На пазар във Варна - 24

• 55 413
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
От къде да взема евтин кантар до 10лв - ако мери и добре, ще е супер.

# 451

Благодаря ти! А имаше ли по-различни модели от масовите в момента " с мускулите" и коланчетата ? А какви цветове?

Като цветове черно, кафяво, чежаво, бордо, като модели не мога да се сетя точно, но поне 4-5 модела имаше.

Момичета, знам, че въпросът ми е за здравния, обаче ако някой ми препоръча АГ лекар да работи със здравната каса, ще съм много благодарна   bouquet (трябва ми за профилактичен преглед и цитонамазка).

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 14:17 от Veniti

# 452
Здравейте Simple Smile Трябва ми матрак с размери 140/70.А дори не ми идва идея от къде мога купя.Не държа,дори изобщо да е нещо специално и скъпо,защото е за градината.Вярно моя син ще спи там,но той от сега си заявил,че няма да спи.Както и да е аз трябва да купя,защото не може да спи на 30 годишен матрак.Споделете ако имате идея .

# 453
  • Варна
търся такава играчка
http://www.laredoute.fr/vente-lecteur-cd-karaoke.aspx?productid= … 1&secintref=1
помощ!
  bouquet

а относно детските матраци-ти сигурна ли си че матрак трябва а не дюшек?
в нашата градина са на дунапренени дюшеци и матрак не вярвам да стане на тези легла.
Дюшечета има във всички бебешки магазини-но понеже  отдавна не съм обикаляла да не те подведа. Мисля в образцов дом на втория етаж, рая,беболино или нещо такова срещу експрес банк...

# 454
  • Варна
Момичета, искам да си купя истински зелен чай, насипен. Поавиха се доста китайски магазини напоследък, но нещо като дрогерия не съм виждала newsm78

# 455
  • Варна
Запис и да кажа, че живея в Трошево, ако има съседки в района ще се радвам да обменим опит и инфо Simple Smile А и да се запознаем:)

# 456
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Запис и да кажа, че живея в Трошево, ако има съседки в района ще се радвам да обменим опит и инфо Simple Smile А и да се запознаем:)

Аз съм ти съседка, че и колежка май ...

Сори за спама  Peace

# 457
  • Варна
Е как спам  Mr. Green

# 458
Да сте виждали някъде в магазините по Владислав или Пюскюлиев или по Центъра дамски якета, на цени до 100 лв.? Търся си нещо шушляково или от промазан плат.

Не е точно по центъра, но на втория етаж на Пикадили Чаталджа има голям магазин и доста голям избор на дамски якета на цена под 100лв. Като качество на знам как са, на външен вид много добре изглеждаха.

Искам да ти благодаря, Veniti за инфото.Не знаех за този магазин, днес го посетих и дори ми харесаха няколко модела якета, а преди това бях обиколила целия град и все едни и същи шушлякови модели.Исках да кажа, че най-накрая си купих яке  Grinning. Още веднъж благодаря Hug

# 459
k a t r i n, благодаря за инфото. Днес ходих до там и съм на твоето мнение  Peace

Влад@, честито и да те питам по - подробно за цените, моделите и цветовете на якетата. Мъжки има ли или само дамско?

# 460
Здравейте,мами,да знаете дали във Варна все още има магазин на ТСМ и къде?Предварително благодаря !

На Червения площад, над ЦКБ.
До Макдоналдс на Севастопол.

# 461
  • Varna
Ние купихме матрак за детското легло 70/140 от магазина за мабели,който се намира под 4 блок във Владиславово.Блока е срещу магазин Кауфланд Владиславово.И си е точно пружинен матрак.Много сме доволни от него.

# 462
  • Варна
И аз ходих днес във въпросния м-н на Чаталджа. Има доста якета- и къси, и дълги, с/без качулки, с/без колани. Цветове- черни, тъмно сини, бежови, сиви, кафеникави. Цените- от 50 до 70-80 май. Китайски са, но изглеждат добре, някои са доста дебели. Имаше и палта. Също детски и мъжки дрехи.

# 463
k a t r i n, благодаря за инфото. Днес ходих до там и съм на твоето мнение  Peace

Влад@, честито и да те питам по - подробно за цените, моделите и цветовете на якетата. Мъжки има ли или само дамско?

Благодаря  ти! Цените са около 70-80 лв.Моето е от 79 лв. от плат , с дебела подплата.Имаше и шушлякови.Поне 10 модела бяха дамските якета.Дължината е до под дупето.Цветовете са сиво, черно, кафяво, бежово.Сивото е много сладурско(моето)-едно такова мишо сиво.Има детски дрехи, но за мъжки не обърнах внимание, съжалявам.Но може и да има сектор за мъжки дрехи.Трябва да го посетиш. PeaceНе знаех за този магазин и ако не беше темата нямаше и да науча, защото не живея в района.Но вече ще го посещавам по-често  Peace

# 464
Благодаря ви tina_vn, Влад@, явно ще намина от там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт