На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Днес от колата видях един магазин втора употреба, намиращ се близо до спирка Парк музей на улица Янош Хуняди, та въпросът ми е някоя от вас ходила ли е там?

# 241
Това Керамик маркет ли се пада? Ако е там, посетих го веднъж за 5-6 минути преди да затворят. На 2 етажа е.

# 242
  • Варна
Свещичка за торта, която е като фойерверк като се запали, къде да търся - Джъмбо? В Кауфланд дали нямат?  newsm78

# 243
  • Варна
Беко- в Гранда, на ниво 1 има магазин за детски обувки само, май Перфекшън. Има, от там купувах. Друг магазин- на кръстовището на Бенковска и Владислав, посока Пазара има едно малко магазинче-също имаше.

# 244
  • Варна
Свещичка за торта, която е като фойерверк като се запали, къде да търся - Джъмбо? В Кауфланд дали нямат?  newsm78
В Куку магазините има! На колхозния- гаражите и от тунела на Шипка като излезеш в ляво има парти магазин,аз за тези знам,че със сигурност има!

# 245
poem, пантофи на Беко съм купувала от двете магазинчета за детски обувки на вътре в пазара на Чаталджа Peace.

# 246
Това Керамик маркет ли се пада? Ако е там, посетих го веднъж за 5-6 минути преди да затворят. На 2 етажа е.
Заредено ли е добре?

# 247
Свещи като фоейрверк има в джъмбо,  в магазините за фоейрверки на пазара колхозншя, в сладкарница Маргаритка също видях Simple Smile

# 248
  • Варна
Билките ми трябват за увеличаване на кърмата.

И аз търся сутиен за кърмене. Днес ходих в мола, но моделите не ми харесаха.

# 249
  • Варна
Barbera, аз съм много доволна от този чай. Наистина даваше резултат. Има го в повечето аптеки.

# 250
Свещи като фойерверки има и в сладкарница Крамер - в магазина им по-точно.

# 251
  • Варна
От къде мога да си купя форма за торта с откопчаващо се дъно?

# 252

Голямо разнообразие има в Карфур.

# 253
Миналата зима си купих такава от CBA-home на 2-ри етаж в Сити център-Аспарухово, сигурно има и на други места.

# 254

Моята е от кварталния магазин за домашни потреби. Предполагам, че във всеки подобен по-добре зареден магазин ще ги има.

Общи условия

Активация на акаунт