  
И за да не е съвсем off:
- за усмихната сряда! Hug

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 14:09 от marta1

# 373
нова мама84, виж скрития текст в поста ми по-назад на тази страница. Wink 
видях го,ама явно съм мнооого зле Embarassed ooooh!от къде да го отворя това прозорче,дето и го показала,от какъв документ.Тук в този форум или принципно.

# 374
Споко, мила. Ударението на Ѝ при мен също беше загадка. Hug
Отваряш документ на Microsoft Word. След това кликваш върху Insert. Появява се падащо меню. Придвижваш мишката до Simbol и кликваш с ляв бутон на мишката. Излиза ти табличка със символите. Отдясно имаш скролер, с мишката го придвижваш надолу и стигаш до Ѝ. Кликваш върху буквата с мишака и тя се маркира в синьо. Натискаш бутона Insert в долния десен край на табличката. Буквичката вече се е появила в Doc Word. Затваряш табличката и маркираш буквата, която вече се е появила на Doc Word . След това копираш и пействаш тук (Copy-Paste). Така буквичката от "листчето" на Microsoft Word се появява в поста ти от този форум.
Скрит текст:

Моля те, извини ме, ако нямаш нужда от чак толкова подробни обяснения. Hug
Ако някой знае по-лесен начин, да казва.  bouquet

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 15:10 от marta1

Общи условия

Активация на акаунт