На пазар във Варна - 24

• 56 357
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте!
От къде мога да купя хвърчило?

# 331

Здравейте!

Търся куфар, голям, по възможност евтин  Laughing

За сега съм гледала само в Мадара и Карфур.

http://www.sportsdirect.com/accessories/luggage-and-suitcases?src=bot-4-luggage
черния Dunlop-със 70% отстъпка, доставката до България е около 9 долара. Не е във Варна, ама е евтино.

# 332
Здравейте! Къде мога да намеря качествен зелен чай около центъра /не съм от Варна и съм само за малко тук, затова не искам да обикалям квартали, който не познавам Mr. Green/. Благодаря предварително Simple Smile

Blush

# 333
  • Varna
Здравейте!
Спешно ми трябва майстор за топлоизолация по алпийски способ, по точно за довършване на изолацията(остава да се залепи малко стериопор и замазване). След днешния дъжд цялата ми вътрешна стена е във вода.  Ако някой може да препоръча някой, който работи бързо и качествено, ще съм много благодарна.

# 334
  • Варна
Здравейте! Къде мога да намеря качествен зелен чай около центъра /не съм от Варна и съм само за малко тук, затова не искам да обикалям квартали, който не познавам Mr. Green/. Благодаря предварително Simple Smile

Blush

Не знам доколко се ориентираш във Варна, в магазин Дрога има хубав зелен чай. Намира се в блоковете с гаражите на колхозния пазар.
Но си мисля, че във всеки по-голям магазин предлагат хубави марки зелен чай и ще ти е по-лесно да си намериш.
Сетих се, че и в книжарница Слънчоглед имаха, но скоро не съм обръщала внимание дали все още предлагат. Rolling Eyes

# 335
  • ...на безопасно
Някой вадил ли е карта за пътуване с Г Т на дете до 7 години? И въобще къде и как става? Има ли срокове някакви?

# 336
Някой вадил ли е карта за пътуване с Г Т на дете до 7 години? И въобще къде и как става? Има ли срокове някакви?
Един от вариантите е на обръщача срещу у-ще "Д. Дебелянов", на мен там ми е на-удобно, до работа ми е. Но все още се мотая и отлагам. Засега не таксуват дете, ако е без карта.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 15:38 от Блу

# 337
  • Варна
Аз извадих - отидох на обръщача с копие на акта за раждане, 1 снимка паспортен формат / те я изрязаха още малко /  и личната ми карта.

Картата е готова след 1 седмица и я вземаш от същото място.

Чух, че от 1.11.12г детето трябва да пътува с тази карта.

Пункът на обръщача / или там както се казва / имаше малко странно работно време - до 16ч и с обедна почивка.

Всичко това го пише на сайта на Градски транспорт.

# 338
  • Варна
Питах ли откъде мога да купя крокан/крокант (или както там се пише Simple Smile )

# 339
  • Варна
Здравейте!
От къде мога да купя хвърчило?

Хиполенд , ToyTown

# 340
  • ...на безопасно
Благодаря   bouquet

# 341
Аз извадих - отидох на обръщача с копие на акта за раждане, 1 снимка паспортен формат / те я изрязаха още малко /  и личната ми карта.

Пункът на обръщача / или там както се казва / имаше малко странно работно време - до 16ч и с обедна почивка.

А тези карти важат ли за автобусите на Транс Триумф или там трябва да се вади друга карта?

# 342
  • ...на безопасно
А картата до кога е? За месец?

# 343
  • Deutschland/HE

А тези карти важат ли за автобусите на Транс Триумф или там трябва да се вади друга карта?
да, важат и за  линиите на Транстриумф.

# 344
  • Варна
Картите важат до 31.01 на следващата година. Аз затова реших, че няма смисъл да вадя на този етап, тъй като  не пътуваме редовно все пак.

Общи условия

Активация на акаунт