Новите ни козметични похождения 31

• 57 838
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Лепи  Heart Eyes кои са лаковете, като опито - е последният ми лак, не зная дали е същият, но мисля да е следващият ми поставен  bowuu

China Glaze I'm not a lion
OPI DS Indulgence  Grinning

# 376
# 377
за мен тази спирала не е нищо особено  Peace

Много си права. За съжаление вече я купих и не виждам никакъв обем на миглите си  Close Трети слой нанасям и, обем....няма.
Следващият път ще си купя някоя на Лореал с колаген и няма да се занимавам повече с глупости.

Shocked

Дали пък не е въпрос на мигли?  Thinking Бях готова да се обзаложа, че ще останеш доволна!  Confused

ММда, и аз така мислех но не би. Не зная на какви мигли може да даде обем нещо, което не дава обем. Както и да е. Simple Smile

# 378
  • София
Скромно от мен:

# 379
- Flormar 14  Grinning

# 380
  • София

...
ММда, и аз така мислех но не би. Не зная на какви мигли може да даде обем нещо, което не дава обем. Както и да е. Simple Smile

E, ела да видиш моите!...  Crossing Arms До веждите ми са!  Flutter

# 381
  • в 1001-та нощ
Лепи  Heart Eyes кои са лаковете, като опито - е последният ми лак, не зная дали е същият, но мисля да е следващият ми поставен  bowuu

China Glaze I'm not a lion
OPI DS Indulgence  Grinning

Мерси Ивче, моят е този

Не знам какво излиза на монитора, на живо е малко по-кафенеещ  Blush ох ... нямам търпение да се лакирам  Heart Eyes

# 382
  • в 1001-та нощ

# 383
a.l.e.n.a, четката сега ли си я поръчала или вече е при теб?
И аз съм си поръчала една такава, но все още я чакам да пристигне.

# 384
  • в 1001-та нощ
При мен е  Peace аз винаги показвам само, каквото е дошло  Peace (а не при поръчка), но наистина я поръчах отдавна (20.09.2012  Blush ) - след споделено мисля от Адри  newsm78 през ибей  Blush

Четката е много по-тънка, от колкото се вижда на снимката и не е капковидна, а остра/права  Peace има и протектор  Heart Eyes

Мога да я снимам, евентуално  Peace

Много, много мил подарък от прекрасна съфорумка, на чиято коса съм луд фен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 385
спирала Chanel Inimitable Intense in black:

лак Chanel Lotus Rouge

# 386
При мен е  Peace аз винаги показвам само, каквото е дошло  Peace (а не при поръчка),
Аз пък като един истински представител на зодия овен,винаги показвам каквото поръчам веднага след поръчката Laughing Mr. Green Ами като нямам търпение да чакам да се хваля след седмица Blush

# 387

...

E, ела да видиш моите!...  Crossing Arms До веждите ми са!  Flutter

Моите са предостатъчно дълги, исках обем. Simple Smile

# 388
Milk mask

Milkshake Volume Solution styling

Milkshake whipped cream leave in conditioner  Heart Eyes

# 389

Общи условия

Активация на акаунт