Новите ни козметични похождения 31

• 57 846
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Миналата година я бяха пуснали със сп.Грация тази спирала. Т.е. пак стъпваше толкова. Но ме разубедиха, че не си струва  Rolling Eyes Аз съм се наканила да пробвам спирали на Дебора за обем, но искам една "сребриста".

Никога не е вървяла там, април беше в сп. ОК.  Peace Вероятно се бъркаш...

# 361
По принцип трябва да пише "става за чувствителни очи или за хора с контактни лещи"...Но пък е само 5.90.Дори да не ми пасне,няма да изгубя много Wink

# 362
Миналата година я бяха пуснали със сп.Грация тази спирала. Т.е. пак стъпваше толкова. Но ме разубедиха, че не си струва  Rolling Eyes Аз съм се наканила да пробвам спирали на Дебора за обем, но искам една "сребриста".

Никога не е вървяла там, април беше в сп. ОК.  Peace Вероятно се бъркаш...

Може  Wink За мен тези списания са еднакви  Laughing Сторило ми се е, че беше по-отдавна промоцията.

# 363
  • в 1001-та нощ
за мен тази спирала не е нищо особено  Peace

# 364
  • София

Възможно е. Аз "слизам" от Diorshow на тази и я смятам за достоен бюджетен заместител.  Peace

# 365
  • Стара Загора

и балсама от същата серия  Peace

# 366
Основа за ФДТ
Лосион за тяло Desire me - Escada
Стимулираща маска за скалп -

# 367
  • в 1001-та нощ

Възможно е. Аз "слизам" от Diorshow на тази и я смятам за достоен бюджетен заместител.  Peace

и аз трябва да призная, че все още съм във възхита от ИСЛ и Ланком и може би затова не се впечатлих, макар, че първите ми отзиви бяха:"Не е лошо, добре е!", но с времето се отказах  Peace

Диоршоу за сега също не ми хареса, но съм си взела още 2 други на марката и окончателно ще преценя - дали са за моите мигли или не  Peace

# 368
за мен тази спирала не е нищо особено  Peace

Много си права. За съжаление вече я купих и не виждам никакъв обем на миглите си  Close Трети слой нанасям и, обем....няма.
Следващият път ще си купя някоя на Лореал с колаген и няма да се занимавам повече с глупости.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 17:03 от Lemy

# 369
  • София
зарадва ме едно пакетче пристигнало в офиса докато ме е нямало

# 370

- харесва ми!!!!

# 371
# 372
  • в 1001-та нощ
Лепи  Heart Eyes кои са лаковете, като опито - е последният ми лак, не зная дали е същият, но мисля да е следващият ми поставен  bowuu

# 373
  • София
за мен тази спирала не е нищо особено  Peace

Много си права. За съжаление вече я купих и не виждам никакъв обем на миглите си  Close Трети слой нанасям и, обем....няма.
Следващият път ще си купя някоя на Лореал с колаген и няма да се занимавам повече с глупости.

Shocked

Дали пък не е въпрос на мигли?  Thinking Бях готова да се обзаложа, че ще останеш доволна!  Confused

По темата: 30 ml Gucci by Gucci

# 374

Общи условия

Активация на акаунт