Първо ритниче в корема на мама от мартенско бебче - мъж или дама.

• 32 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
TheBlackWidow , не е силно, но пък си мокри. Дали не са води - не е изключено, но девойка назад някъде по темата спомена, че имала същия случай, а лекарката й казала, че е нормално ...Щеше ми се да разбера какво всъщност става, но като не успях да се свържа с гинеколожката поне тук да питам. Днес два пъти я търсих  и не я открих на личния тел. , но утре пак ще звъня.

Здравей! Аз също имам отвреме на време такова течение, като вода. Моля те сподели като се свържеш с гинеколога ти какво ти е казал. Аз утре следобяд съм на преглед и също ще попитам.

# 631
  • Страната на чудесата
Доколкото аз съм запозната, изтичането на околоплодни води не е никак безобидно и може да има летален изход за  плода. В болниците имат тест за да определят дали са околоплодни води, ака, че е от състоянията, които се определят сравнително лесно, но е нужна бърза реакция.

# 632
The_Sunrise Калции се приема даже от началото на вторият триместър.  Би трябвало да го има като добавка в мултивитамина който вземаш.  Ако не, вземай го отделно, много е важно както и за бебето така и за теб.  Сега е момента в който се развалят зъби, калции ще ти потрябва.

За болките - и аз имам болки в кръста и в зоната около пъпа. 

# 633
По-воднистото течение по време на бременност е напълно възможно.Нормално е, но за всеки случай трябва да се консултирате и  с лекар , за да се изключат гъбички или други подобни. Иначе цервикалната слуз постоянно си я има, просто е с различна консистенция през различните периоди.
И при мене е по-воднисто както го описахте.Изключихме гъбички, оказа се че имам много занижени нива на лакто бактерии ,а това води до по-лесната възможност за получаване на инфекции .За да се предпазим от подобно развитие на нещата ми изписа Лактажин http://apteka.framar.bg/30014963/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0% … B0%D0%BF%D1%81-10
Изобщо не смятам,че на този етап става въпрос за изтичане на околоплодни води.Разбира се следящият ви лекар има последната дума.Мен това не ме тревожи.

# 634
По-воднистото течение по време на бременност е напълно възможно.Нормално е, но за всеки случай трябва да се консултирате и  с лекар , за да се изключат гъбички или други подобни. Иначе цервикалната слуз постоянно си я има, просто е с различна консистенция през различните периоди.
И при мене е по-воднисто както го описахте.Изключихме гъбички, оказа се че имам много занижени нива на лакто бактерии ,а това води до по-лесната възможност за получаване на инфекции .
И аз имам течение, понякога по-воднисто,понякога не.Има моменти,при които бельото ми се мокри /сякаш съм се напишкала /  Blush На влагалищния секрет ми излезе     lactobacillus spp ибях доста притеснена.Но се оказа,че това си е съвсем нормална бактерия за влагалищната флора.

# 635
Честно казано, по-скоро ще е леко "подпишкване" това течение, а не околоплодни води Simple Smile Защото бебето натиска мехура. Почти невъзможно е да се случи изтичане на околоплодни води в пети месец, освен ако не е имало да речем някаква тежка маточна инфекция, амниоцинтеза, невнимателен преглед и тн. Вижте тук. http://www.biberonbg.com/info/prom.htm

# 636
Да,simona06 Simple Smile
липсата на бактерията е опасното  Mr. Green
Stella Maria разсмя ме с това "подпишкване"  Joy

Килограмките ми са +5 .Качих ги ударно за 1 месец в самото начало , когато уж повръщах и от тогава на сам си ям,но те са си все толкова Simple Smile Тумбак обаче, дал Бог  Mr. Green
Даже синът ми ме рисува напоследък с някакъв не стихващ интерес  Laughing

Скрит текст:

това дебелото същество с ключ в ръка,което бърза да се прибере в къщи и ни мъжът му с цвете може да го догони,ни развеселеният му син с балона съм аз  hahaha

Спя потресаващо зле и това ме изморява...трябва да се снабдя с оная възглавница...за кърмене...как се водеше... newsm78 във формата на подкова спешно  Laughing

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 13:59 от dennis

# 637
  • София
случват се лоши работи и в по-малки месеци  Confused
не е хубаво да се изпада в паника, но консултация  с лекар и преглед са си полезни.

# 638

това дебелото същество с ключ в ръка,което бърза да се прибере в къщи и ни мъжът му с цвете може да го догони,ни развеселеният му син с балона съм аз  hahaha

Я какви стройни бедра вадиш  Laughing , просто костюмът ти те разширява  Laughing
много ме развесели   bouquet

# 639
Аз имам друг проблем  Embarassed ... малко с гнева.  Много ме бие хормона май защото съм страшно заядлива напоследък.  Направо не мога да се позная.
Не е било така с първата бременност.  Сега се усещам как планувам с кой да се скарам.  Ужасна съм станала. 
Само аз ли съм такава?

# 640
  • Страната на чудесата
Аз имам друг проблем  Embarassed ... малко с гнева.  Много ме бие хормона май защото съм страшно заядлива напоследък.  Направо не мога да се позная.
Не е било така с първата бременност.  Сега се усещам как планувам с кой да се скарам.  Ужасна съм станала. 
Само аз ли съм такава?

Joy
Не си само ти, спокойно-аз го правя и без да го планувам Laughing

# 641
  • София
И мен всичко ме дразни напоследък и се заяждам, особено с мъжа ми. Добре, че е търпелив и ми отстъпва. Не мога да се позная и осъзнавам, че не се държа добре, но ти е по- силно от мен. Simple Smile

# 642
  • Страната на чудесата
Не мога да кажа, че се заяждам, а по-скоро, че много бързо се възпламенявам-направо паля от половин оборот. Налагам си да броя до 10, обаче понякога изпускам контрол над ситуацията.
Дъщеря ми скоро сподели на ухо на баща си, че били виновни хормоните за лошото ми настроение (в отговор на мое хокане за нейното държание) hahaha

# 643
Денис, много си секси даже, дългокрака мацка. Мен пък ме рисува малкият с бебе в корема, много е смешно Simple Smile

Да, онези възглавнички бяха готини, имах и аз такава, ама сигурно съм я подарила на някого.

# 644
Не сте само вие момичета и мен ме тресе нервата,но то най-вече от мъжа ми с другите нямам проблеми,но при него е др понякога дори самото му присъствие ме дразни(голям + ми е досадния свекър който не спира да дразни със миризливите си чорапи и поведение Sick)явно хормоните ме побъркват.
Lucky Plam моята дъщеря тези дни ме скъса от смях след като се развиках на мъжа ми че е забравил да ми вземе нещо сладко от магазина и Али стигна до извода да ме пита щом тате те ядосва искаш ли да си отидем на село там котката няма да те ядосва,а тате да го оставим сам.Пъклените планове са и много присъщи

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 15:04 от aleks23

Общи условия

Активация на акаунт