Чудна есен наближава, ЯНУАРска мама все по-нетърпелива става - 7

• 34 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
AtenaotnA  newsm67 newsm24 честито и за много години
 bubi_barabata - Вис Виталис определено е добър магазин,оттам взех количката и скринчето за бебко Flutter
Velina25 - леки последни месеци на бременността  Hug preggo и аз неслучайно съм си сложила такова заглавие на "бременилската"  си линийка,това е най-големия дар от Господ sling

# 571
Буби мерси Hug Наистина е много гот да пазаруваш за мъниците. Аз даже веЧе не се заглеждам по неща за мен, оЧите ми все по детските и бебешките нещица шарат Heart Eyes

Velina25 добре дошла сред нас Hug
Живот и здраве ще се радваш и ти на две, а защо не и на повеЧе деца.

AtenaotnA, Страхотно сте го измислили!  Hug  С тези мотори на сватбата, не казвай че затова Бон Джови ще идват в БГ!!
Laughing Ама няма ли да е супер, а?

# 572
  • София
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане Hug Лек и успешен следпразничен завършек на нашите бременности и куп здрави и прекрасни дечица!!!

Определено и аз трудно се въздържам от пазаруване за бебка.....то затова и не се въздържам Joy въпреки, че съветници на принципа "рано е да се купува" все се намират около мен, но слава богу, са малко...ама кога, в най-дълбоката зима ли да обикаляме по магазините?!!!  Whistling

# 573
Момичета здравейте!Най-сетне се престраших да се регистрирам в темичката иначе ви следя още от началото Grinning.И аз чакам бебка през януари.Като гледам,все сте млади майки,аз се падам ''по-дърта'' от вас Mr. Green.Това ще ми е второ дете,ако е рекъл господ Praynig.Имам батко от първия брак на 15 г.През много перипети минах,докато се получи тази бременност,та не смея да се израдвам.Ама тез подробности по-нататък,че сега нямам време да влизам в детайли.
Гледам и авторката на темата Кости е в Гърция,много искам да знам как протича раждането тук.От 3 год близо съм в Гърция,с езика съм много зле все още,добре че геноколожката ми е българка.
Пробвах да сложа лентичка,но не ми се получава. Tired

# 574
Velina25  , Evana , добре дошли сред нас. Желая ви приятни оставащи месеци от бременността и прекрасен завършек януари месец.  Hug
Благодаря на всички за пожеланията. Mis_hell , това с Бон Джоуви е чудесна идея!!! Дали ще се навият ако ги викна да ни попеят  Mr. Green Ето това вече ще е сватба - мечта ...плаж , мотори и рок ..... Eееех !!!   Kissing Heart

# 575
Evana добре дошла и на теб Hug
Къде живееш, предполагам в Атина. Там не знам как е, но като имам малко повеЧе време ще ти разкажа как е тук в Серес. И как да си сложиш лентиЧка Peace

За кога ти е терминът? Какво Чакаш?

# 576
Velina25  , Evana , добре дошли Simple Smile

AtenaotnA, честито!

Ние решихме да поизчаме със сватбата, иска ми се да влезна във форма след раждането и тогава.

Иначе предложението беше много романтично... един прекрасен слънчев ден, на панорамата на една катедрала в Будапеща, където се вижда града и Дунава, на площада свиреха музиканти.... толкова ми е хубаво като се сещам за този миг Simple Smile))

# 577
Здравейте, здравейте...
Тони честито за годежа, пожелавам ви да създадете най-хубавото семейство, леко и безаварийно
Аз съм на седмото небе, защото нашия татко се прибра изневиделица - пуснали ги 4 дни отпуск. За жалост утре си отива, но поне се видяхме, понапазарувахме на дребното и на каката разбира се, че иначе щеше да е една сръдня.....
Много е хубаво така като не сме се виждали толкова време и само се радваме един на друг. Вероятно ще си дойде за празниците или освен ако бебето не ни изненада.
Иначе сме ок, чат-пат ме стяга корема, но като цяло е ок.
Това е от нас засега,,,,лек и усмихнат ден

# 578
Здравейте ,момичета, последните дни ме тресат сватбени трепети  married и не съм споделяла за бебешките,ама то и няма кой знае колко такива за споделяне в момента.
Дребния мърда ужасно много , вече на моменти болезнено.Ритниците са много по-малко ,но имам чувството че се върти като пумпал.Дано да не е само наляво-надясно , ами и най-накрая да се врътне надолу.Иначе ще прилагам метода с прожектора,който някой беше споделил.
В понеделник ще ходя да правя Медицинското за гражданския брак и ще мина през ендокринолога , да проверим оная работа с гушата. Вчера за част от секундата ми стана едно такова странно ,сякаш ме хвана за гърлото някой и ми премаля , но ми мина веднага.В квартирата нямам апарат за кръвно ,но предполагам ,че рязко ми е паднало кръвното и от това е станало. Вероятно затова лекарката от ФМ ми каза след 30-та седмица вече да не карам кола ,че може да има резки прилошавания.Мен така или иначе отдавна вече не ми дават да карам колата ,така че това няма да е проблем  Crossing Arms
mimik , много се радвам за теб.Знам какво е половинката да се върне след дълга раздяла  , пожелавам ви да се насладите "на Мах " на времето заедно !  loveuuu

# 579
  • Варна
Увеличава се дружинката   bouquet Това е добре, значи пролетта е била благодатна  Simple Smile

Иначе предложението беше много романтично... един прекрасен слънчев ден, на панорамата на една катедрала в Будапеща, където се вижда града и Дунава, на площада свиреха музиканти.... толкова ми е хубаво като се сещам за този миг Simple Smile))

Мястото там е наистина страхотно. Пак ще отида в Будапеща, когато имам възможност и то за по дълго. Тази година направихме пътешествие по Дунава с кораб и разбира се имаше спирка в Будапеща. Там на пристанището с моя мъж празнувахме 13 години откакто сме заедно  Simple Smile Пътешествието си беше и подарък за годишнината! Ние сватбата много много не я отбелязваме Simple Smile Тя си беше нещо между другото и по скоро да съберем роднините   Laughing Като се замисля всичките родители накуп се видяха май на изписването на сина ми и после година по късно на сватбата  Joy  Joy Joy Голямо семейство - като се прибере мъжа ми ни трябва месец та да обиколим всички баби и дядовци  Laughing

# 580
И аз съм от феновете на Будапеща!  Peace Много близка моя приятелка е унгарка от там и много ми се ходи на гости да я видя, тя наскоро роди. Но... ще почакам, сега има други задачки на дневен ред.  Mr. Green
Иначе градът е идеален за романтични поводи!  Wink

# 581
Здравейте и от мен! И аз се стягам за януарска мама, въпреки че докитата само ме спичат, че едва ли ще изкарам до тогава.Термина ми е на 12.01.2013.
Относно ентусиазма, който ме обхваща с пазаруването на бебешки работи, много бих се радвала да ме светнете по следния въпрос:
вярвате ли в суеверията, че преди бебето да е факт не трябва нищо да се купува;
и тъй като от прочетеното останах с впечатление, че някои от вас вече пазаруват - какви неща купихте вече за новото бебе????

Аз не съм привърженик на това, че докато ме изпишат от болницата родата и мъжа трябва всичко да напазаруват - все пак искам аз да си избера нещата. .. и да поясня, че беба е 1-ва и нямам нищичко, което да ползвам от батковци или каки.

p.s. заобиколена съм от баби, които дават суеверни съвети и се опитват да се налагат, затова ще съм благодарна ако ми споделите разбиранията си по въпроса като хора в моето положение и на моята възраст.

предварително благодаря

# 582
  • София
ronny851111 първо да ти пожелая леки последни месеци на бременността Hug
Иначе за суеверията бъди на принципа "през едното ухо влиза,през другото излиза"  Mr. Green ,защото само ще се дразниш.За 4те или 5 дена,когато ще си в болницата,ако оставиш на мъжа да накупи нещата,те ще бъдат купени от ... майка ти,зълвата (ако имаш такава) или свекито,които дори да са максимално добранамерени нямат твоя вкус,а и майката ти и свекърва са от друго поколение,с други разбирания.Смело си направете кефа с мъжа и си купете някои неща предварително,но е добре да си направите и списък,защото например с дрешки и играчки не е нужно да се прекалява (макар че са много притегателни като покупка) ,защото страшно много ще получите като подарък.
Ние с мъжа още август взехме креватчето,а миналия месец взехме количка ,скрин-повивалник и ваничка  travel

# 583
Рони , добре дошла в нашата темичка , дано да ти е весело тук и със здраве да си носиш коремчето до януари месец. И на мен новия док ми смята термин 12-ти и също като теб се моля да дочака бебчо до тогава.Относно суеверията - аз искам сама да си купя всичко затова си казах че след като вляза в 7-мия почвам да купувам.За сега съм осигурила само количката.Иначе от сестра ми ще взема   кошара ,ваничка ,повивалник , шезлонг и само по тази причина не мисля за купуването им ,но другата седмица мисля вече да започвам да ги преглеждам и тях ,че каквото има да се пере или нещо ако не става за ползване да имам време да реагирам.Вече имам една торба дрешки от нея.Не съм започнала да купувам нови само ,защото ме тресат други емоции в момента. Вече сме в 8-ми месец.Дето се вика ей сега можем да родим....няма кво да му мислим още.

Аз да се оплача. Днес имам адски шибан ден. Имах уговорка да ходим с майка ми по магазините да си намеря рокля за 7-ми. Тя дойде в 100 часа понеже трябваше да гледа на сестра ми децата,а те както винаги пресрочиха часа в който бяха казали че ще ги вземат.Видях ,че в тъпата квартира около прозореца цялата стена е в мухъл,понеже уникалната дограма прави такъв конденз ,че мамата си **** ..Идеята беше майка ми да пръсне стената със Саво,за да не го вдишвам аз и да изчезваме .... да ама не - текна пералнята .... айде дърпай, чисти .... Накрая излязохме в 4 часа и тя тръгна най- спокойно да си мери, като че ли за нея сме тръгнали.Адски ме изнерви защото нямах време ,понеже сме на гости от 7:30 и трябваше да се прибирам бързо.
И в допълнение - за прекрасната ми фигура официални тоалети няма !!!  smile3511

Звънях и на един фотограф днес ,на 7-ми да дойде да направи 10 снимки само в ритуалния дом , да си го имаме за спомен - оня ми вика 50 лв..... Ти луд ли си?!?!?! Че то за цяла сватба хората взимат по 400 лева.Тоя за 15 минути и 10 пози иска 50!!!
Хубаво си се оплаках ,ама кво да направя....  Whistling

# 584
  • София
AtenaotnA ако растеш само на коремче,т.е. размера който си носила преди бременността ти става освен на корема може да си вземеш официален тоалет,който ти е добре в корема и макар и широк за тялото ти и впоследствие да го преправят,не вярвам много скъпо да излезе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт