Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 060
  • 835
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте отново момичета,
Днес гледах колички на живо Navington Cadet, Bebetto Holland & Bebetto Solaris и най-много ми допадна Solaris-a. Пробвахме да я съберем в багажника на колата и се получи (макар, че не остава място за нищо друго в него след като я сложим:)

Моля ви, ако някой е ползвал този модел количка да сподели някакви впечатления. Наистина много ще ми помогнете.

Мофи, къде ги гледахте? Какви са ти впечатленията от Кадета? И аз на него съм се спряла, но няма много отзиви. За Бебетто още повече  newsm78

# 661
 Mr. Green

Скрит текст:

# 662
Здравейте отново момичета,
Днес гледах колички на живо Navington Cadet, Bebetto Holland & Bebetto Solaris и най-много ми допадна Solaris-a. Пробвахме да я съберем в багажника на колата и се получи (макар, че не остава място за нищо друго в него след като я сложим:)

Моля ви, ако някой е ползвал този модел количка да сподели някакви впечатления. Наистина много ще ми помогнете.

Мофи, къде ги гледахте? Какви са ти впечатленията от Кадета? И аз на него съм се спряла, но няма много отзиви. За Бебетто още повече  newsm78

@vencislavka - Гледахме ги в магазин Дундьо в София. Намира се точно срещу централния вход на Майчин Дом. За Кадета знам, че ги има и в магазин Ново Бебе (даже на промоция в момента), но там не съм ходила все още. Моите впечатления, само от гледане:) са, че Кадета е доста лека и по-малка от Бебето.. вероятно и по-маневрена. Бебето в доста добре осигурена като конструкция, изглжда стабилна и здрава, но пък е и малко тежичка... И двата вида са 2 в 1,  с кош за новородено.

За съжаление не бих могла да ти дам съвет/препоръка за нито една от двете.. Аз самата събирам мнения в момента, за да реша коя да взема:) Но честно казано за Бебето никъде не срещам мнения, което не знам какво трябва да значи...  smile3506

# 663

Joy Joy JoyПоправя си колата детето.

Аз вече категорично се спрях на марката Пег Перего.Тука в Гърция почти всяка количка,която видя по улиците е тази марка.Пробвах ги на две майки,срахотно се бутат.А и те казаха,че са много доволни.
Е на тези съм се спряла:
http://www.vitodesimone.com/content/view/89/125/.Малко ме притесняват кг-мите,11 са.Дали няма да тежи?
http://www.vitodesimone.com/content/view/114/156/ Дали става за новородено?
http://www.vitodesimone.com/content/view/131/172/
Една ''комплето'' гледах преди няколко дни за 500 лв,но сега не я намирам.
http://www.youtube.com/watch?v=9V9mxxyiZQQ
Някой има ли тези модели?

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 06:36 от Анонимен

# 664
Още един глас за Перегото Simple Smile
Плико П3 возих дъщеря си - с кош, мош.. Кошът ми беше много удобен Simple Smile
Лятната версия.. тя хич не ще да стои в количката след 5-6м. .. та отлагам за лятото наново да се учим.
Наскоро се разделих с нея  Blush - но само добри спомени  Mr. Green

Сина ми го возих в Джордани - също никак не лош вариант. Без кошове-мошове... Ама втория път исках да се поглезя  Laughing

# 665
  • София
Си-то не е за новородено.

# 666
Evana, аз взех Плико Р3, но правена за Мамас и Папас. Иначе си е пак Пег Перего.
Пробвах я в къщи, супер си е количката, определено ми харесва. Не съм тествала още на вън, предполагам след 2месеца някъде. )
Стабилна е, от вътре тапицерията е много мека и приятна. Сенника е огрооомен и стига почти до долу (което е много хубаво).
Сгъва се и разгъва супер лесно. Компактна е, особено ако човек се съобразява с пространство в багажника на колата. (определено доста по-малка в сгънато състояние от Грако Куатро, което имах преди и не влизаше навсякъде).

# 667
  • sofia
Моля да дадете мнение коя от следните 3 летни колички да предпочета:
- Peg Perego Pliko Mini
- Cosatto Swift Lite
- Maclaren Triumph

Иска ми се да е лека, да е маневрена! Да става и за зимата в нормална киша/сняг...И да е компактна...
Може би маневреността ми е най-важна, понеже фо сега карах един танк с големи гуми и съм свикнала да завивам лесно и да минавам навсякъде..
А, и да е удобна за спане, че малчо е малък още и доста се унася в количката! Grinning  bouquet

# 668

Става и за новородено. Не ляга на 180о, но не му е висока чупката. Като на Макларън е.

# 669
Някой ползвал ли е Jane Rider Strata? Дали и обемна и тромава, гледам 11 кг.е? Rolling Eyes
http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/8971/jan … -system---stylon/

# 670
Мартичка - ще е напълно удобна за дете над 6 м, няма пълно легнало, но все пак си има доста легнало положение.

Благодаря  Hug Тогава и ще я ползвам, като стане на 6 месеца. В магазина, не ми се видя много легнало положението, за това много и се чудя, но може от тежестта на детето да си ляга съвсем. Определено пак ще ходя да я до разгледам. А в кой магазин в София мога да видя Дота и Сайбекс Топаз заедно, да ги сравня? Във Вис Виталис нямат Сайбекс. И двете страшно много ми харесват и са на кантар, не мога да реша коя.

# 671
[

@vencislavka - Гледахме ги в магазин Дундьо в София. Намира се точно срещу централния вход на Майчин Дом. За Кадета знам, че ги има и в магазин Ново Бебе (даже на промоция в момента), но там не съм ходила все още. Моите впечатления, само от гледане:) са, че Кадета е доста лека и по-малка от Бебето.. вероятно и по-маневрена. Бебето в доста добре осигурена като конструкция, изглжда стабилна и здрава, но пък е и малко тежичка... И двата вида са 2 в 1,  с кош за новородено.

За съжаление не бих могла да ти дам съвет/препоръка за нито една от двете.. Аз самата събирам мнения в момента, за да реша коя да взема:) Но честно казано за Бебето никъде не срещам мнения, което не знам какво трябва да значи...  smile3506
[/quote]

Ясно Simple Smile аз няма къде да я видя в Русе, но ще се доверя на нета и на твоя поглед върху количката. За нас едно от най-важните неща е да е малка количката, защото сме с много малък асансьор. Дано в Новобебе задържат промоцията още месец поне, защото татито не позволява сега да купуваме  Tired

# 672
  • София

Става и за новородено. Не ляга на 180о, но не му е висока чупката. Като на Макларън е.
официално си я водят 3м+ или поне преди беше така.

# 673
Да, да, официално я водят след 6 даже, но на практика не е така Simple Smile

# 674
duhi_puhi ,jj okocha ,Angel_Dust , благодаря ви за мненията!  bouquet

Май първата най ми допада,но само кг. ме притесняват.Но то пък ако е лека,няма да става за новородено TiredИначе какво е това близо 300 лв. намаление?Чак съмнително Shocked

Мирама,гледах я аз твоята количка.Много е хубава,наистина на външен вид прилича на Перегото.Ако я продадеш,ще сбъркаш.Освен да си луднала по новите ''извънземни'' модели,аз така им казвам.Хич не ги харесвам.Бебето стои на високо,тясно му е столчето,имам чувството,че аха да падне милото Mr. GreenАма всеки си знае и най-вече всеки със собствен вкус. Peace
Твоята какви кг е?

Fous De La Mer,тази погледна ли я:
http://www.vitodesimone.com/content/view/15/25/
И тя е с хубаво намаление и е лекичка.

Ето тук гледам има няколко намалени моделчета.
http://www.vitodesimone.com/content/category/12/47/85/

От сайта трябва да ми направят още по-голяма отстъпка,заради рекламата,която без да искам правя. Mr. GreenНякой поръчвал ли е от тук?Мога ли да се доверя?
Иначе количката мисля да я купя след като родя(живот и здраве).Дано само да не е свършило намалението Praynig

Общи условия

Активация на акаунт