Иван Ласкин - един мъж на 42

• 8 140
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
Може би и парите са фактор, но смятам, че му липсва славата и иска да е център на внимание...Чудно като е толкова голям мъж, що не се хване стабилно у работа, а обикаля медиите и се чуди в кое предаване да се навре..

Ами те актьорите и медиите са тясно свързани  Laughing
И медиите сами ги канят, за да си вдигнат рейтинга.
Защо да не приемат? Ангажимент като ангажимент.
Всъщност съм го виждала само в 2 предавания - черешката и брадъра, кои други е обикалял?

# 31
  • в рока
Цитат
Защото на мен пък ми е неприятно да ми се набиват на очи наляво и надясно вълненията на българина относно Вип Брадъ

Решението е просто-отминавай и не влизай в тези теми

# 32
Аз много го харесвам! Като човек: умен, начетен, интелигентен! А кой човек с тези качества не е малко ексцентричен! Харесва ми как слага 'кифлите' на местата им!
Понякога прекалява, но и аз понякога, както всеки друг го правя!
Харесва ми, че не му пука от камери показност и има собствено мнение, което отстоява!

Кой ли друг по-известен човек има собствено мнение и си го казва спокойно? newsm78

# 33
  • София

[/quote]

Страшно много харесвам Ласкин-не ме интересува дали има шкембе, дали е плешив и т.н.
И седмицата на "Черешката", в която той участва, гледах заради него, и сега, ако хвана Вип Брадър, го гледам само заради него и още един-двама.Прям, честен, но в никакъв случай злобен или несправедлив към някой.Не знам защо обаче продължава да се толерира клюкарстването и интригантстването зад гърба, а когато човек има смелостта да каже истината в очите(макар и не по най-нежния начин), бива наречен простак и куп други цветисти епитети.
[/quote]

И за да допълня това,защото съм абсолютно съгласна с него,Ласкин има невероятно чувство за хумор,хапливо,и изключително забавно...

# 34
Дайте ми пример за това негово невероятно чувство за хумор???Как обидил някой закачливо ли? Laughing

# 35
На мен той ми е интересен. В малко роли съм го гледала, но смятам, че е добър и звучи искрено, а това много ценя в актьорите. Харесва ми, че си противоречи, че не го е страх да заеме крайна позиция.

# 36
Ама човек който си противоречи, надали е толкова начетен. Просто иска да е винаги на контра, за да е интересен. Отделно, че характера му е такъв емоционален и раздразнителен. Учудвам се как хората харесват някой просто защото казвал това което мисли. То явно е защото ние българите все си мълчим и се кефим как някой друг се ежи като щраус. Аз пък не харесвам хора които винаги са в опозиция, уморяват ме с постоянната си контра. Затова за мен се деструктивни. Човек винаги трябва да казва какво мисли, но не и да те обижда, за да извади на показ от теб всички лоши неща. А той го прави с тази цел. Вие го изкарвате много умен и интелигентен, за мен си е най-обикновен подстрекател и просто иска пак да е звезда.

# 37
Ама човек който си противоречи...

За кое си противоречи, че не можах да схвана  Embarassed

# 38
buttinsky така е написал...Питай него.

# 39
Лейди, не мога да разбера защо всеки твой пост е насочен анти?
Кой познава истинският характер на публичните личности,тогава когато не са пред камера?

# 40
Защото Пухи аз не го харесвам и споделям защо. Не ми се връзва в представата за актьор, добър и незнам какъв си човек. Можеш ли да сравниш този циркаджия (опс, казах, че няма да обиждам, извинявам се) с Христо Мутафчиев примерно. Христо е много по-устат и той се бореше за проблемите в българския театър. Ама явно соя си казва думата...Защото Христо е умен, интелигентен, начетен, обичан, затова го канят да играе. В кой български сериал поканиха Ласкин да речем. Май явно само в Биг Брадър, където се изживява като Спешъл Гост.

# 41
Защото Пухи аз не го харесвам и споделям защо. Не ми се връзва в представата за актьор, добър и незнам какъв си човек. Можеш ли да сравниш този циркаджия (опс, казах, че няма да обиждам, извинявам се) с Христо Мутафчиев примерно. Христо е много по-устат и той се бореше за проблемите в българския театър. Ама явно соя си казва думата...Защото Христо е умен, интелигентен, начетен, обичан, затова го канят да играе. В кой български сериал поканиха Ласкин да речем. Май явно само в Биг Брадър, където се изживява като Спешъл Гост.
+1

# 42
  • в рока
Много си настървена Лейди,това всички го разбрахме.

Цитат
Учудвам се как хората харесват някой просто защото казвал това което мисли.

Е, какво е толкова учудващото.......Малко са хората,които харесват интригантите и лицемерите.
Режисьорите не канят Ласкин може бе ,защото е трудно да работят с него.Може пък той да е отклонил някоя покана,откъде може да знаем ?

# 43
. В кой български сериал поканиха Ласкин да речем.

В изкуството на театъра се гледа като нещо сериозно, Киното е пъти по-надолу, а ТВ е 9 дупка на канала.  Така че далаи това, че не играе в ТВ сериал е покаазателно за качествата му на актьор

# 44
  • София
Дайте ми пример за това негово невероятно чувство за хумор???Как обидил някой закачливо ли? Laughing

Ама,Лейди,какъв пример да ти дам?Те са хиляди...Поразрови се,ще намериш.
И да,наистина обижда закачливо,в повечето случай абсолютно заслужено.
Хората не обичат критики,и когато някой директно им каже какво мисли за тях,се държат като ощипани госпожици.Техен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт