Новите ни козметични похождения 31

• 57 745
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Алена, напиши моля те номерата на опитата.. много ми харесаха ..   bouquet

# 601
essence Colour3 06 Ticket To The Show
catrice молив за очи (невероятен цвят, купих си втори за да си имам запас  Blush) 100 name it as you like 
дву-фазен дегриматор
лак 560 на севънтийн от супер шайн серията - много тъмно лилаво http://seventeencosmetics.com/en/colour/nails/super_shine.html
и спирала на севънтийн цвят plum brown http://seventeencosmetics.com/en/colour/eyes/the_stylist.html (тук цветът е написан бургундско)

# 602
  • в 1001-та нощ
Алена, напиши моля те номерата на опитата.. много ми харесаха ..   bouquet

от Джеймз Бонд колецията са  Peace

opi the spy who loved me

opi die another day

opi skyfall

ето всички

разбира се - много искам да взема и "Златното око"  Blush не е като да нямам 5 златни лака  Mr. Green

# 603
При мен лаковете на ОPI издържат един ден, та и по-малко  ooooh! Twisted Evil , а имам техни лакове и ми харесват. Предполагам ако и аз съм с гел ще ми издържат повече.  Thinking
Един ден при Опи? Предполагам си със супер мазна плочка. Аз с мазна, но Опи ми държат по над 5-7 дни, а DS и повече.

# 604
  • София
И аз ОПИ не ползвам. Имам останали 3-4 броя - упорито си купувах по едно време и все съжалявах после, защото и при мен издържат само по няколко часа. А отлично знам как да се лакирам - база, топ... Други лакове ми седят по 1 седмица без да мръднат.

# 605
Аз съм забелязала, че някои цветове на OPI ми издържат 10 дена, други и един не изкарват. А по принцип съм със суха плочка (като всичко останало) и лаковете при мене седят дълго, чак ми писват. Сега съм на вълна нюд лак и съответно ползвам един-два, даже много често съм само с гланц. Не знам какво ми стана, но не ми се ходи с шарени нокти. В краката обаче съм като вампир. Или тъмно червено, или черно.  Laughing

# 606
  • София
И на мен ОПИ без топ лак отгоре ми издържа точно два дни,но с топ лака изкарва около седмица,зависи от цвета.
 Основата и топ лака ми са на ОПИ и определено си заслужават.

# 607
  • Бургас
Колко струва лак на Опи?Наистина са много красиви цветовете,някак стил винтидж

# 608
И на мен ОПИ без топ лак отгоре ми издържа точно два дни,но с топ лака изкарва около седмица,зависи от цвета.
 Основата и топ лака ми са на ОПИ и определено си заслужават.

Аз също винаги ползвам основа и топ лак, но това не спасява от някои супер нетрайни лакове. Не знам до какво е, не винаги явно е до марка, до суха или мазна плочка. Много суперлативи например четох за новите лакова на GR, тези с плоската четка, а при мене издържа точно няколко часа и започна да се бели. С хубава основа и топ лак. Такова чудо не съм виждала.

# 609
20 лв. са. Показаните лакове са от коледната им колекция, която в момента се продава само в официалния магазин в София и то само и единствено цялата колекция. Ноември месец ще бъдат пуснати за продажба отделните лакове. Сега зареждат само салоните, който иска бройки поръчва от нета.

# 610
  • Бургас
Аз имам от магнитните лакове на ГР и стоят докато не ги махна,рекордът е 7 дни,при положенеие,че мия и готвя

# 611
Аз имам от магнитните лакове на ГР и стоят докато не ги махна,рекордът е 7 дни,при положенеие,че мия и готвя

Кои са тези магнитни лакове на ГР?

# 612
# 613
  • София
Алена   bouquet

# 614

Missha Perfect Coverage N21

Общи условия

Активация на акаунт