На пазар във Варна - 24

• 55 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Ако не намерим в някой магазин във Варна, ще поръчаме, видях онлайн и то много евтинки.

# 496
  • Варна
Споделете има ли в района на Младост и Възраждане магазин за здравословни храни. Посещавам един такъв на ул. Сава Радулов, ама ми идва доста далечко.

# 497
  • Варна
Изтървала съм ви дирите  Mr. Green

# 498
  • Варна
Къде има голям избор на фигурални чорапогащи?

на бул. Цар Освободител, срещу детската кухня - магазинът сме го коментирали в темата, голямо разнообразие от италиански чорапогащници и клинове. Аз лично си накупих двайсетина през лятото за по 2-3 лв. и сега си имам за носене  Crazy

# 499
  • Варна

на бул. Цар Освободител, срещу детската кухня - магазинът сме го коментирали в темата, голямо разнообразие от италиански чорапогащници и клинове. Аз лично си накупих двайсетина през лятото за по 2-3 лв. и сега си имам за носене  Crazy
Къде е тази кухня?
Цар Освободител N ?
Благодаря

# 500
В посока Червения площад - Окръжна б-ца, между първия и втория светофар, детската кухня е от дясната страна, магазинът се намира от лявата страна. (дано да разбра)

# 501
къде във Варна мога да намеря  евтини капсули за кафемашина- Саеко?

# 502
  • Варна

bouquet

# 503
  • Варна
Къде има детски електрически четки за зъби?

# 504

на бул. Цар Освободител, срещу детската кухня - магазинът сме го коментирали в темата, голямо разнообразие от италиански чорапогащници и клинове. Аз лично си накупих двайсетина през лятото за по 2-3 лв. и сега си имам за носене  Crazy

А клиновете плътни ли са т.е за зимата стават ли? И на какви цени са приблизително?

Къде има специализирана аптека в която се продават наколенки и ластични колани?

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 09:01 от Влад@

# 505

Магазин "Самоздрав" на Владослав, под Била се пада. На Пирин санитарния магазин по диагонал през кръстовището срещу Пикадили-център. На Ген.Колев има санитарен магазин срещу Биомагазина, в Медилинк на Брегалница... Толкова се сещам без да се замислям.

# 506

Магазин "Самоздрав" на Владослав, под Била се пада. На Пирин санитарния магазин по диагонал през кръстовището срещу Пикадили-център. На Ген.Колев има санитарен магазин срещу Биомагазина, в Медилинк на Брегалница... Толкова се сещам без да се замислям.

Много ти благодаря!

# 507
Добро утро!
Малко встрани от темата, но търся добър майстор дърводелец за околността на Варна, работещ на добри цени.

# 508
Електрически четки за зъби има в Техномаркет и Технополис, а и в някои по-луксозни аптеки.
http://www.technomarket.bg/browse/224

# 509
  • Варна
Къде има детски електрически четки за зъби?
Също в ДМ съм виждала. даже и в Лидл веднъж видях в брошурата. Канех се да си купувам, но така си и остана:)

Общи условия

Активация на акаунт