На пазар във Варна - 24

• 56 369
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Момичета да знаете къде в района на Левски по това време на годината се перат килими.

# 301
  • ride my bike...
На автомивката в долния край на Подвис гледам, че парат килими.
Но дали ги перат добре...не мога да ти кажа.

# 302
  • Варна
Здравейте! Интересува ме от къде мога да купя пералня Диана, може и да не е нова, но да е работеща. Благодаря предварително!

# 303
  • Варна
Благодаря много за адреса на магазина за месо, ще го проверем, макар че живея съвсем в друг квартал Simple Smile

Искам да попитам някой знае ли магазин в който да продават колички марка Zooper?

# 304
Благодаря за отзивите за пиците, в крайна сметка не си платихме ваучерите  Laughing

Мръвката е наистина много готин магазин, и ние го посетихме вече няколко пъти,
въпреки че живеем на другия край на града.

Влизам и да ви питам нещо - мебели от чам на сносни цени - къде във Варна?
Трябва ни определен тип кухненски шкаф, който май се нарича "комод".
Нещо от този тип:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 09:21 от Saudadе

# 305
  • ...на безопасно
Такива мебели имаше в Образцов дом на 2 етаж, поне до преди 1-2 години. Не знам дали са се преместили.

# 306
Момичета, някой ходил ли е до ДКЦ-то на изложението "Кожа и текстил"? Има ли дамски якета, зимни, по-дълги? И изобщо търся си яке, но българско, не китайско. Идеи?

# 307
Такива мебели имаше в Образцов дом на 2 етаж, поне до преди 1-2 години. Не знам дали са се преместили.

Благодаря, но вече ги няма там.

# 308
Благодаря за отзивите за пиците, в крайна сметка не си платихме ваучерите  Laughing

Мръвката е наистина много готин магазин, и ние го посетихме вече няколко пъти,
въпреки че живеем на другия край на града.

Влизам и да ви питам нещо - мебели от чам на сносни цени - къде във Варна?
Трябва ни определен тип кухненски шкаф, който май се нарича "комод".
Нещо от този тип:
Скрит текст:
http://www.mebel-94.com/partners.php  Тук знам, че продават мебели от чам, нямат магазин във Варна, но имат партнъори тук, които работят с тях  - в сайта може да ги видиш точно кои са  Simple Smile

# 309
  • Варна
Момичета, някой ходил ли е до ДКЦ-то на изложението "Кожа и текстил"? Има ли дамски якета, зимни, по-дълги? И изобщо търся си яке, но българско, не китайско. Идеи?

И мен ме интересува изложението - утре ще го има ли? Обувки дали има?

# 310
  • Варна

И мен ме интересува изложението - утре ще го има ли? Обувки дали има?
Изложението е до 04.11. С всяка изминала година участват все по-малко и фирми, а производителите се броят на пръсти. Има обувки, но може би 2-3 щанда, не повече. Кожени якета има доста, но повечето са турски.

# 311
Здравейте! Къде мога да намеря качествен зелен чай около центъра /не съм от Варна и съм само за малко тук, затова не искам да обикалям квартали, който не познавам Mr. Green/. Благодаря предварително Simple Smile

# 312

Изложението е до 04.11. С всяка изминала година участват все по-малко и фирми, а производителите се броят на пръсти. Има обувки, но може би 2-3 щанда, не повече. Кожени якета има доста, но повечето са турски.
Аз не търся кожено, а от този тип http://www.kensol.eu/index.php?cmd=collection_detail&coll_id=810 , но ми се ще в по-малка сума да се вместя. Laughing

# 313
  • Варна

Аз не търся кожено, а от този тип http://www.kensol.eu/index.php?cmd=collection_detail&coll_id=810 , но ми се ще в по-малка сума да се вместя. Laughing

Аууу, страхотно е. Как можа да го покажеш? Сега и на мен ми се прииска такова  Simple Smile Kensol са една от любимите ми фирми. Моделите им са уникални както и цените за съжаление 
 Повечето якета на изложението бяха кожени. Имаше някакви от плат, за който продавачката твърдеше че са унгарски, обаче изобщо не могат да се сравняват с това.

# 314
  • Варна
Мебели от чам имаше на ул. Г.Бенковски, в близост до Нептун.

Общи условия

Активация на акаунт