козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 762
  • 435
  •   1
Отговори
# 165
Сега без да съм пристрастна да кажа и аз . Вчера си взех кремчетата от аптеката и естествено ги пробвах веднага  Flutter и по няколко пъти до днес. Харесват ми кремчетата за лице кожата ми става наистина мека и  усещам сухата си кожа омазнена(това търсех като ефект). Не ми допада аромата на нощния кой знае колко, но по важно е действието на кремчето  Wink .
Крема за ръце също ми действа много добре, изненада ме приятно, много е добър.
Мазах се и с антицелулитния и кожата ми стана много приятна, целулита не знам дали ще намали(ще видим след време). Миризмата на канела е доста силна, но аз я харесвам.
Веси, наистина ли околоочния крем мирише на мента или нещо подобно? И би ли ми препоръчала друг, ако е така?   bouquet
Мога да кажа накрая, че съм много доволна, харесват ми продуктите.  Peace

# 166
Ясно! Мерси! Разбрах  Hug
Но ако за момента се смеси мляко с хума без да престоява, не би трябвало да става тази реакция нали?

Ми не е проблем - от личен опит казвам, понеже и аз така практикувам Wink

bouquet

# 167
Сега без да съм пристрастна да кажа и аз . Вчера си взех кремчетата от аптеката и естествено ги пробвах веднага  Flutter  Харесват ми кремчетата за лице кожата ми става наистина мека и  усещам сухата си кожа омазнена(това търсех като ефект). Не ми допада аромата на нощния кой знае колко, но по важно е действието на кремчето  Wink .
Крема за ръце също ми действа много добре, изненада ме приятно, много е добър.
Веси, наистина ли околоочния крем мирише на мента или нещо подобно? И би ли ми препоръчала друг, ако е така?   bouquet
Мога да кажа накрая, че съм много доволна, харесват ми продуктите.   Peace

БЛАГОДАРЯ  newsm47
За аромата на нощните кремове не се бой - следващите партиди вече ще са еднакви с аромата на дневния Wink А аз пък лично го харесвам  Peace
За околоочния с Ройбос - ми просто парфюмната композиция се казва "Минт", но не е мента. Навярно е вложена вътре ... Мисля, че в лечител няма да ти откажат просто да помиришеш гелчето Wink
Иначе, ако искаш да е крем - можеш да си вземеш нашия Нощен крем за около очи - морски колаген, вит. А и Е, билкови екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа.
Екстрактите действат активно срещу подпухването, а освен това:
Див кестен - укрепва и тонизира стените на кръвоносните съдове;
Слез - омекотява, овлажнява и стяга кожата;
Глог - овлажнява и тонизира;
Ружа - действа омекотяващо и противовъзпалително, намалява подпухването.
 Hug
Ако държиш на гел, то тогава вземи си гелчето с алое на Ейвън Simple Smile

Желая ти   bouquet кожа!

# 168
здравей Веси,

отдавна следя темата  Peace
за първи път чух за Талодерма преди около 5 години. Но до преди година не успявах да открия никъде продуктите. Сега се зареждам от Лечител и съм много доволна. Мама също ползва вашите кремчета за суха кожа. Моята е по-скоро проблемна и затова съм най-доволна от хумата  Grinning
Последните ми придобивки са околоочния гел с Ройбос и антицелулитния масажен крем - и от двата продукта съм очарована (надявам се да постоянствам с антицелулитния, за да забележа резултати)

# 169
здравей Веси,

отдавна следя темата  Peace  ....
Сега се зареждам от Лечител и съм много доволна. Последните ми придобивки са околоочния гел с Ройбос и антицелулитния масажен крем - и от двата продукта съм очарована (надявам се да постоянствам с антицелулитния, за да забележа резултати)

МНОГО СЕ РАДВАМ да го чуя!  Hug
Няма нужда от много чакане с анти-целулитния крем - аз съм пухкавка, а имам резултати за 3-4 дни. Използвай следната схема - 3 седмици мазане, 1 седмица - почивка. Wink

Желая ти   bouquet кожа!

# 170
Благодаря Веси!

успях да се регистрирам най-накрая (преди 10-ина дена 2 пъти опитах, но не получих обратен и-мейл за активиране на регистрацията).
Бях забравила за тази схема при антицелулитния крем, въпреки че и преди си я споменавала. Исках също да ти кажа, че от околоочния гел леко ми пари когато го нанеса, но за по-малко от 10-ина секунди. След това нямам никакъв проблем през целия ден. Докато от други кремчета не само че ми сълзят очите, но и се подуват. Явно и аз имам лека непоносимост към ПК  Sad
Смятам да си взема и нощния ви крем - кожата около очите ми е доста суха, за разлика от кожата по лицето, и се налага и вечер и сутрин да си слагам крем.

Желая ти лека работа!

# 171
Здравей, Веси използвам нощния крем за чувствителна кожа и лосион за слънце и съм много доволна. Сега искам да те питам има ли някакво средство на Талодерма, което да се бори със спуканите капиляри по лицето? Благодаря предварително

# 172
Докато от други кремчета не само че ми сълзят очите, но и се подуват. Явно и аз имам лека непоносимост към ПК  Sad
Смятам да си взема и нощния ви крем - кожата около очите ми е доста суха, за разлика от кожата по лицето, и се налага и вечер и сутрин да си слагам крем.

Здр   bouquet
Навярно очите ти подпухват от по-тежки кремове, в които има повече мазнини - това е често срещано. Гелчето ти понася именно заради това Wink
А що се отнася до сухотата в областта около очите - нормално! Там няма мастни жлези! Кожата е многократно по-деликатна и се влияе лесно от атмосферните условия Wink
Успех с нощното кремче  Hug

# 173
Здравей Веси!

Вчера след работа успях да хвана магазина на Лечител отворен и веднага се възползвах  Laughing Взех си тоник за смесена кожа, вазелин за устни и регенериращия крем за тати (аз ползвам Е-1, но за него Е-2 е по-подходящ). Чудех се дали мога да взема нощния крем за лице с Ройбос за мама? Нейната кожа е суха, тя има още от нощния на Цветуща кожа, но исках да й направя подарък. Продавачката обаче не можа да ме посъветва, пък и честно казано повече доверие имам на теб  Flutter

# 174
  • Габрово
Здравей, Веси!
Страхотно е, че има кой да дава съвети за козметиката и то от "кухнята" на продуктите.
Бих искала и аз да питам какви продукти да си взема. Почти на 29 съм. Кожата ми е суха през зимата и нормална, към мазна през лятото. Имам акне, което е на хормонална основа и не се е повлиявало от никаква козметика досега. Ползвам околоочен крем на Лиерак за хидратиране и успокояване, но леко ми пари като го нанеса за няколко секунди. Та какъв крем(дневен и нощен) да си взема за зимата сега, и какъв за лятото?За около очите този с ройбойс или вашия? За тялото кой номер Еудермол - кожата ми според мен  е средно суха - не се лющи, но "опъва"? И къде в Габрово се предлагат продуктите на Талодерма?  А не може ли да се предлагат в ДаНет?
Благодаря предварително!

# 175
Здравей Веси!

Вчера след работа успях да хвана магазина на Лечител отворен и веднага се възползвах  Laughing Взех си тоник за смесена кожа, вазелин за устни и регенериращия крем за тати (аз ползвам Е-1, но за него Е-2 е по-подходящ). Чудех се дали мога да взема нощния крем за лице с Ройбос за мама? Нейната кожа е суха, тя има още от нощния на Цветуща кожа, но исках да й направя подарък. Продавачката обаче не можа да ме посъветва, пък и честно казано повече доверие имам на теб  Flutter

Благодарско за доверието, Десика!  Hug
 smile3521

Нощният с Ройбос е подходящ - да. Освен екстракта има и няколко масла, които добре овлажняват, а някои се прибавят и с цел превенция на преждевременното състаряване на кожата. Има масло гроздови семки, масло кайсиеви ядки, бадемово масло, масло от житни кълнове и масло от явокадо + вит.А и Е Wink

Желая ти   bouquet кожа!

# 176
Здравей, Веси използвам нощния крем за чувствителна кожа и лосион за слънце и съм много доволна. Сега искам да те питам има ли някакво средство на Талодерма, което да се бори със спуканите капиляри по лицето? Благодаря предварително

Същият този крем за чувствителна кожа, dary!  Flutter
Конкретно в случая това е заради вложения екстракт от Див кестен - знаеш как действа... напоследък се проивеждат широка гама продукти за третиране на разширени вени и за укрепване на стените на кръвоносните съдове с Див кестен. Другите екстракти и липсата на парфюм в крема съдействат за чувствителност, която се свързва с алергични реакции, а Кестенът - за капилярите.
Можеш да подсилиш ефекта и с тоника, който също има екстракт от Див кестен, а освен това от Жълт кантарион, Лайка, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец. Кипарисът също успокоява дифузното зачервяване и укрепва кожните капиляри!

newsm10
 Hug

# 177
Веси, дано не ти дотягам вече с въпросите, но се чудя кой крем за тяло да си взема. Кожата ми не е много суха, може би е нормална, но понеже се къпя всеки ден поне по веднъж, ако след това не сложа крем, много ми опъва на кръста и около талията (на тези места съм забелязала понеже ходя на каланетика 3 пъти в седмицата и като разтягаме се усеща Confused) Ако ми предложиш Еудермол, то кой номер? Или да си взема от тези кремове за тяло в кутиите по 250 мл? В чуденка съм  Rolling Eyes, досега съм ползвала различни лосиони за суха кожа на Ейвън, Дева, Рефан и на Българска Роза Карлово, но не съм попаднала на такъв, който да искам да си купя за втори път!!!

# 178
  • виртуално
Здравей Веси,
досега не съм ползвала нищо от Талодерма, но след толкова много добри отзиви от други майки съм решила да пробвам.
Искам да си купя дневен крем, околоочен, за ръце и балсам за тяло.
На 37 години съм , кожата ми е нормална, леко мазна в Т-зоната. Откакто се помня все имам леки сенки под очите. Очаквам с нетърпение съвет

# 179
Веси, дано не ти дотягам вече с въпросите, но се чудя кой крем за тяло да си взема. Кожата ми не е много суха, може би е нормална, но понеже се къпя всеки ден поне по веднъж, ако след това не сложа крем, много ми опъва на кръста и около талията (на тези места съм забелязала понеже ходя на каланетика 3 пъти в седмицата и като разтягаме се усеща Confused) Ако ми предложиш Еудермол, то кой номер? Или да си взема от тези кремове за тяло в кутиите по 250 мл? В чуденка съм  Rolling Eyes, досега съм ползвала различни лосиони за суха кожа на Ейвън, Дева, Рефан и на Българска Роза Карлово, но не съм попаднала на такъв, който да искам да си купя за втори път!!!

Ами значи си за ЕУДЕРМОЛ 5 - суха кожа. Но той не е ароматизиран. Само 2 и 3 са.
Можеш да си вземеш РУБЕДЕРМ 1 или 2(ароматизиран). Те са кокосово масло и пчелен восък, но мазнеят повече отколкото ти е нужно в случая, струва ми се.  Thinking
Мисля, че най-добре ще е да направиш следното:
1. Не използвай сапун (ако използваш)! Само душ-гел, който вече си оценила като подходящ за теб.  Naughty Аз лично много добре понасям Сенсис на Ейвън, а кожата ми се дразни от детергенти.
2. Вземи си Еудермол 5 и Един флакон бадемово масло на Икаров. Първо си намажи с бадемовото по-сухите места, а след малко навсякъде с Еудермолчето и мисля, че ще ти се успокоои кожата  Flutter
И двете неща са естествен и благотворен продукт.
Мисля, че няма да сгрешиш Wink
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт