Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кастрацията на кучетата и защо е важна?
Какви са чиповете, които се поставят на кучетата и каква е целта на регистрацията в общината?
Какви са ползите от кастрацията на кучетата и какви са някои от предизвикателствата при убеждаване на собствениците на мъжки кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кастрацията на кучетата и защо е важна?
-
Какви са чиповете, които се поставят на кучетата и каква е целта на регистрацията в общината?
-
Какви са ползите от кастрацията на кучетата и какви са някои от предизвикателствата при убеждаване на собствениците на мъжки кучета?
-
Какви са ползите от чиповете за кучета и каква е връзката между чиповете и регистрацията в общината?
-
Каква е важността на чипирането на кучетата?
Не мога да се примиря с чуството,че извършихме предателство спрямо това същество!!!Постоянно мисля за нея,как е,как е преживяла този шок,добре ли е гледана,как ние й липсваме...та ние я взехме на 50 дни.Ей обсебваща е тази любов,боли ме все едно човек съм загубила!Още повече като зная,че е жива,че чака...Моментите когато ми идва да загърбя всичко и да се прибера,да си я взема и отново да сме така щастливи заедно с нея са много често...Но това няма как да стане,тъй като не сме от каприз в чужбина,а трябваше да се спасяваме от финансови проблеми.Нямаше вариянт да не използваме добрия шанс,че можехме да заминем .Моля споделете,ако има някои от вас,преживявали това страдание....КАК СЕ СПРАВЯТЕ?Как се превъзмогва(ако въобще може...)тази буца в гърлото?Не вярвам сред вас да има някои да каже....е куче е все пак!!!Не го приемам така!Затова и се осмелих накрая да споделя тук в тази тема... Пожелавам ви здраве и ще го имате,защото всеки имащ до себе си четириног приятел знае каква радост и какви емоции носи със себе си! 

), та затова не разбирам как нашийникът пречи на дишането. 
Кожените не знам каква им е поддръжката. Аз нашия нагръдник и повод ги пера в пералнята с всички останали нейни неща. До сега нищо не им е станало.
Подобни на тези съм виждала, но по-некачествени ми се струват за около 3 лв. Само, че всичко мисля че им беше пласмаса. И ми се струва че няма да издържат дълго. Дали ще ми дадат в магазина да пробвам на кучето или ще трубва с мерене насляпо да избирам?!

)