Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 102-рa тема

• 162 342
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Прекрасни, прекрасни неща отново!!! Peace И много вкусни, със сигурност!  chef

От мен, само едни ябълкови мъфини с орехи и кокос. Не съм готвила, че ще пътуваме за няколко дни, да ми поготвят малко и на мен Wink Laughing

Приятен ден на всички!  bouquet

# 646
  • Пловдив

Здравейте момичета,
След двугодишно прекланяне на таланта ви и ежедневно вдъхновение, изпълнение на хиляди рецепти от вас, най-накрая се записах, надявам се да ме приемете в редиците си, не съм добра с фотото, но се надявам да се понауча с времето.
Благодаря ви за вдъхновението, а от съпруга ми имате огромно възмущение, тъй като сте виновниците за неговото понараснало коремче в последно време   chef
Благодаря за разнообразието и радостта, която вкарахте в кухнята ми   bouquet
Това са шоколадовите мъфини с шоколадов крем по Ири от Слънчевата кухня, единствено съм декорирала с малинки и мента, тъй като шоколада на мен ми идва доста, но на вкус това са най-страхотните мъфини, които съм правила. Ири, Благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 14:36 от luba_rizova

# 647
# 648
  • на втория етаж
От мен Крем-супа от тиква и печени чушки:

Усмихнат ден!   bouquet

# 649
Момичета,пак сте изпълнили страниците с вкусотии!Поздравления за всички! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

От мен eдна пълна импровизация за десерт в стила на днешния празник,за празнуващи и НЕпразнуващи! Laughing

# 650
  • София
 Тиквички.

# 651
  • Варна
Гуинет супер меню а баничката ти е фантазия,ще пробвам рецептата
Тайна,Тя,Лина,Хулиганка,Люба,Ели,Дидинка,Ани,Ангел,Карола,Гисчо,Мими  много вкусотии сте показали
Карола може ли рецептата за курабийките
За днес пилешка супа,пилешко с ориз и един щрудел

# 652
 megansg, може ли рецептата на щрудела. В пилето с ориз чушки и доматки ли има? Много вкусничко изглежда!

# 653
megansg
чуден щрюдел  bouquet

# 654
  • Варна
Да Ния...в тавата всичко в суров вид/само пилешкото малко го заварявам/стрък праз,зелена,червена чушка,стърган морков,два-три белени нарязани домати,олио,сол и чер пипер на вкус и отгоре парчетата пилешко,доливам с вода и във фурната.Като остане на половина добавям ориза и разбърквам няколко пъти.
Щрудела с листи Бела.Два листа поръсени с олио и много плънка от стъргани ябълки,захар,канела,лим.сок и кора и стафиди, смлени орехи.Слагам с лъжица и завивам на не стегното руло,малко го надиплям и нареждам.После режа по средата.Пека и готов напръсквам с водичка и завивам с кърпа.От повечето плънка става като сиропиран.

# 655
Благодаря ти много, megansg!
Ще направя от твоя ориз непременно. На щрудела и аз ще му сложа повечко плънка, че в къщи всички обичаме по сочни сладкиши.

# 656

Чудесни предложения, момичета! Този ориз много ми хареса! И супичките с тиква. Сега съм на такава вълна. За баницата с праз няма да повтарям... още сънувам едни трохички.....

Домашно масло

http://tarakchieva.blogspot.com/2010/08/blog-post_9726.html

топъл хляб

и Ароматен шарен боб с розмарин и зехтин

http://tarakchieva.blogspot.com/2012/10/blog-post_1286.html

Простичко, а тоооолкова вкусно!

# 657
megansg, и аз се огледах в твоя ориз. Свекърва ми прави подобен. Много сочен изглежда.
tarakchieva, страхотно масло!

# 658
Извинете за късният отговор..Рецепта за селски курабийки тук

# 659
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ето ме и мен в най-вкусната тема! За Хелоуин къпкейкс

Кейк попс

Торта

И за да не хванем съвсем диабет, сандвич с пуйка и манчего

Общи условия

Активация на акаунт