Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 102-рa тема

• 162 342
  • 731
  •   1
Отговори
# 75

Сладки с мюсли и ябълки
deiza,моля за рецептата на тези сладки Praynig

# 76
  • DE
Здравейте!
У нас днес на масата, заварена и запечена свинска плешка:

Спокойна вечер!

# 77
Привет и от мене момичета

баба гануш от мене    и ....

Канелен - ябълков сладкиш с крема сирене  и Лулу Благодаря!  bouquet

# 78
досрамя ме да снимам крем карамела  Laughing само за 5 мин след като изстина бях го преполовил в тавата - аз само там правя. 2 л мляко и 12 -на яйца не ми се разпределят в купички. то бива лакомия , ама моето е ...  hahaha
една съфорумка се притесняваше за крема си след 5- я ден става или не за ядене  newsm78
ами да ме покани следващият път да и покажа как се яде като за световно.  Joy

# 79
Браво bongo_2007! И аз искам да ме поканят на крем карамел!... Heart Eyes

# 80
Браво bongo_2007! И аз искам да ме поканят на крем карамел!... Heart Eyes
за по-малко от кило не правя показно. не си заслужава да се раздразня  hahaha

# 81
Да се запиша и аз в новата тема и да благодаря на Пепи за нея!

Тази вечер направих Куркубиня/ако правилно го изписах/.
Превъзходно! Бързо, вкусно и икономично! Благодаря    bouquet
Съжалявам, че нямам фото, но са досущ същите. Още веднъж - поздравления!

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 14:34 от AnMary

# 82
Карфиолената пица стана разкошна.Не мога да ви покажа, че съм без фото.
Който обича карфиол да не се чуди Peace
Катерина мерси за рецептата  bouquetДа те питам блата си става като огретен нещо..имам предвид не стои така като този от тесто.Не може С ръце да се хване парчето нали....или аз по сочен съм го направила някакси newsm78.Сложих саламурено сирене и може затова Rolling Eyesтака да е станало.
Но на вкус е супер Peace

Бъни, радвам се, че ви е харесала все пак. И ние току що изядохме една такава. Този път и моят блат се разкашка и аз го отдавам на две неща - не изчаках блатът да истине преди да наредя плънката; и не изсуших достатъчно доматите. Иначе предния път като я правих си беше точно като пица, да си хванеш с ръка парчето Simple Smile
леле знаех си ,че нещо не съм дочела hahahaАз даже блат не пекох ooooh!.Наредих всичко отгоре като изсуших доматите все пак.Това поне съм запомнила hahaha
Ми то направо друга рецепта станало.Но веше вкусно.
Ох много смешно ми стана hahaha Joy.

# 83
каквото остана от:

запеканка с картофи, лук и наденица

И пилешки крилца със соев сос и картофено пюре

# 84

ЗИЧЕ, що баклава унищожих днес и пак залепнах на подобно, куркубиня-та е много изкусителна. Heart Eyes А чушчения мармалад, страхотен, не знам колко дози вече наварих това лято. Добра ти е идеята за бурканите, че като свършат чушките на пазара, ко прайм тогава без мармалад? Grinning  bouquet

Чудя се аз, че не ми излиза темата в "отговори", а то нова имало. Толкова много вкусотии видях на първите страници, абсурд е да изброя всички. Прекрасни предложения! Crazy  bouquet  chef  bouquet
У нас гИвеч, ябълковият сладкиш на Шула Модан, шоколадови мъфини, мъфини баклава от Танита   bouquet, баклавички.

# 85
  • софия
Ей, нямате стигане! Разкошнотийско-вкуснотийски неща сте показали, а това с мармалада от чушки ми взе акъла. Аз да похваля мъжО, онзи ден му връчих един буркан с пачи крак и ми сътвори чудеса.  Mr. Green Лошото е, че след него в кухнята е потоп. Blush
 Пачи крак с песто и пармезан:

Баница с гъбки, спанак и още сто мерудии:

# 86
Наистина нямате стигане Laughing Браво на всички кулинарки  bouquet  bouquet  bouquet

Записвам се на шеста страница с Мъфини с крем, по идея на Nanita:

Скрит текст:
В сместа за мъфините няма ябълки, след това ги добавих в останалото тесто и доопекох под формата на слдкиш:
Усмихнат ден на всички Grinning

# 87
  • Банкя
 Бишкотиня   Ами това е съвсем обикновен кекс.
3 яйца
1чаена чаша захар
1/2 чаена чаша олио
3/4 чаена чаша газирана напитка
2 чаени чаши брашно или повече зависи от яйцата
1 пак. бакпулвер
ванилия.
Разбиваш яйцятя и зяхярта до побеляване.Прибавяш олиото после газираното.Аз слагам първо бакпулвера и после брашното и ванилията .Сипваш във формата.Оставаш малко от тестото и добавяш какаото .Печеш на 200 градуса .Като се пукне вече го намаляваш на 180.Около 30 мин.

# 88
КАто гледам тази тема и ми се иска да опитам от всичко, огладнявам и никога няма да отслабна, обаче сте като наркотик и не мога да спра.
Набелязала съм толкова много неща като карфиолената пица, сладкото от червени чушки и т.н.
А и много неща правих и останах възхитена, просто обичам да експериментирам .
Благодаря ви   bouquet

# 89
  • varna
Lu,страхотна малинова торта!Може ли рецептата?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт