БЕЛГИЯ - 25

• 63 055
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Тестването със синия химикал се провежда от фирма, която е сериозна и отговорна.
Да, устройството се монтира след водомера, както и филтрите. Не вършат работа никаква.
За каната си права (Брита визирам) - тя филтрира доста неща, но проверихме за варовика - гола вода  Rolling Eyes
Със сигурност сме взели за момента най-доброто!  Simple Smile Пробвали сме всичко друго преди това и знаем разликата. Филтрите с конци, въглен, кристали и електромагнити не правят нищо съществено  Peace

И преди, и след омекотителя обаче не бих си позволила да давам на бебето си вода от чешмата. След доста прочетено за нея взимам само Евиан  Peace

# 451
zdraveite nq vsi4ki
neznam moga li da pi6a na latinica v tozi forym tai kato kompa mi niama kirilica.ot skoro sam v belgia i ne sa mi iasni mnogo ne6ta tyk.smiatam da imam dete v skoro vreme i neznam kak stoiat ne6tata s brak osigyrovki grajdanstvo i y4ili6te.mnogo 6te se radvam da mi pomognete

# 452
Здравейте !

Ето ни и нас на 25.02 се роди дъщеричката ни Габриела 2 550, 47 см. , слава богу всичко мина ок и сме много хепи Grinning  Вчера таткото ни си замина за Брюксел, а пък нас ще ни вземе през май живот и здраве, сега тя трябва да качва килца, а пък аз да сваля малко ако мога  Simple Smile

До скоро  Wink

# 453
vesuky, честита ти рожбичка.  Hug Hug Hug

petynapetyna, горе в десният ъгъл има клавиатура на български език, за да можеш да пишеш на кирилица през РС без инсталирана такава. За другите ти въпроси  newsm78 щом смяташ да имаш дете - поинтересувай се преди да го имаш как стоят нещата. Разпитай хората около теб за всичките въпроси, които си споменала. Все ще има кой да ти отговори на тях... (не нас - ние нито те познаваме, нито знаем как точно си дошла, нито при кого, нито каква работа има половинката ти, нито за какво училище говориш точно, нищо - няма как да ти отговорим на въпросите)

# 454
Жалко, че когато преди година питах за начини за омекотяване на водата, я нямаше тази информация. Щеше да ми е много полезна. Сега ще се дообразовам по въпроса.
За АД - може и да е последствие от нещо, при мен обаче е генетично обусловено - аз, майка ми, сестра ми и двете ми деца страдаме от различна степен на АД, а сме в три различни държави. И при двете ми деца се отключи когато бяха на 2 месеца, само на кърма и взети всички превантивни мерки срещу АД. Друг е въпросът, че може и да имаш предразположеност, но симптомите да не се проявят, докато не срещнеш определен дразнител.

# 455
Момичета здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви, търся инфо за една HR агенция- Beris Recruitment:
http://berisrecruitment.wordpress.com/about/
https://sites.google.com/site/berissofia/partners

Мъжът ми е кандидатствал по тяхна обява в бг сайт jobs.bg, предлагат му работа в Белгия. Боядисване на лодки и яхти, за срок от 6 месеца.
Някой има ли информация за този посредник, всичко би било полезно. В Google намирам само обявите им в jobs...Никакви коментари, нищо.

Благодаря и пак се извинявам за нахлуването тук Simple Smile.

# 456
Лаис, ако намериш полезна информация за водата и аз се интересувам, то всъщност кой ли не ))). Може направо в сайта ти да я публикуваш  Peace за тука си се оказваш важен проблем. При големия ми син също се прояви на 2 месеца и обяснението на хомеопата ни беше, че е провокирана появата от ваксината. Не знам така ли е или не.... Малкия имаше по изразени прояви от малък, но на мен ми се наложи АБ лечение 9тия месец преди да родя, той беше преносен и кожата му беше доста странна, но в крайна сметка с вемето и при двамата се изчистих анещата, при гоелмия налълно, апи малкия на коленете и по пръстите на краката, но кожата е изключително суха. Исках да ви питам и кой лосион ползвате за овлажняване след баня. особенно сега след варицелат аи мазането на пъпчиците с изсушаващ лосион...има нужд от малко подсилване. Иначе от моя скроемен опит- за леки форми на АД, най-добре е с възможно по- малко неща да се маже. И пак казвам моя личен опит само, въпреки че сме ползвали и хомеопатия през годините и най- вероятно и тя си е оказала влияние нищо, че не сме лекували точно дерматит.
vesuky, честито бебче, да расте и да идвате скоро при тати!

# 457
Мъжът ми е кандидатствал по тяхна обява в бг сайт jobs.bg, предлагат му работа в Белгия. Боядисване на лодки и яхти, за срок от 6 месеца.

Peppery, ако не му искат пари за това да дойде до Белгия, ако му осигуряват жилище или поне здравни осигуровки, нека пробва - но ти не се лъжете да зарежете всичко и да тръгнете "насляпо", защото може да се окаже разочарование. Нека дойде, нека поработи тези 6 месеца, след тях обикновенно следва договор за около 5 години и тогава нека прецени дали това е неговата работа.

Успех, и ако фирмата е некоректна - задължително да споделиш, за да знаем!  Hug

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 20:45 от NellyDi

# 458
 dance Привет и от мен!
Нямаше ме цяяяла вечност!   bouquet
Честито на мама vesuky  Simple Smile Да сте здрави и щастливи!
Синът ми също има обрив по бузките от три седмици. Мажа с Inotyol ,който ми препоръча фармацефта в аптеката. Но няма видим ефект. Бузките са грапави и понякога зачервени.
Имаме консултация следващата седмица. От Kind&Gezin ни звънят и съветват по телефона  Laughing в месеците в които нямаме консултации, през януари ме смъмриха защо не давам риба на детето при това сьомга, а когато беше на 6 м ми казаха да давам портокал и киви  newsm78 и ооо чудеса каква книжка имат  #Crazy Laughing ягодки, малинки лимониии и какво ли не вече трябвало да консумира.

# 459
Здравейте момичета,
Нахлувам в темата да попитам дали някоя от вас е ползвала Ивайло (от 1 стр.) за превоз на багаж от Белгия до София?  Искам да изпратя един (около 20кг ) куфар и ме интересува доколко е сериозен и каква цена да очаквам.

Мерси предварително.

# 460
Мерси много момичета за хубавите пожелания  Simple Smile Бихте ли ми препоръчали къде да я запишем на детска консултация или при някой добър педиатър, в момента квартирата ни е в Auderghem, но искаме да я смениме с по-голяма, пак в същият квартал, а може и в Saint Pierre или Saint Lambert, разбрах, че те също са хубави квартали, така , че ако знаете за нещо в тези квартали, ще съм Ви много благодарна  Simple Smile

# 461
Здравейте момичета,
Нахлувам в темата да попитам дали някоя от вас е ползвала Ивайло (от 1 стр.) за превоз на багаж от Белгия до София?  Искам да изпратя един (около 20кг ) куфар и ме интересува доколко е сериозен и каква цена да очаквам.

Ползваме го почти всяка седмица Simple Smile Сериозен е, просто може да не спази уговорен час, тъй като спира все с хора и не всеки е точен, но иначе проблеми няма никакви. Цената варира според големината. За такъв куфар, ако не е грамаден, би трябвало да е около 20е.  Peace

# 462
Здравейте момичета,
Нахлувам в темата да попитам дали някоя от вас е ползвала Ивайло (от 1 стр.) за превоз на багаж от Белгия до София?  Искам да изпратя един (около 20кг ) куфар и ме интересува доколко е сериозен и каква цена да очаквам.

Мерси предварително.

Аз съм го ползвала няколко пъти, докара ми и ми върна колата от Бг до тук и обратно! Сериозен е, не се притеснявай!

# 463
Много благодаря, Блонди и НеллиДи.  Много ми помогнахте.

# 464
Днес е ден за ПРОШКИ!

Общи условия

Активация на акаунт