Иван Ласкин - един мъж на 42

• 8 143
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Лейди,за какво я направи тая тема?
Да обиждаш хората с различно мнение,или очакваше всички да плюем по Ласкин?

# 61
Не от съпреживяване, а от нерви, стрес. Това е убиеца на 21 век. Христо е много емоционален , винаги е говорил надъхано за каузите си.

- Христо, усети ли адреналина в кръвта си, когато се качи на сцената?
- Усещането е повече от вълнение, то не може да се опише. Аз не виждам лицата на публиката, но усещам енергията й, която изпълва цялото ми тяло. Това е много силна инжекция адреналин. Колкото и странно да ти звучи, проблемът на актьора е публиката, а не дали ще си забрави текста. 250-300-700-1000 души идват на театър след всичките си битови проблеми през деня и сядат да се пречистят по някакъв начин. Когато застана горе, на сцената, долу е една огромна топка от енергия. Аз я усещам и ако не съм силен психически и физически, тази енергия ще ме блъсне назад и няма да мога да започна изобщо да играя.
- Интересно, никой не ми го е казвал досега това.
- Доброто представление се ражда, когато успееш да сдобриш тази енергия, да я прекараш през себе си и да я върнеш положителна на публиката. Тогава актьорът е лек, лети, не му пука за текст, няма проблем, дори и да сбърка. Така беше и с мен. Снощи аз летях на сцената и никой не беше в състояние да ме спре.

Ето какъв човек е Христо, може и здравословни проблеми да е имал, но е факт, че е много емоционален.

# 62
Преди 2 години получи инсулт Мутафчиев.

Какво общо има физика със социални "болежки"? Thinking

А само да попитам- тук правата за писане в теми от кого се раздават? Laughing

# 63
Никой не съм обидила, уважавам мнението на всички. Но не е редно някой да ми държи сметка, за това, че не харесвам Ласкин и да пише откровени злобни приказки по адрес на друг човек, който най-малко го заслужава. Това е тема за обмен на мнения за Ласкин. На никой не налагам своето, но не очаквам да ми се скача затова, че отстоявам своето.

# 64

Е как от кой  Laughing Ти не видя ли?Не пишеш лошо за Ласкин-къш от темата!

# 65

От модераторите. Преди колко години е получил няма значение. Темата е за Ласкин. Ако не ви се пише за него най-учтиво ви моля да напуснете.

# 66
Никой не съм обидила, уважавам мнението на всички. Но не е редно някой да ми държи сметка, за това, че не харесвам Ласкин и да пише откровени злобни приказки по адрес на друг човек, който най-малко го заслужава. Това е тема за обмен на мнения за Ласкин. На никой не налагам своето, но не очаквам да ми се скача затова, че отстоявам своето.

Ето, за Х и У Ласкин най-малкото, което заслужава е твоят негативизъм. Разбираш, предполагам?
LadyLady, излагаш се.

# 67
  • на 4-ия етаж до асансьора

Е как какво?Стресираш се и айде ойде коньо у реката!
Лейди , както ти имаш правото да не харесваш Ласкин така и всеки друг е свободен да не е фен на Мутафчиев. Поспри се малко....

Едит: Пък и Мутафчиев ти го вкара в "разговора".

# 68

Е как от кой  Laughing Ти не видя ли?Не пишеш лошо за Ласкин-къш от темата!
Не ти си къш, заради Христо. Много хора тук харесват Ласкин и уважавам мнението им и се опитвам интелигентно да споря с тях...

# 69

Е как какво?Стресираш се и айде ойде коньо у реката!
Лейди , както ти имаш правото да не харесваш Ласкин така и всеки друг е свободен да не е фен на Мутафчиев. Поспри се малко....
Смятам, че може да се отсее злобата която се изля по адрес на Мутафчиев, от това просто да не харесваш някой. Виждам, че темата отива към заключване...Както и да е. Да, изложих се с тема за Ласкин и логично нещата свързани с него вървят към упадък... Wink

# 70

От модераторите.

Тогава "къш" как да се разбира ,след като е ясно,че модератор не е пуснал темата?

# 71
  • Стара Загора
И какво е това голямо внимание към Ласкин???Той ако разбере че има тема за него в женски форум още повече ще се надуе!!

# 72

Да, изложих се с тема за Ласкин и логично нещата свързани с него вървят към упадък... Wink

Права сте,колежке,права сте....

# 73
Това е в пълно противоречие

Никой не съм обидила, уважавам мнението на всички.

с това:

За да не ти викам пиле къш от темата. Такива като теб, дето не знаят какво пишат не са ми нужни тук.

Но не е редно някой да ми държи сметка, за това, че не харесвам Ласкин и да пише откровени злобни приказки по адрес на друг човек, който най-малко го заслужава.

Кой и къде ти я държа тая сметка, ама ще те замоля с цитати, ако може да ми посочиш.

Това също е абсолютно противоречащо си

Това е тема за обмен на мнения за Ласкин. На никой не налагам своето...

с това:

За да не ти викам пиле къш от темата. Такива като теб, дето не знаят какво пишат не са ми нужни тук.

# 74
Добре де, но хората различно възприемат другите, ок, това си е твоето мнение, и разбирам защо е такова, обаче не трябва да се ядосваш, че друг го харесва. Понякога дори човек няма реално обяснение защо му харесва или не дадено лице  Simple Smile
И сравненията са излишни, винаги ще има някой по-хубав, по-богат, по-умен или по-добър от мен, теб, Ласкин и т.н. Което няма никакво значение в крайна сметка. Той е такъв, какъвто е - едни го харесват, други не  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт