Чудна есен наближава, ЯНУАРска мама все по-нетърпелива става - 7

• 34 114
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Госпожа Тони, как се чувствате с промяната на семейния ви статут? Честито! И наздраве! с портокалов сок Laughing

Теди честито и на теб Hug
А относно мръсните пелени, сега разсъждаваш така, но ще видиш, че като настъпи момента, въобще няма да се гнусиш, даже няма да ти мирише неприятно.

И аз преди няколко дни се поразболях, най-вече ме болеше гърлото и не можех да преглъщам. Направих си един хубав компрес с домашната ракийка на татко, изпих 2-3 горещи чая и на другия ден бях "пушка". Сега ми е само малко дрезгав гласа, иначе съм ОК.
Та, бабините илачи не са много за подценяване Peace

Аз с дъщеря ми не съм имала никакви контракции, нито подготвителни, нито никакви. Така че не е задължително всяка мама да има. Даже по-добре да няма, сравнявайки със сегашното ми положение. Тогава, освен корема нищо друго не ми подсказваше, че съм бременна, а сега постоянно охкам, пъшкам и се оплаквам ooooh! Как ме търпят, не знам!
И на мен ми е едно такова тежко и се задъхвам, място не мога да си намеря.

Да се похваля, утре може би ще отскочим до БГ. Много се радвам! Ще видим наште, ще чуя малко родна реч, пък и да се поразходим малко newsm68

# 676
Момичета,а бе колебая се между две имена:Александър и Адриан,обаче и за двете имам забележки Joy
* Александър /Алекс,Санди и т.н./- силно,мъжко,звучно име,обаче е супер разпространено.В класа ще са поне 3,4 бр. ooooh!
*Адриан- в началото ми звучеше малко гейски  Laughing ,ама мъжо само за това име ми говори и вече започна да ми харесва.
Кажете и вие какво мислите,че не остана много време и ще си остане детето без име Laughing
А и като презиме Александров и Адрианов... newsm78...еееех,трудна работа Whistling

# 677
  • София
Джинджър, и двете имена са много хубави  newsm10 Лично имам афинитет към Александър (красиво, царствено име, чудесно звучи на умалително) и ако не те спира неговата масовост като причина, действай. То, което си е хубаво, си е хубаво!!! А за презимената не се притеснявай - като му дойде времето няма законови пречки да е Александър или Адриан и то, дори напоследък наблюдавам някаква тенденция за все по-масово използване на целите имена, отколкото на -ов, -ев и т.н. На мен на първо четене ми беше странно, но се оказа, че дори ММ го приема съвсем спокойно Simple Smile

# 678
Благодаря ти,Вели! Hug Малко ме поуспокои....а Адриан не ти ли звучи малко...ммм...да го нарека "лигаво"  Rolling Eyes
П.П. А за Денислав /Денис,Денка Laughing/ какво ще кажете? newsm78

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 14:52 от Джинджър 82

# 679
  • София
AtenaotnA married txtloves за много години и щастлив семеен живот,а най-хубавия сватбен подарък ви го пожелавам безпроблемно след 2 месеца   ylinfant
Джинджър 82 - и Адриан и Александър  са много хубави имена и то царствени,все на известни владетели, Адриан значи "силен" и "мъжествен" а и е по-рядко срещано от Александър,не мисля че e лигаво Flutter

# 680
Здравейте мами предварително се извинявам ако има такава тема.Вече насочили сте се как ще раждате и къде?Някои може ли да ми каже примерен списък за родилното.

# 681
Джинжър - на мен и двете ми харесват, но повече клоня към Адриан, че Александър много  масово.
И ние имаме 2 като вас сходни - Борис и Богомил, аз ту съм за едното, ту за другото. Ако бебо се роди на Йордановден обаче много ще  ме улесни  Laughing С тези мъжки имена много ми е трудно.

# 682
АдрианHeart Eyes е страхотно. На галено може Ади. И хич не ми е ге*ско.
Александър е много масово и не ми харесват галените му форми.
Денислав ми беше фаворит, ако нашето бебе беше момченце, макар че мъжът ми тотално го отказа.

За пелените - определено съм доволна от Памперс. Многократните излизат скъпо и наистина е голяма хамалогия. И без това свободното ми време е кът, че да си го усложнявам излишно.  Peace

Тони, честито.  married

За тоновете - моята хич не ще да се занимава  #Crazy , а трябва. Вика, ако толкова искам, да ходя в някоя болница да си ги плащам.  Shocked Другата седмица съм пак на полуФМ, че с тези води....  ooooh! дано са влезли в норма.

И понеже все викам "всичко си имаме", се оказа, че май ще трябва да купуваме гардеробче и на бебка. Определено на каката гардеробчето е тясно и ще си е само за нея, бебка ще е с ново.  Flutter

# 683
Много ви благодаря,момичета! Hug Hug Hug
А вие какви имена избрахте?

.....С тези мъжки имена много ми е трудно...
Аха... ooooh!

...Денислав ми беше фаворит, ако нашето бебе беше момченце, макар че мъжът ми тотално го отказа...
И на мен ми беше фаворит,и моят мъж категорично го отказа...интересно Laughing

# 684
Джинджър и на мен ми харесват и двете, но повече клоня към Адриан - звучи ми много красиво и секси Wink така де, след години ще е един прекрасен мъж със секси име.

Аз уж се бях спряла на едно име - Ивони, но напоследък и София ми се върти като вариант Thinking Моля ви, споделете вие какво мислете Hug Кое от двете ви харесва повече?

Силвия върни се 2-3 страници назад, там публикувах един много изчерпателен списък и за родилното, и въобще. Освен това и на първа страница можеш да откриеш нужната ти информация Peace

# 685
  • Варна
Джинджър и на мен ми харесват и двете, но повече клоня към Адриан - звучи ми много красиво и секси Wink така де, след години ще е един прекрасен мъж със секси име.

Аз уж се бях спряла на едно име - Ивони, но напоследък и София ми се върти като вариант Thinking Моля ви, споделете вие какво мислете Hug Кое от двете ви харесва повече?

Кости, София ми е едно от имената фаворити за момиче, обаче преди месец в работата ми започна момиче, което се казва Ивона и наистина звученето е страхотно и често чувам коментари от клиенти, колко и е хубаво името. Избора ти е много труден. Не мога да избера от двете нито едно... макар че си имам слабост към София.

Джинджър - за мен Александър е най-силното мъжко име и ако нямах задръжки от това че ще е кръстено на някой или че е често срещано бих се спряла на него. Честно казано ще се радвам ако някой сподели други мъжки имена, които да са толкова силни като Александър...

# 686
  • София
Ние ще си имаме момиченце и си признавам чистосърдечно, че още сме до никъде с имената - на мен ми идват такива като Белослава, Сияна, Ния, Карина, но таткото още не се е произнесъл.......но пък, ако беше момченце, много ми харесват Калоян (едно много популярно в последните години име), Деян, Валентин Crazy

# 687
Кости, аз съм за София! Обожавам го това име, много красиво ми се струва!  Peace

# 688
И на мен ми харесва София.  newsm26

# 689
оххх, и ние сме до никъде с името.аз съм си харесала едно вече ,ама мъжа ми не го харесва напълно и аз вече започвам да имам колебания,но не мога да почувствам никое друго име за сега  //// та името ще го споделя ,че ми се пръска главата вече - Тадея е то .... хем ми харесва хем не съм сигурна , но друго нямам , а и мъжа ми няма други предложения ... не знам как ще се разберем....

Общи условия

Активация на акаунт